Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten MP przez te filmy staje się...nawet nie niepoważny! Wprost dziecinny! Ale jak film 'darmo' dają to czemuż nie wziąć? :evil_lol:

PS:Oczywiście nie sama gazeta taka się staje, ale daje takie wrażenie ;)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie rozumiem, co im w ogóle do głowy przyszło, żeby coś takiego dodawać? już wolałabym oglądnąć jakiś kiepski horror niż bojarską-ferenc :shake:

btw, wie ktoś, co to jest ten nutri dent, można już gdzies to dostać? wygląda zachęcająco :cool3:

o, za to jest artykuł o chi :) chociaż te pomniki wyglądają trochę groteskowo.

Posted

mi sie wydaje ze ten NUTRI_DENT to dawne greenies tylko zmienili nazwe po tym jak sie psy po tym pochorowaly w USA... kto wie moze nawet sklad ulepszyli, zreszta dystrybutorem jest ta sama firma co greenies - stopa

pozdrawiam

Posted

auć. to dla świętego spokoju rezygnuję. młodej nie dawałam, bo jej jeszcze nie było na świecie, ale i z tym wolę nie ryzykować. może dlatego napisali, że są łatwiej strawne? :>

Posted

[quote name='BlackSheWolf']hahaha no myslalam,ze padne jak zobaczylam co bedzie za miesiac :D
"Fitness dla każdego" DVD ;| haha![/quote]
Ręce opadają....Tylko po co dają takie dodatki?
Rozumiem, jeśli to byłby fitness dla psów :evil_lol:
eh, jak chcę coś o fitness, to kupuję o tym gazetę,
a tu wydaje mi się, że Mój pies tyczy się innej tematyki.

Posted

Hej, mam pytanie:
czy wszyscy prenumeratorzy otrzymali już najnowszy numer?
Bo mnie się chyba właśnie skończyła prenumerata - nie jestem pewna, bo w MP niestety do ostatniego nr nie dodają o tym informacji.:cool1:

Posted

Nie żebym panikowała, nie, nie żebym była podejrzliwa, nie, nie żebym była niecierpliwa, nie, ale... Po jakim czasie przychodzą "nagrody" za prenumeraty?:oops: Mam ogromną "potrzebę" przeczytania książki obiecanej, a zaczynam mieć mieć paskudne podejrzenia, że: 1) Książek zabrakło, 2)Książka zaginęła w akcji itp itd :mad:

Posted

[quote name='shangri_la']mi sie wydaje ze ten NUTRI_DENT to dawne greenies tylko zmienili nazwe po tym jak sie psy po tym pochorowaly w USA... [/quote]
I tak powstają plotki :roll:
Psy się nie pochorowały, była nagonka na greenies, ale ostatnio jakoś przycichło.

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Ręce opadają....Tylko po co dają takie dodatki?
a tu wydaje mi się, że Mój pies tyczy się innej tematyki.[/quote]
Dokładnie:shake: Przecież to gazeta o psach więc po co np. Film "W 80 dni dookoła świata" albo płyta fitness :cool1: Mogliby np. dać próbkę karmy albo obroze albo cos innego dla psow

Posted

[quote name='Mokka']I tak powstają plotki :roll:
Psy się nie pochorowały, była nagonka na greenies, ale ostatnio jakoś przycichło.[/quote]
no byla nagonka i jakos greenies juz nie ma w sklepach za to pojawilo sie nutri dent, wiec jestem ciekawa a jakbys przeczytala uwaznie watek to w kolejnym poscie napisalam
[quote]ja nic che nic sugerowac to sa tylko moje przypuszczenia bo produkt jak ijego opakowanie jest ludzaco podobne oraz jeszcze ten dystrybutor, trzebaby porownac opakowania[/quote]
radze przed zabraniem glosu uwaznie przesledzic CALY watek
pozdrowienia

Posted

[quote name='Agnes B.']Nie żebym panikowała, nie, nie żebym była podejrzliwa, nie, nie żebym była niecierpliwa, nie, ale... Po jakim czasie przychodzą "nagrody" za prenumeraty?:oops: Mam ogromną "potrzebę" przeczytania książki obiecanej, a zaczynam mieć mieć paskudne podejrzenia, że: 1) Książek zabrakło, 2)Książka zaginęła w akcji itp itd :mad:[/quote]
Ja zamawiałam prenumeratę w połowie grudnia, a prezentu też jeszcze nie dostałam :shake: Tylko, że ja miałam dostać jakiś psi szampon, a nie książkę. :shake:

Posted

ja też zamawiałam prenumerate w połowie grudnia i prezent już dawno dostałam.
Ale nierozumiem po co dają takie filmy skoro to jest gazeta o psach.Czyli powinni też dawać prezenty związane z psami:shake:

Posted

[quote name='Agnes B.']Nie żebym panikowała, nie, nie żebym była podejrzliwa, nie, nie żebym była niecierpliwa, nie, ale... Po jakim czasie przychodzą "nagrody" za prenumeraty?:oops: Mam ogromną "potrzebę" przeczytania książki obiecanej, a zaczynam mieć mieć paskudne podejrzenia, że: 1) Książek zabrakło, 2)Książka zaginęła w akcji itp itd :mad:[/quote]
ja jak zamawiałam w zeszłym roku dostałam od razu :roll:
po jakimś tygodniu-dwóch od złożenia zamówienia na prenumeratę..

a próbowałaś dzwonić? do mnie kiedyś nie doszła książka od nich zaginęła na poczcie...

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Ręce opadają....Tylko po co dają takie dodatki?
a tu wydaje mi się, że Mój pies tyczy się innej tematyki.[/quote]
ja sądze, że jeśli ludzie mają psa to mają dużo spacerków i ruchu więc po co im fitness ? :evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinka_m']spróbuj pod ten numer:
0226060547 ;)[/quote]
Ok, dzięki jutro spróbuję :)
[QUOTE]
ja sądze, że jeśli ludzie mają psa to mają dużo spacerków i ruchu więc po co im fitness ?
[/QUOTE]
Może chcą, żebyśmy czerpali inspirację z tych płyt? :evil_lol: Pomysły na nowe ćwiczenia z psiakami ;)