maciaszek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='dusje']maciaszek:lol:, potrafisz wstawic foty?Potrafię. Wyślij na [email protected] Quote
dusje Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Organizujmy:multi: maciaszek:lol:, potrafisz wstawic foty? Za duzo rozpedu nabralam... najpierw sterylka Okey, zaraz przesle i dzieki za pomoc Wyslalam Quote
dusje Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Poczekamy jeszcze na Ambre, z pewnoscia zajrzy na watek. Ambra:lol:, jesli moglabys skontaktowac sie ze mna dzisiaj lub jutro na skypie, to bede Ci wdzieczna. Jesli uznasz ze Alfa moze pakowac walizki, to rowniez konieczne bedzie ustalenie wszelkich szczegolow tego przedsiewziecia. Mamy troszke czasu na zrobienie sterylki i zalatwienie wszelkich formalnosci zwiazanych z wyjazdem Alfy. Pozdrawiam:lol: Quote
dusje Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Dziekuje maciaszek:lol: wlasnie padl moj osobisty komputer:diabloti:, nie jestem zla:angryy::mad:, zdarzyc sie moze. Pisze w tej chwili z kompa syneczka, ale ten znow nie ma zainstalowanego skypa, zatem czekamy do jutra lub do nastepnego tygodnia z nadzieja ze komp podniesie sie z gruzow:evil_lol: Niewykluczone, ze jeszcze dzis przywrocimy zdrowie compowi, jesli syn zabawi sie w doktora:evil_lol: Poczekamy, zobaczymy:shake: Oby leczenie okazalo sie skuteczne:evil_lol: Gwoli wyjasnienia: zdjecie nr 1 przedstawia Helge i Bonny, zdjecie nr 2 to Bonny w glupawce na moje odzywki do niej, zdjecie nr 3 to wlasnie ta fotka Alfy, ale nadal nie rozumiem dlaczego nie ma tej pieknej zlotej oprawki:shake: Zaczynam juz podejrzewac, ze oprawka to moje halucynacje, ale za wygrana nie dam i ustale mailem z rodzina czy ta oprawka naprawde istnieje:shake: Obawiam sie, ze za duzo szczescia na raz i tyle Quote
dusje Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ambra????? Prosze, daj znac. Czekam. Moj comp naprawde juz do niczego, teraz z jakiegos laptopa pisze i nie jest mi wcale LATWO:oops: Quote
Ambra Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 jestem jestem byłam na spotkaniu rodzinnym, fantastycznie ze tak ładnie poszło spotkanie przedadopcyjne i ze ludzie tacy uczuciowi, juro zadzwonię do tej pani co wyprowadza Alfe i omowie z nią szczególy, jutro tez Dusje odezwe sie na skype, mam nadzieje ze Twoj komp da rade :) boje sie ze nie uda sie z tym transportem choc bardzo bym chciala, i bedzie 3ba zobaczyc jak z finansami, zapytam czy obecni opikeunowie sa w stanie wspomoc Alfe aby ruszyla w nowy lepszy swiat, Dusje dziekuje z calego serducha!!!!:loveu: Quote
dusje Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Moj comp ulegl calkowtemu spaleniu:angryy: :angryy:wszystkie pliki rowniez. Prawdopodobnie okolo 22 jutro powinnam miec zainstalowanego skypa w laptopie. Jesli nie, wysle SMS Ambra:lol: Otrzymalam mailem 3 foty od Panstwa z prosba o pokazanie na forum, rowniez sa kocurki do obejrzenia. Jesli maciaszek sie zgodzi to chetnie wysle na maila:lol: Quote
maciaszek Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 dusje napisał(a): Jesli maciaszek sie zgodzi to chetnie wysle na maila:lol:Ślij spokojnie :). Quote
Ambra Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 a ja nie wiem od czego zaczac i jak Wam a szczególnie Tobie Dusje to powiedzieć......... jest mi głupio w stosunku do ludzi których polubiłam od samego Twego opisu.... zadzwoniłam dziś do pani opiekujacej sie Alfą i okazało się że Alfa w sobote pojechała do nowego domu w PL.... z jednej strony bardzo sie ciesze ze znalazła swoj kącik na ziemi ale z 2j przykro mi ze pomimo zaangazowania Dusje i jej nowo poznanych znajomych nie pojedzie do tak apetycznie zapowiadajacego sie domku! Dusje stokrotne dzięki...sprawa nie byla do tego stopnia zalezna ode mnie! mam nadzieje ze zaproponujesz sierotkę w ogromnej potrzebie tym miłym ludziom a oni zrozumieją sytuację! wkońcu niestety sierot ci u nas pod dostatkiem....:-( pozdr. Quote
dusje Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ciesze sie ze Alfa znalazla domek:lol: Jutro dam Panstwu znac i prawdopodopodobnie beda nieco zawiedzeni:oops: Zapytam, czy inna sierota jest w stanie podbic ich serca i jesli tak, to jasne ze podsune jakies oferty:lol: Ambra, nie ma za co dziekowac. Alfa:loveu:wszystkiego dobrego w nowym domku:lol: Quote
maciaszek Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 No to ściągam, z przyjemnością, ogłoszenia Alfy :)! Quote
Fortuna Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Widze Dusje, ze nie musze juz organizowac transportu do Holandii. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts