Bewarka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ten MP przez te filmy staje się...nawet nie niepoważny! Wprost dziecinny! Ale jak film 'darmo' dają to czemuż nie wziąć? :evil_lol: PS:Oczywiście nie sama gazeta taka się staje, ale daje takie wrażenie ;) Quote
Daga&Maks Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 mam nadzieje że szybko dostane gazete z prenumeraty.Ale te filmy które dają do gazety są nudne:shake: Quote
Agnes B. Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ha nie może być - prenumerata dziś przyszła:diabloti: Za to niepokoi mnie dalszy brak książki za roczną prenumeratę:mad: Quote
saya Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ja nie rozumiem, co im w ogóle do głowy przyszło, żeby coś takiego dodawać? już wolałabym oglądnąć jakiś kiepski horror niż bojarską-ferenc :shake: btw, wie ktoś, co to jest ten nutri dent, można już gdzies to dostać? wygląda zachęcająco :cool3: o, za to jest artykuł o chi :) chociaż te pomniki wyglądają trochę groteskowo. Quote
Coffee&Nera Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 saya to wiesz raz byl film- Opowiesc wigilijna to to juz wogole urwane z choinki :roll:... Quote
BlackSheWolf Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 JA tam nawet tego ostatniego filmu nie ogladalam... hmm... nawet nie wiem gdzie on jest :D Quote
Bewarka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 U mnie jest tak, że leżą wszystkie w szufladzie albo na półkach i jak na razie żadnego nie oglądałam :eviltong: Quote
shangri_la Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 mi sie wydaje ze ten NUTRI_DENT to dawne greenies tylko zmienili nazwe po tym jak sie psy po tym pochorowaly w USA... kto wie moze nawet sklad ulepszyli, zreszta dystrybutorem jest ta sama firma co greenies - stopa pozdrawiam Quote
saya Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 auć. to dla świętego spokoju rezygnuję. młodej nie dawałam, bo jej jeszcze nie było na świecie, ale i z tym wolę nie ryzykować. może dlatego napisali, że są łatwiej strawne? :> Quote
shangri_la Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ja nic che nic sugerowac to sa tylko moje przypuszczenia bo produkt jak ijego opakowanie jest ludzaco podobne oraz jeszcze ten dystrybutor, trzebaby porownac opakowania pozdrawiam Quote
BlackSheWolf Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 hahaha no myslalam,ze padne jak zobaczylam co bedzie za miesiac :D "Fitness dla każdego" DVD ;| haha! Quote
Cambel&Megi Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='BlackSheWolf']hahaha no myslalam,ze padne jak zobaczylam co bedzie za miesiac :D "Fitness dla każdego" DVD ;| haha![/quote] Ręce opadają....Tylko po co dają takie dodatki? Rozumiem, jeśli to byłby fitness dla psów :evil_lol: eh, jak chcę coś o fitness, to kupuję o tym gazetę, a tu wydaje mi się, że Mój pies tyczy się innej tematyki. Quote
bellatriks Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Hej, mam pytanie: czy wszyscy prenumeratorzy otrzymali już najnowszy numer? Bo mnie się chyba właśnie skończyła prenumerata - nie jestem pewna, bo w MP niestety do ostatniego nr nie dodają o tym informacji.:cool1: Quote
Agnes B. Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nie żebym panikowała, nie, nie żebym była podejrzliwa, nie, nie żebym była niecierpliwa, nie, ale... Po jakim czasie przychodzą "nagrody" za prenumeraty?:oops: Mam ogromną "potrzebę" przeczytania książki obiecanej, a zaczynam mieć mieć paskudne podejrzenia, że: 1) Książek zabrakło, 2)Książka zaginęła w akcji itp itd :mad: Quote
Mokka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='shangri_la']mi sie wydaje ze ten NUTRI_DENT to dawne greenies tylko zmienili nazwe po tym jak sie psy po tym pochorowaly w USA... [/quote] I tak powstają plotki :roll: Psy się nie pochorowały, była nagonka na greenies, ale ostatnio jakoś przycichło. Quote
baffi2 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Ręce opadają....Tylko po co dają takie dodatki? Rozumiem, jeśli to byłby fitness dla psów :evil_lol: eh, jak chcę coś o fitness, to kupuję o tym gazetę, a tu wydaje mi się, że Mój pies tyczy się innej tematyki.[/quote] Dokładnie:shake: Przecież to gazeta o psach więc po co np. Film "W 80 dni dookoła świata" albo płyta fitness :cool1: Mogliby np. dać próbkę karmy albo obroze albo cos innego dla psow Quote
shangri_la Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Mokka']I tak powstają plotki :roll: Psy się nie pochorowały, była nagonka na greenies, ale ostatnio jakoś przycichło.[/quote] no byla nagonka i jakos greenies juz nie ma w sklepach za to pojawilo sie nutri dent, wiec jestem ciekawa a jakbys przeczytala uwaznie watek to w kolejnym poscie napisalam [quote]ja nic che nic sugerowac to sa tylko moje przypuszczenia bo produkt jak ijego opakowanie jest ludzaco podobne oraz jeszcze ten dystrybutor, trzebaby porownac opakowania[/quote] radze przed zabraniem glosu uwaznie przesledzic CALY watek pozdrowienia Quote
eska87 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Agnes B.']Nie żebym panikowała, nie, nie żebym była podejrzliwa, nie, nie żebym była niecierpliwa, nie, ale... Po jakim czasie przychodzą "nagrody" za prenumeraty?:oops: Mam ogromną "potrzebę" przeczytania książki obiecanej, a zaczynam mieć mieć paskudne podejrzenia, że: 1) Książek zabrakło, 2)Książka zaginęła w akcji itp itd :mad:[/quote] Ja zamawiałam prenumeratę w połowie grudnia, a prezentu też jeszcze nie dostałam :shake: Tylko, że ja miałam dostać jakiś psi szampon, a nie książkę. :shake: Quote
Daga&Maks Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ja też zamawiałam prenumerate w połowie grudnia i prezent już dawno dostałam. Ale nierozumiem po co dają takie filmy skoro to jest gazeta o psach.Czyli powinni też dawać prezenty związane z psami:shake: Quote
ewelinka_m Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Agnes B.']Nie żebym panikowała, nie, nie żebym była podejrzliwa, nie, nie żebym była niecierpliwa, nie, ale... Po jakim czasie przychodzą "nagrody" za prenumeraty?:oops: Mam ogromną "potrzebę" przeczytania książki obiecanej, a zaczynam mieć mieć paskudne podejrzenia, że: 1) Książek zabrakło, 2)Książka zaginęła w akcji itp itd :mad:[/quote] ja jak zamawiałam w zeszłym roku dostałam od razu :roll: po jakimś tygodniu-dwóch od złożenia zamówienia na prenumeratę.. a próbowałaś dzwonić? do mnie kiedyś nie doszła książka od nich zaginęła na poczcie... Quote
eska87 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ja szczerze mówiąc nawet za bardzo nie wiem, gdzie zadzwonić :oops: Quote
ewelinka_m Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 spróbuj pod ten numer: 0226060547 ;) Quote
BlackSheWolf Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Ręce opadają....Tylko po co dają takie dodatki? Rozumiem, jeśli to byłby fitness dla psów :evil_lol: eh, jak chcę coś o fitness, to kupuję o tym gazetę, a tu wydaje mi się, że Mój pies tyczy się innej tematyki.[/quote] ja sądze, że jeśli ludzie mają psa to mają dużo spacerków i ruchu więc po co im fitness ? :evil_lol: Quote
eska87 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='ewelinka_m']spróbuj pod ten numer: 0226060547 ;)[/quote] Ok, dzięki jutro spróbuję :) [QUOTE] ja sądze, że jeśli ludzie mają psa to mają dużo spacerków i ruchu więc po co im fitness ? [/QUOTE] Może chcą, żebyśmy czerpali inspirację z tych płyt? :evil_lol: Pomysły na nowe ćwiczenia z psiakami ;) Quote
ewelinka_m Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='eska87']Ok, dzięki jutro spróbuję :) [/quote] nie wiem czy jutro pracują :razz: ale zawsze spróbować można, ewentualnie w poniedziałek powodzenia ;) Quote
Recommended Posts