Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Rudi – jak sama nazwa wskazuje jest rudy. Do tego mały, krótkowłosy i nie należy do nikogo.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Błąkającego się po ulicach, zagłodzonego i przerażonego psiaka przywieziono do przytuliska w Buku. Jego małe ciałko nosi ślady wielu potyczek, pogryzień – widać że Rudi musiał walczyć o życie nie jeden raz.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Teraz nie musi – ma miskę jedzenia i własny kojec - własny – bowiem pamięć o tym, co przeszedł pozostała w nim i Rudi nie chce przyjaźnić się z innymi psami.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Potrzebuje domu bez zwierząt – tylko dla siebie.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dla człowieka – to kochany i przytulasty psiak. Tak jakby chciał koniecznie pokazać – zachęcić do zabrania właśnie jego.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Oczy Rudusia mówią wyraźnie, jak się będzie starał i jak pokocha, jeśli dostanie taką szansę.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Rudi ma około 3-4 lat. Króciutki włos nie jest dobrą ochroną na zimowe mrozy – buda, nawet ciepła i zabezpieczona – nie jest wyjściem.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Rudi to mały piesek, sięga poniżej kolana.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Mały Rudi pilnie prosi – „daj mi dom na zawsze”.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]My prosimy razem z nim.[/FONT]

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest fajny pies, liże ręce przez kraty, macha ogonkiem, człowiek nie jest dla niego zagrożeniem, a to, ze atakuje psy - kiedys one dały mu nieźle w skórę - pyszczek ma w bliznach.
Nie jest może pięknym rasowcem, ale ma swój urok, mnie się podoba.:lol:

Posted

U ciebie na wątku jest tak samo jak u mnie za oknem - szaro, ponuro i wiatr.

Rudi może jest i niepozorny, może nie jest pięknością psią, ale za to ma gorące serce, które może nalezec tylko do Ciebie :razz: