supergoga Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [FONT=Times New Roman]Rudi – jak sama nazwa wskazuje jest rudy. Do tego mały, krótkowłosy i nie należy do nikogo.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Błąkającego się po ulicach, zagłodzonego i przerażonego psiaka przywieziono do przytuliska w Buku. Jego małe ciałko nosi ślady wielu potyczek, pogryzień – widać że Rudi musiał walczyć o życie nie jeden raz.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Teraz nie musi – ma miskę jedzenia i własny kojec - własny – bowiem pamięć o tym, co przeszedł pozostała w nim i Rudi nie chce przyjaźnić się z innymi psami.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Potrzebuje domu bez zwierząt – tylko dla siebie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Dla człowieka – to kochany i przytulasty psiak. Tak jakby chciał koniecznie pokazać – zachęcić do zabrania właśnie jego.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Oczy Rudusia mówią wyraźnie, jak się będzie starał i jak pokocha, jeśli dostanie taką szansę.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Rudi ma około 3-4 lat. Króciutki włos nie jest dobrą ochroną na zimowe mrozy – buda, nawet ciepła i zabezpieczona – nie jest wyjściem.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Rudi to mały piesek, sięga poniżej kolana.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mały Rudi pilnie prosi – „daj mi dom na zawsze”.[/FONT] [FONT=Times New Roman]My prosimy razem z nim.[/FONT] Quote
supergoga Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Dzięki, zaraz sobie wstawię banerek. Ja niestety nie potrafie robić.:oops: Quote
Rene@Rabik Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 To jest fajny pies, liże ręce przez kraty, macha ogonkiem, człowiek nie jest dla niego zagrożeniem, a to, ze atakuje psy - kiedys one dały mu nieźle w skórę - pyszczek ma w bliznach. Nie jest może pięknym rasowcem, ale ma swój urok, mnie się podoba.:lol: Quote
Margolka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Będzie niezłym kompanem na długich spacerach dla swojego człowieka. Mały jest bardzo energicznym psiutkiem:loveu: Quote
Rene@Rabik Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Rudi, samotny jestes na tym forum :shake: Quote
Margolka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Sympatyczny psiutek szuka swego domku na zimę:multi: Quote
Rene@Rabik Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Cześć mały, sam w boksie, sam na świecie.... no jest ci lekko Quote
snuszak Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Rudi trzymam za ciebie kciuki i podnosze ile sil mam zebys na pierwszej domek lub Dt znalazl ;) Quote
Rene@Rabik Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Rudy, rudy, rydz - mam na rydza smaczek Rudy, rudy rydz - lepszy jak maślaczek :evil_lol: Quote
Margolka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Rudi czeka na swojego nowego pana. Daj mu szansę i ofiaruj mu domek. Choćby DT. Rudi musi być jedynym zwierzakiem swego pana, bo nie toleruje innych psów. Quote
Margolka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Kto da szansę małemu rudziakowi? Tak bardzo chciałby znaleźć swój domek:-( Quote
Rene@Rabik Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Cześć malutki, ale tu cichutko u ciebie.... normalnie tylko wiatr hula po wątku... ;) Quote
Margolka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Rudziaczek pilnie szuka swego domku:multi: Quote
Rene@Rabik Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Niepozorny rudzielec szuka domu.!!! Quote
OLUTKA55 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 otworzcie serce i domek to ja rudy piesek:loveu: Quote
Rene@Rabik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 U ciebie na wątku jest tak samo jak u mnie za oknem - szaro, ponuro i wiatr. Rudi może jest i niepozorny, może nie jest pięknością psią, ale za to ma gorące serce, które może nalezec tylko do Ciebie :razz: Quote
maarit Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 On coś w sobie ma i domek musi znaleźć!!!! Czeka i ma nadzieję:roll: nie zawiedź go!!!! Quote
Margolka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Rudi z pewnością dostarczy wiele radości swemu nowemu panu. Quote
Rene@Rabik Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Do ludzi jest ok, do innych zwierząt nie. Quote
supergoga Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Rudi musiał sporo czasu walczyć pewnie o byt i o przeżycie stąd jego awersja do zwierzaków. Przydałby sie domek dla naszego rudzika. Quote
Margolka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Kto da ciepły kącik rudemu psiutkowi? Quote
Margolka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Rudi, z racji na swoje futro, jest w takiej samej sytuacji jak Wega i Norka. Trzeba mu też szybciutko znaleźć dom. Quote
Recommended Posts