Cambel&Megi Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='*Iza*']:diabloti: :diabloti: To pisz coś co nie jest offem :lol: Ma może ktoś numer 5/2006, mogłby mi ktoś przeskanować artykuł o Cairn terrierach? Proszę..:lol:[/quote] Mam ten numer, ale niestety brak skanera... :roll: Quote
*Iza* Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Cambel']Mam ten numer, ale niestety brak skanera... :roll:[/quote] Kurcze! A może mogłabyś mi przepisać , fragment: DLA JAKIEGO PANA.. Quote
Cambel&Megi Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote][COLOR=Orange][B]DLA JAKIEGO PANA [/B][COLOR=Black] Cairn Terrier to jedna z najodpowiedniejszych ras dla rodzin z dziećmi. Może być także przyjacielem dla starszej osoby, pod warunkiem, że zapewni się mu odpowiednią ilość ruchu. Jest typem sportowca, dlatego powinien trafiać do ludzi prowadzących aktywny tryb życia. W wypadku tej rasy nie jest potrzebne duże doświadczenie, ale właściciel musi być stanowczy i konsekwentny.[/COLOR][/COLOR][/quote][COLOR=Orange][COLOR=Black] A co, masz zamiar kupować Cairn Terriera? :razz: [/COLOR][/COLOR] Quote
*Iza* Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Cambel'] [COLOR=orange][COLOR=orange]A co, masz zamiar kupować Cairn Terriera? :razz:[/COLOR] [/COLOR][/quote] Dzięki..:) Zastanawiam się nad nim... Wpadnij [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41937"]tutaj[/URL], a dowiesz się więcej :lol: . Czytaj od strony 140 . Quote
ewelinka_m Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='*Iza*'] Ma może ktoś numer 5/2006, mogłby mi ktoś przeskanować artykuł o Cairn terrierach? Proszę..:lol:[/quote] jeśli jeszcze potrzeba mogę podesłać :cool3: Quote
*Iza* Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='ewelinka_m']jeśli jeszcze potrzeba mogę podesłać :cool3:[/quote] Bardzo proszę..:) Quote
Bewarka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ja mam artykuły o cairn terrierze z PP i MP ale nie dam :eviltong: a ma ktoś w "psie"??? Bo chyba kiedyś był... Quote
*Iza* Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='justys95']Ja mam artykuły o cairn terrierze z PP i MP ale nie dam :eviltong: a ma ktoś w "psie"??? Bo chyba kiedyś był...[/quote] A co zastanawiasz się nad CT? Quote
Bewarka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='*Iza*']A co zastanawiasz się nad CT?[/quote] tak...jestem już prawie pewna, że w przyszłości będe go mieć...lubi biegać, bawić się, łatwy w pielęgnacji, uwielbia spacery, łatwy w prowadzeniu...bardzo podobny charakterem do Niki, a ona niestety żyć wiecznie nie będzie...:roll: ale to jeszcze (mam nadzieje) za jakieś 15 lat :D Quote
*Iza* Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='justys95']tak...jestem już , uwielbia spacery, łatwy w prowadzeniu...bardzo podobny charakterem do Niki, a ona niestety żyć wiecznie nie będzie...:roll: ale to jeszcze (mam nadzieje) za jakieś 15 lat :D[/quote] :grins: To masz dużo czasu ....:evil_lol: Quote
Bewarka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='*Iza*']:grins: To masz dużo czasu ....:evil_lol:[/QUOTE] Jeszcze zmienie zdanie :evil_lol: bo właściwie owczarek szet. też jest charakterem podobny do Niki...:roll: no i ja już sama nie wiem... Quote
*Iza* Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='justys95']Jeszcze zmienie zdanie :evil_lol: bo właściwie owczarek szet. też jest charakterem podobny do Niki...:roll: no i ja już sama nie wiem...[/quote] To chyba każdy tak ma :lol: . Ja też nie moge się zdecydować . Quote
ewelinka_m Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='*Iza*']Bardzo proszę..:)[/quote] to meila podaj zaraz zeskanuje :razz: Quote
Dagusia1992 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 o widze że tu garka o rasach i wyborach psiaków;] Quote
*Iza* Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Dagusia1992']o widze że tu garka o rasach i wyborach psiaków;][/quote] Dogomania jest znana z offów :cool3: :evil_lol: Wybieraj dla siebie ! Jeżeli nie teraz , to za te 10 -15 lat !:evil_lol: Quote
Dagusia1992 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 heh no tak offy rządzą xP heh dla mnie... mi się podobają angielskie springer spaniele;] ale to za te 10-15 lat xP Quote
*Iza* Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Dagusia1992']heh no tak offy rządzą xP heh dla mnie... mi się podobają angielskie springer spaniele;] ale to za te 10-15 lat xP[/quote] Czytaj , czytaj o nich :evil_lol: , może czas się skróci..:evil_lol: Masz w domu jakiegoś zwierzaka? Quote
siekowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 heh a ja wiem,że każdy mój następny pies będzie kundelkiem :loveu: ze schroniska (a planuje mieć ich dużo) :) w MP rzadko czytam info o rasach Quote
*Iza* Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='asik89']heh a ja wiem,że każdy mój następny pies będzie kundelkiem :loveu: ze schroniska (a planuje mieć ich dużo) :) w MP rzadko czytam info o rasach[/quote] Gratulacje wyboru !:multi: Kundelki to kochane pieski. Quote
siekowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 hihi wszystkie psy są tak samo kochane ale kundelki są dla mnie wyjątkowe :) w domu mam 2 i goldenke a w azylu jakieś 80 moich ukochanych kundelków :loveu: Quote
Dagusia1992 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 nie nie czas ma się nawet wydłużyć a nie skrócic xD bo ja mam w domku mojego kochanego kundelka;] Quote
*Iza* Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Dagusia1992']nie nie czas ma się nawet wydłużyć a nie skrócic xD bo ja mam w domku mojego kochanego kundelka;][/quote] Ahhaa..to tak :lol: . Niech twój kundelek żyje jak najdłużej(Sto Lat... :evil_lol: ) Quote
Bewarka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ja na pewno będe mieć kilka psów...więc pytanie "w czym problem?", że chce mieć tylko jednego rasowego psa! Jak będe mieć psa z rod. to będzie mnie korcić do wystaw, a z dwoma będzie mi trudno...[SIZE=1][B]więc planuje tak: jeden rasowy, jeden, może dwa góra cy [/B][/SIZE][B] ;) [/B]kundelki Quote
Mada&Teodor Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [B][COLOR=DarkGreen]justys95, *Iza*, Dagusia1992, jak również poztostałych, uprasza się Was, o nie robienie w tym temacie offa, tym samym nie nabijania sobie tutaj w ten sposób licznika postów. [/COLOR][/B] Quote
Hania:) Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Mam problem. Chcę zaprenumerować "Mój pies" ale nie mam lipcowego numeru. Zależy mi na każdym numerku. W moim mieście (shok) sprowadzono, na około 5 sklepów tylko z gazetami ... 1 gazetę Mój pies.... myślałam, że nie przeżyję....Nie mam tego numeru...Kazdy, kto przeczytał, albo porobił krzyzowki i juz nie potrzebuje tej gazety, prosze o wysłanie mi jej, jesli jest taka mozliwosc. Adres podam na PW. Nie wiem czemu nigdzie nie moge dostac tego oto czasopisma....Proszę o pomoc!!!!!!!!!! [quote name='BaYbUs KaChX']Mam problem. Chcę zaprenumerować "Mój pies" ale nie mam lipcowego numeru. Zależy mi na każdym numerku. W moim mieście (shok) sprowadzono, na około 5 sklepów tylko z gazetami ... 1 gazetę Mój pies.... myślałam, że nie przeżyję....Nie mam tego numeru...Kazdy, kto przeczytał, albo porobił krzyzowki i juz nie potrzebuje tej gazety, prosze o wysłanie mi jej, jesli jest taka mozliwosc. Adres podam na PW. Nie wiem czemu nigdzie nie moge dostac tego oto czasopisma....Proszę o pomoc!!!!!!!!!![/quote] To może zadzwoń do redaktorów, z tego co wiem jest tam Pani, która wysyla numery archiwalne. [B][COLOR=DarkGreen]Podobny temat istnieje już w dziale czytelnia. Przenoszę. Mod[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts