kasia14 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Mi sie udało jak był konkurs sms'owy na 200 numer wygrać 4 nagrody :) (wysłałam 5 smsów) :) Quote
kamilka91 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 a ja właśnie wtedy nie wygrałam... :roll: :mad: i od tego czasu nie wysyłam :evil_lol: i z "niusletera" też nie wygrałam... Choć bardzo bym sie zdziwiła, gdybym wygrała :lol: Quote
Juszes Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ej, a mam pytanko, jak w tych krzyżówkach wychodzą czasem rasy składające się z 2 słów np. jamnik szorstkowłosy, to w SMSie mam wpisać jamnik szorstkowłosy (oddzielnie) czy jamnikszorstkowłosy (łącznie) Zawsze pisałam oddzielnie i miałam dylemat, czy nie robię błędu. Quote
kamilka91 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ja chyba wysyłałabym oddzielnie. głupie jest to że nie napiszą, czy odpowiedź jest dobra, tylko dziękujemy bla bla bla i miłej lektury :eviltong: Quote
Juszes Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Raczej i tak ma się pewność, że hasło jest ok, tylko właśnie zastanawia mnie, czy pisać łącznie czy nie...? :> Quote
Nikki Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Zauwazyliscie, że ostatnio jest strasznie dużo reklam w MP? Quote
Juszes Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Muszą jakoś zarabiać. Ale wydaje mi się, że tak było zawsze. Quote
kamilka91 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Juszes']Raczej i tak ma się pewność, że hasło jest ok, tylko właśnie zastanawia mnie, czy pisać łącznie czy nie...? :>[/QUOTE] No właśnie, jakby raz napisali, czy hasło które wysłałam jest dobre, to już by było wiadomo jak pisać ;) Quote
Juszes Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No w sumie racja... przydałoby się :) Quote
Juszes Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Przypominam, że już w tą środę wychodzi nowy nr. Mojego Psa, mam nadzieję, że będzie dużo ciekawych artykułów ((; :multi: Quote
kamilka91 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ja też mam taką nadzieję... :multi: niech ten numer będzie lepszy niż kilka poprzednich, bo z MP coraz gorzej :shake: moim zdaniem przynajmniej Quote
Rahl Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 O, super! Mam nadzieję, ze będzie dużo artykułów no i że będą one ciekawe :). Quote
Juszes Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Mi też coraz mniej się podoba. Pamiętam jak zaczynałam dopiero przygodę z MP to tak mnie to wszystko wciągało. Nie wiem, czy to mój entuzjazm ostygł, czy rzeczywiście jakość gazetki się pogarsza. Quote
kamilka91 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Juszes']Nie wiem, czy to mój entuzjazm ostygł, czy rzeczywiście jakość gazetki się pogarsza.[/QUOTE] Dokładnie. Quote
Rahl Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Juszes']Mi też coraz mniej się podoba. Pamiętam jak zaczynałam dopiero przygodę z MP to tak mnie to wszystko wciągało. Nie wiem, czy to mój entuzjazm ostygł, czy rzeczywiście jakość gazetki się pogarsza.[/quote] Niestet, też często mam podobne wrażenie :(. Quote
Juszes Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ja jestem już po lekturze i szczerze mówiąc nic specjalnego. Żaden artykuł jakoś szczególnie mnie nie zaciekawił. Quote
Colie Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Kupuję MP już ok. 2 lat i też mam wrażenie, że... schodzi na psy? Wydaje mi się też, że wcześniej nie było kilku stron reklam. Ostatnie kilka numerów czytam tylko wybiórczo kilka artykułów, reszta leży i czeka na lepsze czasy. Jakoś nie mam ochoty się za nie zabierać, a kiedyś czytałam wszystko od deski do deski. Jedyne co mi się podoba to seria "zanim kupisz", bo to znacznie lepsze, niż suche info, które można znaleźć w każdej książce i w internecie. Jedynie krzyżówki są niezmiennie wciągające =D Quote
kamilka91 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ja też czytam tylko niektóre artykuły... Listopadowy MP kupiłam jak tylko pojawił sie w kioskach, a na raazie przeczytałam tylko dwa artykuły ("zanim kupisz"- bo jest ciekawy i ten o dalmatyńczykach bo interesuję się tą rasą ;)) Pozostałe czekają aż będę się baaaardzo nudzić... Quote
Marysia B. Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Mam podobne odczucia, przeczytałam kilka artykułów i na tym koniec, a kiedyś wszystko czytałam, wszystko mnie ciekawiło... Nawet jak numer grudniowy będzie nieciekawy to i tak kupię, bo kalendarz mi potrzebny :razz: Ale najciekawszą i niezmiennie dobrą rzeczą są krzyżówki ;) Właśnie sms'a wysłałam z hasłem, może mi się uda 3kg Acany wygrać :razz: Quote
taxelina Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 U nas sie w polskim sklepie moj pies pojawi, cena 4 razy drozsza niz polska - a korona stoi trzy razy drozej ale musza miec zarobek tez :P - no i powiem wam ze wole juz te szwedzkie o psach, wiecej ciekawych artykulow. jakos w moim psie duzo malych notatek ale malo co mnie zainteresowalo. Quote
Martyna&Zara Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 No mi teraz się spodobał ten cykl jakiego drugiego psa wybrać dla danej rasy, a tak po za tym to tak jak mi się nudzi to czytam, a tak to tylko niektóre....:cool1: Quote
Recommended Posts