Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mi się kalendarz bardzo podoba ;).
ale mam wrażenie, że jakoś pusto w tym numerze, albo coś mi się myli..
bo to chyba w grudniowych były życzenia, świąteczne zdjęcia ? czy w styczniowym ? :???: bo ten numer to taki słabo bożonarodzeniowy..

Posted

O matko, całe osiedle przeszłam i nigdzie nie było Mp :shake: Muszę zaprenumerować, bo mam już tego dość. Specjalnie jeździłam do Auchan :razz: Ten numer bardzo mi się podobał, przeczytałam od deski do deski, co rzadko mi się zdarza, ale ta część dla dzieci, bezsens -_- Kalendarz taki sobie, jak zawsze ciągle te same rasy dają, to już się robi nudne.

Posted

Kupilam, przeczytalam- czuje niedosyt i zdenerwowanie :roll:- za mało a to ze względu na reklamy- niedlugo cala gazeta sie zamieni w jedna wielka reklame :roll:

Co do kalendarza tak jak mowilam- bedzie dobry do kuchni :evil_lol:

Posted

[quote name='Kibaa']Chwaliłam wam się.? xDD Moja mama zgodziła się od nowego roku na prenumerate. ; 33 Mam zacieszzz. *.* :multi:[/quote]
Uuu w takim razie ja też spróbuje może teraz nadszedł czas przekonywania mam co do prenumerat:eviltong:

Posted

Tak :diabloti:.
Polega na napisaniu jakie są rasy wkalendarzu a potem ułożeniu krótkiego (4wersowego) wierszyka :).
Ja osobiście wzięłam udział :grins:
A możesz mi powiedzieć na której stronie (lub zapodać linkiem) jest ten konkurs w MP? :)

Posted

Kurdę, coś mi tu nie pasuje :eviltong:.
Trzy najciekawsze wiersze wygrają książkę :„Drugi koniec smyczy – jak kształtować więź z psem”.
W PP dokładnie taka sama nagroda :hmmmm:

Posted

[quote name='Nera-']Czyzbyscie niemialy kochane wlasnego budzetu :diabloti:? :evil_lol:[/quote]

Mam kieszonkowe, ale mój tato osobnie mi daje na gazetę. x33

Posted

Ważne, kto był pierwszy, a pierwszy był konkurs na stronie PP: [url=http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=368&od=&id_a=1253]Pies.pl[/url]

Z drugiej strony zastanawiam się dlaczego na MP dali taki sam konkurs z takimi samymi nagrodami :roll: Chyba są mało kreatywni...

Posted

[quote name='Aarionne']Ważne, kto był pierwszy, a pierwszy był konkurs na stronie PP: [URL="http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=368&od=&id_a=1253"]Pies.pl[/URL]

Z drugiej strony zastanawiam się dlaczego na MP dali taki sam konkurs z takimi samymi nagrodami :roll: Chyba są mało kreatywni...[/quote]

Też tak pomyslalam. Zobaczymy co dalej bedą za konkursy... jak dla mnie bezsens :shake:

Posted

w konkursie z MP nie biorę udziału, za to chętnie wzięłabym z tym w PP, tyle że nie jestem pewna co do wrześniowej rasy, tych małych czarnuchów :/

Za to w konkursie PP Świąteczny Skarbiec na pewno wezmę udział :) Jakoś do tego typu konkursików w PP mam szczęście :)

Posted

ja się zastanawiam czy brać udział w konkursach.Akurat w pisaniu wierszy nie jestem zbyt dobra ale może coś tam się uda wymyśleć.

Ale to kompletny bezsens że dwa prawie identyczne konkursy i takie same nagrody :roll:

Posted

W sumie to nie pierwszy raz, kiedy MP posuwa się do takich "chwytów". Kopiują pomysły z gazety, to dlaczego mieliby nie kopiować strony internetowej? Mnie naprawdę już nic nie zdziwi...

Posted

Macie rację, coś tu jest nie tak. Jak 2 gazety mogły wymyślić prawie to samo w jednym miesiącu? Co prawda różnią się trochę - z tego co widzę: w MP-do końca listopada, w PP-do 10 grudnia, w MP 6 wersów, w PP 4 wersy, w MP w temacie maila należy napisać "Wiersz" a, w PP "Kalendarz" no i w PP jest jeszcze pytanie, a w MP jest tylko wiersz...No i bym zapomniała - w MP trzeba napisać o swoim psie, a w PP o jednej z ras z kalendarza).
Hmmm...Nie wiem. Nie podoba mi się to wcale ;/ No ale może to zasługa wydawcy książki? Nie wiem, nie będę oceniać, bo nie wiem czy oni sobie w kulki lecą (?) czy nie... :cool3:

[size=1]Sorry Aarionne, jestem łatwowierna, ale dzięki temu, że wcześniej oczerniałaś jak tylko się dało MP, a PP wychwalałaś jak jakiś ósmy cud świata nie uwierzę Ci dopóty, dopóki nie usłyszę takiej samej opinii od innego dogomaniaka ;) Tak na przyszłość, żebyś nie popełniała znów tego samego błędu.[/size]