Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maszaberla']To o mnie mam nadzieje? ;)

Mam juz bannerek ale w zaden sposob nie moge go podlinkowac, z innym mam ten sam problem - moze dlatego ze od wczoraj od 15 nie moge sie w ogole dostac do dogo, teraz lacze sie z innego zrodla:angryy:

Poczekajcie kochane, jak sie uda to wstawie:oops:

Jasne,ze o Tobie kochana:loveu:
W takim razie czekamy na podlinkowanie banerka....to dogo naprawde wkurza:shake:

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Wspaniała dziewczyna zrobi Michasiowi banerek i może jeszcze jakąś niespodziankę:cool3::loveu:

Co do niespodzianki - to jak wypali ta w przyszlym tygodniu to juz dam cynk za pare dni:cool3:

Reniu - moj nowy avatarek to moj kochany Kajtus, juz za TM..

Posted

Zdjęcie jest fajne....a nie dałoby sie "skrócić" mu łapek(:placz:),nawet niech samą pierś z głową będzie widać,co? Bo chyba banerki muszą być równe i nie mogą wystawać:roll:

Posted

Renata5 napisał(a):
Zdjęcie jest fajne....a nie dałoby sie "skrócić" mu łapek(:placz:),nawet niech samą pierś z głową będzie widać,co? Bo chyba banerki muszą być równe i nie mogą wystawać:roll:

Dobra, "ciachniemy" lapki - zobacze co z tego wyjdzie:roll:

Posted

Piękny piesek,piękny banerek...a domku brak:-(
Ogłoszonka ma niuniuś odnawiane,ale zainteresowania zero.W autogiełdzie Michaś miał ponad 2 tys.wejść...i na wejściach się skończyło:shake::-(

Posted

nie możemy tracić nadziei. Ostatnio znalazły domki takie pieski ze ja już traciłam nadzieję. Teraz mi wstyd. Były jednak osoby które wierzyły i dzieki im za to.Szukałyśmy domu 2 lata i warto było

Posted

Wczoraj była szansa dla Michałka, ale to była nietypowa sytuacja. Zwykle słysze, że za stary, za brzydki itp. Tym razem usłyszałam, że on jednak ... za młody i za mało biedny. Wynik rozmowy był super, bo ludzie adoptowali prawie ślepego staruszka z geriatrii, co to ledwo na łapach stał.
Ale czy Michałek trafi na ludzi, dla których będzie akurat, nie za stary i nie za młody..?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

tak, po Bambaryłku (brzydal ;) co to siedział w schr od 2005 roku) czas na Michałka!
Najpóźniej za 2-3 tygodnie biorę się za porządne ogłaszanie (nie tylko jego), trzeba stworzyć jakiś wyciskacz łez (żeby pies poszedł ze starych ogłoszeń :evil_lol:)

Posted

[quote name='morisowa']tak, po Bambaryłku (brzydal ;) co to siedział w schr od 2005 roku) czas na Michałka!

No przecież musi nadejść kiedyś jego czas...oby jak najszybciej:roll:

Posted

Cieplutkie zdjęcia :)

Będą jeszcze kolejne :)
Może jutro pomyślę też nad tekstem.
Psisko jest charakterne, ale sympatyczne. On nie jest w moim typie, ale go lubię :)