Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cos czuje ze bedziesz naszym stalym bywalcem:( Tak tu u ciebie cichutko zadnych informacji dotyczacych zainteresowaniem toba. Moze jestes normalny pies ale w jakis spopsob wyjatkowy :loveu: Nikt nie wie co przezyles jaki cie los spotkal czy miales kiedys wlasny dom i czlowieka czy byles kochany wiemy jedno jestes jednym z licznych ktory siedzi w kojcu i czeka na swoja szanse :(

Podnosimy wysoko na pierwsza

Posted

Drogie ciotki odwiedzające wątki psiaków z przytuliska w Buku, mamy do Was apel!

Niedawno ruszyła akcja "Pomagamy zwierzętom" organizowana przez sieć hipermarketów Tesco. Tesco przekaże 10% wartości z każdej kupionej karmy marki Tesco oraz Pet Food.
Dodatkowo firma Mars przekaże 10 000 wybranym w głosowaniu schroniskom.

Bardzo prosimy o Wasze głosy na schronisko w Buku.

Jak oddać głos?

Wystarczy wejść na stronę: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. . Po prawej stronie znajduje się lista schronisk. Wystarczy wybrać schronisko, podać swój e-mail, a następnie odebrać maila i potwierdzić oddanie głosu.

Z góry dziękujemy!

• 3 weeks later...
Posted

[FONT=Verdana]Na reszcie sie załogowałam od ponad miesiąca próbuje się załogować i caly czas wyskakuje mi ze mam jakis blad. Mam nowinke Rudi zakolegowal się z starszymi suniami… Kto pokocha rudaska ?[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Tak jak wsczesniej pisalam zakolegowal sie z Saba,Kora, nowa sunia , Madrasem i Foksi ... Zamierzamy go zabrac na spacerek z jakims psiakiem ...[/FONT]

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 11 months later...
Posted

No nie zajrzał, wątek mi nawiał. A o Rudiego nikt nawet nie zapytał. Psiak biega z innymi psami, ale najchętniej wycofuje się do swojego małego kojca z budą. Kolejny rezydent.

• 2 months later...