Koperek Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Dzisiaj dostałam od malucha soczystego buziaka przez kraty:loveu: Ma opinię, że czasami na niektórych warczy, a na innych nie. Szczęściara ze mnie, że zaliczamsię do drugiej grupy:evil_lol: Quote
Reksiu21 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Co u malucha, bedzie cos wiadomo? Jak chodzi? Quote
duna Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Jeszcze trzeba poczekać ale według mnie jest lepiej niż przed operacją,delikatnie opiera sie na tej łapie.Idealnie nie będzie , z pewnością będzie utykał ale ogólnie jest super psem pod względem charakteru.jest nieufny do obcych ale nie bojazliwy ,swietnie stróżuje a do swoich wierny i oddany. Quote
Koperek Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 TRZYMAĆ KCIUKI!!! :) Nic więcej nie powiem, żeby nie zapeszyć. Quote
kikou Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 i co z tymi kciukami? w końcu paluchy odpadną:evil_lol::evil_lol: Quote
Koperek Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 kikou napisał(a):i co z tymi kciukami? w końcu paluchy odpadną:evil_lol::evil_lol: ...jeszcze ściągnięcie drutu i dopiero wtedy trzymajta! Poprzedni post napisałam lekko z wyrostem:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Reksiu21 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 No wlasnie, jak tam u malego, cos tu ucichlo.. Quote
duna Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Dobra wiadomośc:Hovek od niedzieli jest już w nowym domku a za 2 miesiące będzie miał wyciągane śruby.Ta jego łapa nigdy nie będzie całkiem sprawna ale nowym właścicielom to nie przeszkadza.Najwazniejsze że go kochają i ma idealne warunki. Quote
Reksiu21 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 To cudownie! jak ja lubie takie zakonczenia...:loveu: Quote
Koperek Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 W końcu tytuł zmieniony;)- czasami to nie wiem, gdzie zostawiam głowę:oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts