Lionees Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Maszaberla']To o mnie mam nadzieje? ;) Mam juz bannerek ale w zaden sposob nie moge go podlinkowac, z innym mam ten sam problem - moze dlatego ze od wczoraj od 15 nie moge sie w ogole dostac do dogo, teraz lacze sie z innego zrodla:angryy: Poczekajcie kochane, jak sie uda to wstawie:oops: Jasne,ze o Tobie kochana:loveu: W takim razie czekamy na podlinkowanie banerka....to dogo naprawde wkurza:shake: Quote
Maszaberla Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Renata5']Jasne,ze o Tobie kochana:loveu: W takim razie czekamy na podlinkowanie banerka....to dogo naprawde wkurza:shake: NO WRESZCIE Cholera wyszedl troche wiekszy, taki pionowy ale to zdjecie bylo chyba najlepsze, w razie czego zmienie - jak bedziecie chcialy http://www.dogomania.pl/forum/f28/wszystkie-mamusie-co-maja-synkow-michalkow-laczmy-sie-domek-dla-michalka-123680/"] Quote
Maszaberla Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Renata5 napisał(a):Wspaniała dziewczyna zrobi Michasiowi banerek i może jeszcze jakąś niespodziankę:cool3::loveu: Co do niespodzianki - to jak wypali ta w przyszlym tygodniu to juz dam cynk za pare dni:cool3: Reniu - moj nowy avatarek to moj kochany Kajtus, juz za TM.. Quote
Maszaberla Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Chyba cos znowu nie zadzialalo na dogo - mam nadzieje ze ten sie zaladuje Quote
Lionees Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Maszaberla']Chyba cos znowu nie zadzialalo na dogo - mam nadzieje ze ten sie zaladuje Nie wiem czy banerek nie jest za wysoki:roll: Quote
Maszaberla Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Na tym zdjeciu psa idealnie widac, moge wybrac inne z tych z watku ale pies bedzie juz bokiem - zmienic? Quote
Lionees Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Zdjęcie jest fajne....a nie dałoby sie "skrócić" mu łapek(:placz:),nawet niech samą pierś z głową będzie widać,co? Bo chyba banerki muszą być równe i nie mogą wystawać:roll: Quote
Maszaberla Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Renata5 napisał(a):Zdjęcie jest fajne....a nie dałoby sie "skrócić" mu łapek(:placz:),nawet niech samą pierś z głową będzie widać,co? Bo chyba banerki muszą być równe i nie mogą wystawać:roll: Dobra, "ciachniemy" lapki - zobacze co z tego wyjdzie:roll: Quote
Lionees Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Piękny piesek,piękny banerek...a domku brak:-( Ogłoszonka ma niuniuś odnawiane,ale zainteresowania zero.W autogiełdzie Michaś miał ponad 2 tys.wejść...i na wejściach się skończyło:shake::-( Quote
wtatara Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 nie możemy tracić nadziei. Ostatnio znalazły domki takie pieski ze ja już traciłam nadzieję. Teraz mi wstyd. Były jednak osoby które wierzyły i dzieki im za to.Szukałyśmy domu 2 lata i warto było Quote
morisowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Wczoraj była szansa dla Michałka, ale to była nietypowa sytuacja. Zwykle słysze, że za stary, za brzydki itp. Tym razem usłyszałam, że on jednak ... za młody i za mało biedny. Wynik rozmowy był super, bo ludzie adoptowali prawie ślepego staruszka z geriatrii, co to ledwo na łapach stał. Ale czy Michałek trafi na ludzi, dla których będzie akurat, nie za stary i nie za młody..? Quote
wtatara Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 no toszybciutko trzeba coś poszukać Quote
Lionees Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 wtatara napisał(a):no toszybciutko trzeba coś poszukać Ba...ale jak to zrobić?:shake::-( Quote
wtatara Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Michałka mam w podpisie i szukamy domku Quote
wtatara Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Michałku znalazłam cie dzisiaj na Allegro Quote
morisowa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 tak, po Bambaryłku (brzydal ;) co to siedział w schr od 2005 roku) czas na Michałka! Najpóźniej za 2-3 tygodnie biorę się za porządne ogłaszanie (nie tylko jego), trzeba stworzyć jakiś wyciskacz łez (żeby pies poszedł ze starych ogłoszeń :evil_lol:) Quote
Lionees Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='morisowa']tak, po Bambaryłku (brzydal ;) co to siedział w schr od 2005 roku) czas na Michałka! No przecież musi nadejść kiedyś jego czas...oby jak najszybciej:roll: Quote
APSA Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Cieplutkie zdjęcia :) Będą jeszcze kolejne :) Może jutro pomyślę też nad tekstem. Psisko jest charakterne, ale sympatyczne. On nie jest w moim typie, ale go lubię :) Quote
Recommended Posts