Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bellatriks']dzisiaj dostałam:multi:[/quote]
Czy zdażyło Ci się, że kiedyś niedoszedł ? Ja się zastanawiam nad zamówieniem prenumeraty, ale teraz są beznadziejne prezenty ;p Musze poczekać..

Posted

[quote name='Korenia']Czy zdażyło Ci się, że kiedyś niedoszedł ? Ja się zastanawiam nad zamówieniem prenumeraty, ale teraz są beznadziejne prezenty ;p Musze poczekać..[/QUOTE]
Ja wlaśnie tez :lol:

Posted

[quote name='Korenia']Czy zdażyło Ci się, że kiedyś niedoszedł ? Ja się zastanawiam nad zamówieniem prenumeraty, ale teraz są beznadziejne prezenty ;p Musze poczekać..[/quote]
Cóż, to była moja pierwsza prenumerka i wszystkie numery doszły. Z opóźnieniem - fakt, ale doszły;)

Masz rację, prezenty są beznadziejne. Po co mi jakiś preparat dla psów, skoro nawet psa nie mam? :/

Posted

[quote name='bellatriks']Cóż, to była moja pierwsza prenumerka i wszystkie numery doszły. Z opóźnieniem - fakt, ale doszły;)

Masz rację, prezenty są beznadziejne. Po co mi jakiś preparat dla psów, skoro nawet psa nie mam? :/[/QUOTE]
Nie masz psa??? A ja myślałam...

Posted

[quote name='bellatriks']Nie, nie mam:(
Ten przystojniak z avatarka to pies dziadkaxD[/QUOTE]
aha...myślałąm, że to twój, ale i tak piękny :p

Posted

Ja zawsze bede brac Gammolen, bo na siersc Soni jest super ;) bell, a jak nie masz psiaka to moze wez ta czerwnoną poduszeczke? Ja mam i ją uwielbiam :loveu:

Posted

[quote name='Sonix']Ja zawsze bede brac Gammolen, bo na siersc Soni jest super ;) bell, a jak nie masz psiaka to moze wez ta czerwnoną poduszeczke? Ja mam i ją uwielbiam :loveu:[/quote]
:hmmmm: jaką poduszeczkę?

W MP jest napisane tylko: "Prenumerata roczna ( 12 numerów ) + wyjątkowy preparat odżywczy tylko 48 zł" i wnioskuję z tego, że nie ma żadnego wyboru prezentów... chyba, że na ich stronie jest cos więcej..

Posted

[quote]chyba, że na ich stronie jest cos więcej..[/quote] jest, jest...tylko jak tam się zamawia???Bo ja jestem tępa...to [URL="http://prenumerata.wprost.pl/o/s/#MP"]tu[/URL]... czy to jakoś może się tak samo, jak w MP, wpłaca na konto??

Edit:Ale tu są chyba te same prezenty, a wcześniej były rozne...

Posted

A ja tam jestem zalogowana i do tego od bardzo dawna, i jakoś mogę wybrać tylko te "produkty" co są w MP (nawet po zalogowaniu się)...a trudno...i tak nie będe jej prenumerować, bo późno przychodzi, a mi się nie chce czekać :lol:

Posted

[quote name='bellatriks']:hmmmm: jaką poduszeczkę?

W MP jest napisane tylko: "Prenumerata roczna ( 12 numerów ) + wyjątkowy preparat odżywczy tylko 48 zł" i wnioskuję z tego, że nie ma żadnego wyboru prezentów... chyba, że na ich stronie jest cos więcej..[/quote]
A tutaj mozesz sobie wybrac prezent [URL]http://prenumerata.wprost.pl/f/o/[/URL]
Tyle, ze nie ma zdjęc, a kiedys byly tutaj gdzies...Ale jak bedziesz zainteresowana poduszką to moge fotke cyknąć ;)

Posted

[quote name='Sonix']A tutaj mozesz sobie wybrac prezent [URL]http://prenumerata.wprost.pl/f/o/[/URL]
Tyle, ze nie ma zdjęc, a kiedys byly tutaj gdzies...Ale jak bedziesz zainteresowana poduszką to moge fotke cyknąć ;)[/QUOTE]
nie trzeba...ale dzięki :D Może kiedy indziej, bo narazie rodzinka by powiedziała, że wydaje pieniądze na duperelki :eviltong:

Posted

chodzi o fotokonkurs?
zdjecie miesiaca- "ama i bazyl w łóżĸu" r. małys warszawa
"ale nuda!" a. sarkowicz
"razem dorastamy i odkrywamy świat" e. budek

a zdjecie roku: "czarny charakter" b. kilian, niemodlin

pozdrawiam

Posted

Tak się zastanawiam czy nie warto zaprenumerować Mojego Psa jako e-booka przez netpress.pl. Finansowo się opłaca - roczna prenumerata kosztuje tylko 36 zł. Ale co z dodatkami? Chyba dlatego jest tak tanio :shake:
Chociaż chyba się skuszę i od następnego miesiąca będę czytała wirtualnego Mojego Psa :lol:
Czy korzystacie z tego sposobu? Ciekawe czy e-book pojawia się w tym samym momencie co w kioskach?

Posted

[quote name='Bonsai']Dla mnie to żadna przyjemność czytać gazetę przez internet. Muszę to czuć. :lol: W dodatku mój wzrok pogorszyłby się z -7 do -14 dioptrii :p[/quote]
Ja dokładnie tak samo.. nienawidze czytać z netu..