Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiara121 napisał(a):
Nie to kolezka to TEN kolezka wiec nie widze zwiazku z NIA

Tego nie kapuje :D:D:D:D Ale jak wczesniej napisalam zle przeczytalam :roll:

Posted

Dziewczyny, a możecie przy okazji zrobic mi zdjęcia Rudiego, najlepiej takie z człowiekiem. Może na rękach jak się uda, albo przy kimś. Ona na fotkach wygląda na większego niż jest w rzeczywistości. Może na fotach z ludziem będzie to widać.

Bardzo proszę.

Posted

supergoga napisał(a):
Dziewczyny, a możecie przy okazji zrobic mi zdjęcia Rudiego, najlepiej takie z człowiekiem. Może na rękach jak się uda, albo przy kimś. Ona na fotkach wygląda na większego niż jest w rzeczywistości. Może na fotach z ludziem będzie to widać.

Bardzo proszę.

Zdjecia sa ze spaceru tylko jedno ma z czlowiek jutro zrobimy mu wiecej :):) A rudy jest naprawde milym psiakiem uwielbia sie tulic i byc glaskanym :)

Posted

Nasz Rudasek bardzo, bardzo ladnie na smyczy chodzi :)
Byłam w szoku jak zobaczylam ze go na spacerku...Rudiemu spacerek sie tez podobał :cool3: a on człowieka strasznie potrzebuje gdy mu sie obroze zakladalo/sciagalo to straszne tulil sie do nas :)

Posted

Psiara121 napisał(a):
Nasz Rudasek bardzo, bardzo ladnie na smyczy chodzi :)
Byłam w szoku jak zobaczylam ze go na spacerku...Rudiemu spacerek sie tez podobał :cool3: a on człowieka strasznie potrzebuje gdy mu sie obroze zakladalo/sciagalo to straszne tulil sie do nas :)

No najlepsze bylo to jak zakladam mu obroze a on do scany mnie przykleil i zaczel mi na kolana wchodzic i sie tulic zeby go glaskac a on troszke wazy i mie sie ciezko na kolankach zrobilo:eviltong:

Posted

Psiara121 napisał(a):
Tak nasz Rudasek bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem :)
Pokocha jesli da mu ktos szanse :)

Oby jak najszybciej ktos dal mu ta szanse

Posted

Psiara121 napisał(a):
No rudasek dalej niech cie jakis człowiek zauwazy :) przeciez ty takie super psisko jestes :loveu:

Tak :loveu: i bardzo potrzebuje tego swojego czlowiek a

Posted

[quote name='Psiara121']Co Rudi cichutko u ciebie :-( nie martw sie zawsze o tobie pamietam :loveu:
PamietaMY :eviltong::evil_lol: No kochany szykuj sie na spacer bo juz niedlugo idziesz :)