bellatriks Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A ja jeszcze nie mam:placz: Jak do końca tygodnia mi nie przyjdzie, to idę do kiosku:diabloti: Quote
Korenia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='bellatriks']dzisiaj dostałam:multi:[/quote] Czy zdażyło Ci się, że kiedyś niedoszedł ? Ja się zastanawiam nad zamówieniem prenumeraty, ale teraz są beznadziejne prezenty ;p Musze poczekać.. Quote
Polna Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Korenia']Czy zdażyło Ci się, że kiedyś niedoszedł ? Ja się zastanawiam nad zamówieniem prenumeraty, ale teraz są beznadziejne prezenty ;p Musze poczekać..[/QUOTE] Ja wlaśnie tez :lol: Quote
bellatriks Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Korenia']Czy zdażyło Ci się, że kiedyś niedoszedł ? Ja się zastanawiam nad zamówieniem prenumeraty, ale teraz są beznadziejne prezenty ;p Musze poczekać..[/quote] Cóż, to była moja pierwsza prenumerka i wszystkie numery doszły. Z opóźnieniem - fakt, ale doszły;) Masz rację, prezenty są beznadziejne. Po co mi jakiś preparat dla psów, skoro nawet psa nie mam? :/ Quote
Bewarka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='bellatriks']Cóż, to była moja pierwsza prenumerka i wszystkie numery doszły. Z opóźnieniem - fakt, ale doszły;) Masz rację, prezenty są beznadziejne. Po co mi jakiś preparat dla psów, skoro nawet psa nie mam? :/[/QUOTE] Nie masz psa??? A ja myślałam... Quote
bellatriks Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='justys95']Nie masz psa??? A ja myślałam...[/quote] Nie, nie mam:( Ten przystojniak z avatarka to pies dziadkaxD Quote
Bewarka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='bellatriks']Nie, nie mam:( Ten przystojniak z avatarka to pies dziadkaxD[/QUOTE] aha...myślałąm, że to twój, ale i tak piękny :p Quote
Sonix Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ja zawsze bede brac Gammolen, bo na siersc Soni jest super ;) bell, a jak nie masz psiaka to moze wez ta czerwnoną poduszeczke? Ja mam i ją uwielbiam :loveu: Quote
bellatriks Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Sonix']Ja zawsze bede brac Gammolen, bo na siersc Soni jest super ;) bell, a jak nie masz psiaka to moze wez ta czerwnoną poduszeczke? Ja mam i ją uwielbiam :loveu:[/quote] :hmmmm: jaką poduszeczkę? W MP jest napisane tylko: "Prenumerata roczna ( 12 numerów ) + wyjątkowy preparat odżywczy tylko 48 zł" i wnioskuję z tego, że nie ma żadnego wyboru prezentów... chyba, że na ich stronie jest cos więcej.. Quote
Bewarka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote]chyba, że na ich stronie jest cos więcej..[/quote] jest, jest...tylko jak tam się zamawia???Bo ja jestem tępa...to [URL="http://prenumerata.wprost.pl/o/s/#MP"]tu[/URL]... czy to jakoś może się tak samo, jak w MP, wpłaca na konto?? Edit:Ale tu są chyba te same prezenty, a wcześniej były rozne... Quote
invictus hilaritas Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 prezenty sa rozne- tylko na ich stronke trzeba wejsc ;) Quote
Bewarka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A ja tam jestem zalogowana i do tego od bardzo dawna, i jakoś mogę wybrać tylko te "produkty" co są w MP (nawet po zalogowaniu się)...a trudno...i tak nie będe jej prenumerować, bo późno przychodzi, a mi się nie chce czekać :lol: Quote
Sonix Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='bellatriks']:hmmmm: jaką poduszeczkę? W MP jest napisane tylko: "Prenumerata roczna ( 12 numerów ) + wyjątkowy preparat odżywczy tylko 48 zł" i wnioskuję z tego, że nie ma żadnego wyboru prezentów... chyba, że na ich stronie jest cos więcej..[/quote] A tutaj mozesz sobie wybrac prezent [URL]http://prenumerata.wprost.pl/f/o/[/URL] Tyle, ze nie ma zdjęc, a kiedys byly tutaj gdzies...Ale jak bedziesz zainteresowana poduszką to moge fotke cyknąć ;) Quote
Bewarka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Sonix']A tutaj mozesz sobie wybrac prezent [URL]http://prenumerata.wprost.pl/f/o/[/URL] Tyle, ze nie ma zdjęc, a kiedys byly tutaj gdzies...Ale jak bedziesz zainteresowana poduszką to moge fotke cyknąć ;)[/QUOTE] nie trzeba...ale dzięki :D Może kiedy indziej, bo narazie rodzinka by powiedziała, że wydaje pieniądze na duperelki :eviltong: Quote
psiuroszczura Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 No moja prenumerata doszła, ale na prezencik nadal czekamy... :( Quote
Agnisia =) Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 czyje zdjęcia są wyróżnione w styczniowym numerze??? Na razie jestem uziemiona w domu i nie mam możliwości wybrania się do sklepu. Mogłby ktos z was napisać tu autorów? Proszę Quote
shangri_la Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 chodzi o fotokonkurs? zdjecie miesiaca- "ama i bazyl w łóżĸu" r. małys warszawa "ale nuda!" a. sarkowicz "razem dorastamy i odkrywamy świat" e. budek a zdjecie roku: "czarny charakter" b. kilian, niemodlin pozdrawiam Quote
tobb Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Tak się zastanawiam czy nie warto zaprenumerować Mojego Psa jako e-booka przez netpress.pl. Finansowo się opłaca - roczna prenumerata kosztuje tylko 36 zł. Ale co z dodatkami? Chyba dlatego jest tak tanio :shake: Chociaż chyba się skuszę i od następnego miesiąca będę czytała wirtualnego Mojego Psa :lol: Czy korzystacie z tego sposobu? Ciekawe czy e-book pojawia się w tym samym momencie co w kioskach? Quote
Bonsai Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Dla mnie to żadna przyjemność czytać gazetę przez internet. Muszę to czuć. :lol: W dodatku mój wzrok pogorszyłby się z -7 do -14 dioptrii :p Quote
Korenia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='Bonsai']Dla mnie to żadna przyjemność czytać gazetę przez internet. Muszę to czuć. :lol: W dodatku mój wzrok pogorszyłby się z -7 do -14 dioptrii :p[/quote] Ja dokładnie tak samo.. nienawidze czytać z netu.. Quote
Recommended Posts