Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*Iza*']:diabloti: :diabloti:

To pisz coś co nie jest offem :lol:

Ma może ktoś numer 5/2006, mogłby mi ktoś przeskanować artykuł o Cairn terrierach? Proszę..:lol:[/quote]

Mam ten numer, ale niestety brak skanera... :roll:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel']Mam ten numer, ale niestety brak skanera... :roll:[/quote]
Kurcze!

A może mogłabyś mi przepisać , fragment: DLA JAKIEGO PANA..

Posted

[quote][COLOR=Orange][B]DLA JAKIEGO PANA
[/B][COLOR=Black] Cairn Terrier to jedna z najodpowiedniejszych ras dla rodzin z dziećmi. Może być także przyjacielem dla starszej osoby, pod warunkiem, że zapewni się mu odpowiednią ilość ruchu. Jest typem sportowca, dlatego powinien trafiać do ludzi prowadzących aktywny tryb życia. W wypadku tej rasy nie jest potrzebne duże doświadczenie, ale właściciel musi być stanowczy i konsekwentny.[/COLOR][/COLOR][/quote][COLOR=Orange][COLOR=Black]

A co, masz zamiar kupować Cairn Terriera? :razz:
[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Cambel']

[COLOR=orange][COLOR=orange]A co, masz zamiar kupować Cairn Terriera? :razz:[/COLOR]
[/COLOR][/quote]

Dzięki..:)

Zastanawiam się nad nim...

Wpadnij [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41937"]tutaj[/URL], a dowiesz się więcej :lol: . Czytaj od strony 140 .

Posted

[quote name='justys95']Ja mam artykuły o cairn terrierze z PP i MP ale nie dam :eviltong: a ma ktoś w "psie"??? Bo chyba kiedyś był...[/quote]

A co zastanawiasz się nad CT?

Posted

[quote name='*Iza*']A co zastanawiasz się nad CT?[/quote]
tak...jestem już prawie pewna, że w przyszłości będe go mieć...lubi biegać, bawić się, łatwy w pielęgnacji, uwielbia spacery, łatwy w prowadzeniu...bardzo podobny charakterem do Niki, a ona niestety żyć wiecznie nie będzie...:roll: ale to jeszcze (mam nadzieje) za jakieś 15 lat :D

Posted

[quote name='justys95']tak...jestem już , uwielbia spacery, łatwy w prowadzeniu...bardzo podobny charakterem do Niki, a ona niestety żyć wiecznie nie będzie...:roll: ale to jeszcze (mam nadzieje) za jakieś 15 lat :D[/quote]

:grins: To masz dużo czasu ....:evil_lol:

Posted

[quote name='*Iza*']:grins: To masz dużo czasu ....:evil_lol:[/QUOTE]
Jeszcze zmienie zdanie :evil_lol: bo właściwie owczarek szet. też jest charakterem podobny do Niki...:roll: no i ja już sama nie wiem...

Posted

[quote name='justys95']Jeszcze zmienie zdanie :evil_lol: bo właściwie owczarek szet. też jest charakterem podobny do Niki...:roll: no i ja już sama nie wiem...[/quote]

To chyba każdy tak ma :lol: . Ja też nie moge się zdecydować .

Posted

[quote name='Dagusia1992']o widze że tu garka o rasach i wyborach psiaków;][/quote]

Dogomania jest znana z offów :cool3: :evil_lol:

Wybieraj dla siebie ! Jeżeli nie teraz , to za te 10 -15 lat !:evil_lol:

Posted

[quote name='Dagusia1992']heh no tak offy rządzą xP heh
dla mnie... mi się podobają angielskie springer spaniele;] ale to za te 10-15 lat xP[/quote]

Czytaj , czytaj o nich :evil_lol: , może czas się skróci..:evil_lol:

Masz w domu jakiegoś zwierzaka?

Posted

[quote name='asik89']heh a ja wiem,że każdy mój następny pies będzie kundelkiem :loveu: ze schroniska (a planuje mieć ich dużo) :) w MP rzadko czytam info o rasach[/quote]

Gratulacje wyboru !:multi: Kundelki to kochane pieski.

Posted

[quote name='Dagusia1992']nie nie czas ma się nawet wydłużyć a nie skrócic xD bo ja mam w domku mojego kochanego kundelka;][/quote]

Ahhaa..to tak :lol: . Niech twój kundelek żyje jak najdłużej(Sto Lat... :evil_lol: )

Posted

ja na pewno będe mieć kilka psów...więc pytanie "w czym problem?", że chce mieć tylko jednego rasowego psa! Jak będe mieć psa z rod. to będzie mnie korcić do wystaw, a z dwoma będzie mi trudno...[SIZE=1][B]więc planuje tak: jeden rasowy, jeden, może dwa góra cy [/B][/SIZE][B] ;) [/B]kundelki

Posted

[B][COLOR=DarkGreen]justys95, *Iza*, Dagusia1992, jak również poztostałych, uprasza się Was, o nie robienie w tym temacie offa, tym samym nie nabijania sobie tutaj w ten sposób licznika postów. [/COLOR][/B]

• 2 weeks later...
Posted

Mam problem. Chcę zaprenumerować "Mój pies" ale nie mam lipcowego numeru. Zależy mi na każdym numerku. W moim mieście (shok) sprowadzono, na około 5 sklepów tylko z gazetami ... 1 gazetę Mój pies.... myślałam, że nie przeżyję....Nie mam tego numeru...Kazdy, kto przeczytał, albo porobił krzyzowki i juz nie potrzebuje tej gazety, prosze o wysłanie mi jej, jesli jest taka mozliwosc. Adres podam na PW. Nie wiem czemu nigdzie nie moge dostac tego oto czasopisma....Proszę o pomoc!!!!!!!!!!

[quote name='BaYbUs KaChX']Mam problem. Chcę zaprenumerować "Mój pies" ale nie mam lipcowego numeru. Zależy mi na każdym numerku. W moim mieście (shok) sprowadzono, na około 5 sklepów tylko z gazetami ... 1 gazetę Mój pies.... myślałam, że nie przeżyję....Nie mam tego numeru...Kazdy, kto przeczytał, albo porobił krzyzowki i juz nie potrzebuje tej gazety, prosze o wysłanie mi jej, jesli jest taka mozliwosc. Adres podam na PW. Nie wiem czemu nigdzie nie moge dostac tego oto czasopisma....Proszę o pomoc!!!!!!!!!![/quote]
To może zadzwoń do redaktorów, z tego co wiem jest tam Pani, która wysyla numery archiwalne.

[B][COLOR=DarkGreen]Podobny temat istnieje już w dziale czytelnia.
Przenoszę.
Mod[/COLOR][/B]