Daga&Maks Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 teraz dokładnie przejrzałam kalendarz i podoba mi się że w opisach ras są uwagi żeby kupować ze sprawdzonych hodowli i że niektóre rasy nie nadają się dla każdego Quote
Joy106 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 mi się kalendarz bardzo podoba ;). ale mam wrażenie, że jakoś pusto w tym numerze, albo coś mi się myli.. bo to chyba w grudniowych były życzenia, świąteczne zdjęcia ? czy w styczniowym ? :???: bo ten numer to taki słabo bożonarodzeniowy.. Quote
Daga&Maks Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 fakt mało bożonarodzeniowy.PP jest bardziej świąteczny ale mi osobiście to jest bez większej różnicy Quote
Marysia B. Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Przejrzałam numer i podoba mi się :) W wolnym czasie na pewno przeczytam rozmowę ze szkoleniowcem :razz: Quote
Juszes Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 O matko, całe osiedle przeszłam i nigdzie nie było Mp :shake: Muszę zaprenumerować, bo mam już tego dość. Specjalnie jeździłam do Auchan :razz: Ten numer bardzo mi się podobał, przeczytałam od deski do deski, co rzadko mi się zdarza, ale ta część dla dzieci, bezsens -_- Kalendarz taki sobie, jak zawsze ciągle te same rasy dają, to już się robi nudne. Quote
Coffee&Nera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Kupilam, przeczytalam- czuje niedosyt i zdenerwowanie :roll:- za mało a to ze względu na reklamy- niedlugo cala gazeta sie zamieni w jedna wielka reklame :roll: Co do kalendarza tak jak mowilam- bedzie dobry do kuchni :evil_lol: Quote
Kibaa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Chwaliłam wam się.? xDD Moja mama zgodziła się od nowego roku na prenumerate. ; 33 Mam zacieszzz. *.* :multi: Quote
Martyna&Zara Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='Kibaa']Chwaliłam wam się.? xDD Moja mama zgodziła się od nowego roku na prenumerate. ; 33 Mam zacieszzz. *.* :multi:[/quote] Uuu w takim razie ja też spróbuje może teraz nadszedł czas przekonywania mam co do prenumerat:eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Czyzbyscie niemialy kochane wlasnego budzetu :diabloti:? :evil_lol: Quote
Martyna&Zara Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='Nera-']Czyzbyscie niemialy kochane wlasnego budzetu :diabloti:? :evil_lol:[/quote] Budżet jest ,ale dotacja od mamy zawsze się przyda:diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Będzie ktoś brał udział w konkursie literackim z krotkim wierszem? Ja się zastanwiam ;) Quote
Rahl Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A to w MP? bo ja wiem, że w PP taki mają chyba :eviltong:. Quote
Rahl Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Tak :diabloti:. Polega na napisaniu jakie są rasy wkalendarzu a potem ułożeniu krótkiego (4wersowego) wierszyka :). Ja osobiście wzięłam udział :grins: A możesz mi powiedzieć na której stronie (lub zapodać linkiem) jest ten konkurs w MP? :) Quote
Coffee&Nera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Tutaj :diabloti: [url=http://www.psy.pl/news/?O=6690]Psy.pl - strony miesi Quote
Rahl Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Kurdę, coś mi tu nie pasuje :eviltong:. Trzy najciekawsze wiersze wygrają książkę :„Drugi koniec smyczy – jak kształtować więź z psem”. W PP dokładnie taka sama nagroda :hmmmm: Quote
Kibaa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='Nera-']Czyzbyscie niemialy kochane wlasnego budzetu :diabloti:? :evil_lol:[/quote] Mam kieszonkowe, ale mój tato osobnie mi daje na gazetę. x33 Quote
Coffee&Nera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Najwyraźniej te 2 pisma zaczynają ze sobą ostro konkurowac :diabloti: Quote
Aarionne Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ważne, kto był pierwszy, a pierwszy był konkurs na stronie PP: [url=http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=368&od=&id_a=1253]Pies.pl[/url] Z drugiej strony zastanawiam się dlaczego na MP dali taki sam konkurs z takimi samymi nagrodami :roll: Chyba są mało kreatywni... Quote
Coffee&Nera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='Aarionne']Ważne, kto był pierwszy, a pierwszy był konkurs na stronie PP: [URL="http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=368&od=&id_a=1253"]Pies.pl[/URL] Z drugiej strony zastanawiam się dlaczego na MP dali taki sam konkurs z takimi samymi nagrodami :roll: Chyba są mało kreatywni...[/quote] Też tak pomyslalam. Zobaczymy co dalej bedą za konkursy... jak dla mnie bezsens :shake: Quote
m@dzi@ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 w konkursie z MP nie biorę udziału, za to chętnie wzięłabym z tym w PP, tyle że nie jestem pewna co do wrześniowej rasy, tych małych czarnuchów :/ Za to w konkursie PP Świąteczny Skarbiec na pewno wezmę udział :) Jakoś do tego typu konkursików w PP mam szczęście :) Quote
Daga&Maks Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ja się zastanawiam czy brać udział w konkursach.Akurat w pisaniu wierszy nie jestem zbyt dobra ale może coś tam się uda wymyśleć. Ale to kompletny bezsens że dwa prawie identyczne konkursy i takie same nagrody :roll: Quote
Aarionne Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 W sumie to nie pierwszy raz, kiedy MP posuwa się do takich "chwytów". Kopiują pomysły z gazety, to dlaczego mieliby nie kopiować strony internetowej? Mnie naprawdę już nic nie zdziwi... Quote
Rahl Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Racja, są mało kreatywni :shake:. Już w taki zbieg okoliczności to ja nie wierzę :roll:. Quote
Bewarka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Macie rację, coś tu jest nie tak. Jak 2 gazety mogły wymyślić prawie to samo w jednym miesiącu? Co prawda różnią się trochę - z tego co widzę: w MP-do końca listopada, w PP-do 10 grudnia, w MP 6 wersów, w PP 4 wersy, w MP w temacie maila należy napisać "Wiersz" a, w PP "Kalendarz" no i w PP jest jeszcze pytanie, a w MP jest tylko wiersz...No i bym zapomniała - w MP trzeba napisać o swoim psie, a w PP o jednej z ras z kalendarza). Hmmm...Nie wiem. Nie podoba mi się to wcale ;/ No ale może to zasługa wydawcy książki? Nie wiem, nie będę oceniać, bo nie wiem czy oni sobie w kulki lecą (?) czy nie... :cool3: [size=1]Sorry Aarionne, jestem łatwowierna, ale dzięki temu, że wcześniej oczerniałaś jak tylko się dało MP, a PP wychwalałaś jak jakiś ósmy cud świata nie uwierzę Ci dopóty, dopóki nie usłyszę takiej samej opinii od innego dogomaniaka ;) Tak na przyszłość, żebyś nie popełniała znów tego samego błędu.[/size] Quote
Recommended Posts