Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już się nie mogę doczekać kalendarza. ; D Mam nadzieje że będą ciekawe artykuły. Gazeta.? Cena.? Zwiększy się do 8 zł. Około, jakoś tak. ; )

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kalendarze Mojego Psa są super :multi: nie mogę się doczekać
A że prenumeruję MP to nie będę nic dopłacać, hehe i egzemplarz kosztuje dla mnie 4 zł

Posted

[quote name='Daga & Maks']ja też mam kalendarz za 4 złote :eviltong:
ciekawi mnie jak ten kalendarz będzie wyglądał[/quote]

No właśnie, nie pokazali kalendarza.
A na stronie Przyjaciela Psa, jest pokazany kalendarz i wszystkie zdjęcia, jakie bedą w tym roku :), bo w PP też będzie kalendarz ze szczeniaczkami. Cudne są :loveu::loveu:

Posted

Ciekawa jestem, jak właśnie będzie wyglądał kalendarz w MP.
Czy będzie podobny do poprzednich???
Wie ktoś może? Macie podać link do strony ze zdjęciem tego kalendarza??? :oops:

Posted

[quote name='Luzia15']Ciekawa jestem, jak właśnie będzie wyglądał kalendarz w MP.
Czy będzie podobny do poprzednich???
Wie ktoś może? Macie podać link do strony ze zdjęciem tego kalendarza??? :oops:[/quote]

MP chyba nie pokazało swojego kalendarza. Tutaj jest link do kalendarza PP: [url=http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=183&id_a=1243]Pies.pl[/url]

Posted

Nie raczej nie. Pokazali kawałek kalendarza w gazecie MP - Listopad. Psiaki będą np. w koszyczku itd. Mnie się osobiście bardzo podoba. Lubie takie profeski. ^.^

Posted

[quote name='Aarionne']MP chyba nie pokazało swojego kalendarza. Tutaj jest link do kalendarza PP: [URL="http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=183&id_a=1243"]Pies.pl[/URL][/quote]

Dziękuję! :*

Posted

[quote name='Juszes']A ile kosztuje Przyjaciel pies z kalendarzem?[/QUOTE]

PP z kalendarzem kosztuje 7.50

na stronie MP już jest pokazany kalendarz : [url=http://www.psy.pl/news/?O=6646]Psy.pl - strony miesi�cznika "M�j Pies"[/url]

Posted

Ja też, brawo za artykuł behawioristki o pomocach szkoleniowych [kolczatki, kantarki etc.] i "Zanim kupisz...owczarka szetlandzkiego" i "Kumpel dla labradora". :D

Posted

A co powiecie o.... kalendarzu?
Bo ja się rozczarowałam... Psy w garnuszkach i rondelkach tuż przed podaniem na stół. Szkoda, ze nie podali przepisów na dania z psów, bo kalendarz wygląda jak kulinarny, a nie dla wielbicieli piesków.

Posted

[quote name='Cyraneczka']A co powiecie o.... kalendarzu?
Bo ja się rozczarowałam... Psy w garnuszkach i rondelkach tuż przed podaniem na stół. Szkoda, ze nie podali przepisów na dania z psów, bo kalendarz wygląda jak kulinarny, a nie dla wielbicieli piesków.[/quote]

:roflt::roflt::roflt:

Może dla wielbicieli - degustatorów? (głupi żart, przepraszam :evil_lol: )

Posted

Kalenarzem nie jestem zadowolona...
[QUOTE]A co powiecie o.... kalendarzu?
Bo ja się rozczarowałam... Psy w garnuszkach i rondelkach tuż przed podaniem na stół. Szkoda, ze nie podali przepisów na dania z psów, bo kalendarz wygląda jak kulinarny, a nie dla wielbicieli piesków.[/QUOTE]
:roflt::roflt::roflt:
Szczerze mówiąc, to prawda :lol: