Kibaa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ja już się nie mogę doczekać kalendarza. ; D Mam nadzieje że będą ciekawe artykuły. Gazeta.? Cena.? Zwiększy się do 8 zł. Około, jakoś tak. ; ) Quote
Juszes Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Już w środę nowy numer... Również jestem ciekawa, co w nim coś interesującego będzie ;) Quote
Rahl Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Nie mogę doczekać się kalendarza :razz:. Ciekawe, czy w tym numerze będzie coś ciekawego.. :lol: Quote
Nikki Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Kalendarze Mojego Psa są super :multi: nie mogę się doczekać A że prenumeruję MP to nie będę nic dopłacać, hehe i egzemplarz kosztuje dla mnie 4 zł Quote
Juszes Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ja chyba od stycznia tez sobie zaprenumeruję. (: Quote
Kibaa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ja też. ; 33 Tylko trza mamie wytłumaczyć że to tańsze i lepsze.; )) Quote
Daga&Maks Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ja też mam kalendarz za 4 złote :eviltong: ciekawi mnie jak ten kalendarz będzie wyglądał Quote
Cyraneczka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Daga & Maks']ja też mam kalendarz za 4 złote :eviltong: ciekawi mnie jak ten kalendarz będzie wyglądał[/quote] No właśnie, nie pokazali kalendarza. A na stronie Przyjaciela Psa, jest pokazany kalendarz i wszystkie zdjęcia, jakie bedą w tym roku :), bo w PP też będzie kalendarz ze szczeniaczkami. Cudne są :loveu::loveu: Quote
Coffee&Nera Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 W PP kalendarz naprawde uroczy- lepszy niż jego poprzednicy :loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia15 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ciekawa jestem, jak właśnie będzie wyglądał kalendarz w MP. Czy będzie podobny do poprzednich??? Wie ktoś może? Macie podać link do strony ze zdjęciem tego kalendarza??? :oops: Quote
Aarionne Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Luzia15']Ciekawa jestem, jak właśnie będzie wyglądał kalendarz w MP. Czy będzie podobny do poprzednich??? Wie ktoś może? Macie podać link do strony ze zdjęciem tego kalendarza??? :oops:[/quote] MP chyba nie pokazało swojego kalendarza. Tutaj jest link do kalendarza PP: [url=http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=183&id_a=1243]Pies.pl[/url] Quote
Kibaa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Nie raczej nie. Pokazali kawałek kalendarza w gazecie MP - Listopad. Psiaki będą np. w koszyczku itd. Mnie się osobiście bardzo podoba. Lubie takie profeski. ^.^ Quote
Juszes Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 A ile kosztuje Przyjaciel pies z kalendarzem? Quote
Luzia15 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Aarionne']MP chyba nie pokazało swojego kalendarza. Tutaj jest link do kalendarza PP: [URL="http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=183&id_a=1243"]Pies.pl[/URL][/quote] Dziękuję! :* Quote
Cockermaniaczka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Na stronie pisze ze PP juz jutro w kioskach Quote
Daga&Maks Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Juszes']A ile kosztuje Przyjaciel pies z kalendarzem?[/QUOTE] PP z kalendarzem kosztuje 7.50 na stronie MP już jest pokazany kalendarz : [url=http://www.psy.pl/news/?O=6646]Psy.pl - strony miesi�cznika "M�j Pies"[/url] Quote
Bewarka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ja też, brawo za artykuł behawioristki o pomocach szkoleniowych [kolczatki, kantarki etc.] i "Zanim kupisz...owczarka szetlandzkiego" i "Kumpel dla labradora". :D Quote
Cyraneczka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 A co powiecie o.... kalendarzu? Bo ja się rozczarowałam... Psy w garnuszkach i rondelkach tuż przed podaniem na stół. Szkoda, ze nie podali przepisów na dania z psów, bo kalendarz wygląda jak kulinarny, a nie dla wielbicieli piesków. Quote
Aarionne Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Cyraneczka']A co powiecie o.... kalendarzu? Bo ja się rozczarowałam... Psy w garnuszkach i rondelkach tuż przed podaniem na stół. Szkoda, ze nie podali przepisów na dania z psów, bo kalendarz wygląda jak kulinarny, a nie dla wielbicieli piesków.[/quote] :roflt::roflt::roflt: Może dla wielbicieli - degustatorów? (głupi żart, przepraszam :evil_lol: ) Quote
Marta_Ares Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 z pp znacznie bardziej podoba mi sie kalendarz:loveu: mam nadzieje ze uda mi sie go jutro jeszcze dostac Quote
Daga&Maks Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 mi też szczerze niezbyt podobają się te szczeniaki w garnuszkach Quote
Rahl Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Kalenarzem nie jestem zadowolona... [QUOTE]A co powiecie o.... kalendarzu? Bo ja się rozczarowałam... Psy w garnuszkach i rondelkach tuż przed podaniem na stół. Szkoda, ze nie podali przepisów na dania z psów, bo kalendarz wygląda jak kulinarny, a nie dla wielbicieli piesków.[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Szczerze mówiąc, to prawda :lol: Quote
tylko psy Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 mnie podoba się nawet ten kalendarz, a te szczeniaczki sa prześliczne:loveu: Sama gazeta też jest fajna w tym miesiącu:) Quote
Recommended Posts