Madallena Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [B]UWAGA![/B] [B]Kto bedzie wczoraj jechal do Warszawy???[/B] [B]Mija! cho do mnie! Micha i kolderka czekaja! kaman! tylko szybko![/B] Quote
anouk92 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='Madallena'][B]UWAGA![/B] [B]Kto bedzie wczoraj jechal do Warszawy???[/B] [B]Mija! cho do mnie! Micha i kolderka czekaja! kaman! tylko szybko![/B][/QUOTE] Ciotka chyba jutro???!! ;) To znaczy że wziełabyś Miję do siebie???? A co z Bananem??? Kuźwa ja mam jutro pogrzeb, ale może coś wymyślę -szkoda żeby siedziała w schronisku skoro może pod kołderką. Kto może jutro jechać z Miją???? Quote
mala_czarna Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Anouk, co z tą chudą sunią Collie? jak wyszły te badania? Ma mocznicę? Quote
Madallena Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Banan czyli Skiper nie jest u mnie. Ja mialam wziac sunie z innego schronu ale plany sie zmienily. Dlatego mam wolny DT :) Kurna, dzisiaj, jutro czy wczoraj. JAK NAJSZYBCIEJ :) Ja ja wciaz widze w tym zapchanym ciemnym pudle przerazona i taka biedna...:( Plus jej taki, ze dziewczyna juz po sterylce... I pomocy w ogloszeniach bede potrzebowac i ew pomocy w leczeniu (jak jakies bedzie)... :) Dzisiaj moge - jutro nie bardzo. Quote
obraczus87 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ja niestety cały tydzień zajęty :( Czy ktos pomoże Madallenie w transpocrcie?? :) Nie no extra i elegancko!!!! Mija szybciutko pójdzie do adopcji jak tylko ciotka Madallena się Nią zaopiekuje :) Quote
Madallena Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A skoro o Skipim mowa no to prosze: Poniwaz Adam Malysz odniosl sukces, Skiper nie pozostaje mu dłużny. Wchodzac do JEGO mieszkania bąbel skacze na wysokość klatki piersiowej. Opada na podloge i ... kreci sie w kółko :) Normalnie super jest facio! :) Kupa i siku opanowane (tfu tfu, żebym nie zapeszyła). Nauczyl sie szybciutko, ze trawka i resztki sniegu sa zdecydowanie lepsze od dywanu swojej tymczasowej mamusi. Najweselej jest jednak, gdy Skiper probuje uskuteczniac zaloty do swojej dziewczyny, mojej Nany. (przypominam, Nana siega do polowy uda). Podchodzi ja od tylu...spokojnie..powoli...z Niemca... wlazi jej miedzy nogi...tonie w ogonie...i dostaje od niej "po grzbiecie" :) Nie chce sie dziewczyna puscic ze Skiperem, oj nie chce :) Czy ja dobrze pamietam, czy wizyta jest jutro? Nasz przystojniak wybiera sie juz do domu? :( acha! Skiper nie cierpi jak mi sie cos przy lapkach przednich manipuluje. Chcialam mu pazurki obciac..ale sie nie dalo ;/ dal mi mocno do zrozumienia, ze sobie nie zyczy... nie bolesnie, ale dosadnie. Wiec lazi po chodznikach i tepi to, co ma za dlugie :) Quote
obraczus87 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Wizyta jest we czwartek z tego co pamiętam :) Quote
Madallena Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 o rany rany! nie moge sie doczekac! obarczus87 od dawna chodzi mi to pytanie po glowie i wstydze sie zadac,a le jest okazja, zadaje! Jak Ty to robisz, ze w ciagu tak krotkiego czasu natłukłaś tak wiele postów? :) Kurna, bardzo nudną prace musisz miec :):) Quote
obraczus87 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Madallena']o rany rany! nie moge sie doczekac! obarczus87 od dawna chodzi mi to pytanie po glowie i wstydze sie zadac,a le jest okazja, zadaje! Jak Ty to robisz, ze w ciagu tak krotkiego czasu natłukłaś tak wiele postów? :) Kurna, bardzo nudną prace musisz miec :):)[/QUOTE] Kochana, na początku po nocach siedziałam ;) i wiesz tłukłam tłukłam aż wytłukłam ;) a prace mam fajną i nie narzekam :) Quote
Akrum Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Bananek vel Skiper ty to masz dobrze chłopie :) domek Ci się szykuje mam nadzieję cudowny :) Quote
Akrum Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Madallena']I pomocy w ogloszeniach bede potrzebowac i ew pomocy w leczeniu (jak jakies bedzie)... :)[/QUOTE] Co do ogłoszeń to chyba wiesz do kogo masz się zgłosić na priv ?? będę czekać :) Quote
Akrum Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Madallena']I pomocy w ogloszeniach bede potrzebowac i ew pomocy w leczeniu (jak jakies bedzie)... :)[/QUOTE] Co do ogłoszeń to chyba wiesz do kogo masz się zgłosić na priv ?? będę czekać :) Quote
Madallena Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Akrum wiem wiem ;) Jest transport :):) Kago/Kaga do mnie napisala, ze moze Mie przywiezc :) DZIEKUJE! Prosba, zeby ktos ja stamtad wyjal. Z reszta wiadomosc jest u mnie w profilu :):) bardzo zatajona, wraz z numerem do Kago :P Dzwonilam do Agi, czekam na wiesci od niej. Do neij dzwonilam bo tylko do niej mam numer :) Trzymajcie kciuki! Moze malenka juz dzisiaj bedzie spala sobie na rozowym kocyku (chociaz znajac wielce skrzywdzone sunki ze schronisk, dla ktorych specjalnie kupilam rozowe poslanko, pindy zdecydowanie wola MOJE LOZKO! :) Sie nie moge doczekac :) Quote
Akrum Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A co z KIZI, miały być jakieś nowe zdjęcia, czy coś mi się śniło ?? Quote
AGA35 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Madallena']Akrum wiem wiem ;) Jest transport :):) Kago/Kaga do mnie napisala, ze moze Mie przywiezc :) DZIEKUJE! Prosba, zeby ktos ja stamtad wyjal. Z reszta wiadomosc jest u mnie w profilu :):) bardzo zatajona, wraz z numerem do Kago :P Dzwonilam do Agi, czekam na wiesci od niej. Do neij dzwonilam bo tylko do niej mam numer :) Trzymajcie kciuki! Moze malenka juz dzisiaj bedzie spala sobie na rozowym kocyku (chociaz znajac wielce skrzywdzone sunki ze schronisk, dla ktorych specjalnie kupilam rozowe poslanko, pindy zdecydowanie wola MOJE LOZKO! :) Sie nie moge doczekac :)[/QUOTE] nie mogę sie dostać na ten profil napisz o której godzinie przyjedzie kago? Quote
obraczus87 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='AGA35']nie mogę sie dostać na ten profil napisz o której godzinie przyjedzie kago?[/QUOTE] [URL]http://www.dogomania.pl/members/89729-Madallena[/URL] ja jestem ciekawska, więc od razu weszłam :D Quote
Gosiapk Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Awit']Ktoś chce adoptować sunię podobną do poprzedniej. Może macie taką [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3980371_pilnie_poszukuje.html[/URL][/QUOTE] Wysłałam do tej Pani informację o jednej suczce z Klembowa. Jeśli się odezwie, dam wam znać. Quote
Madallena Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='obraczus87'][URL]http://www.dogomania.pl/members/89729-Madallena[/URL] ja jestem ciekawska, więc od razu weszłam :D[/QUOTE] tajna wiadomosc odczytana :) Kolejna tajna (tylko ciiiii) jest taka, ze Aga bierze Mije (rany, przez to jej imie mozna sobie jezyk polamac!) ok 15 a Kago okolo 18 przywiezie ja do mnie! :) Rany rany! jak sie ciesze :):) Malenka! za chwile zaczniesz nowe zycie :):) Quote
AGA35 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 wszystko ustalone ja suczynke przwiozę do siebie o 15 a kago ja odbierze po 16 i wiezie do madeleny Quote
obraczus87 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Madallena']tajna wiadomosc odczytana :) Kolejna tajna (tylko ciiiii) jest taka, ze Aga bierze Mije (rany, przez to jej imie mozna sobie jezyk polamac!) ok 15 a Kago okolo 18 przywiezie ja do mnie! :) Rany rany! jak sie ciesze :):) Malenka! za chwile zaczniesz nowe zycie :):)[/QUOTE] Super :) :) :) Ciotka chyba będe musiała CIEM osobiście odwiedzić, aby poznac Miję i Bananka ;P Quote
Gosiapk Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Madallena'][B]UWAGA![/B] [B]Kto bedzie wczoraj jechal do Warszawy???[/B] [B]Mija! cho do mnie! Micha i kolderka czekaja! kaman! tylko szybko![/B][/QUOTE] Madallena, Jesli nie znajdziesz innego transportu do soboty, to mogę po Ciebie podjechac wsobotę i razem pojedziemy do Klembowa po Mije. Bedę robić za transport. Właśnie przeczytałam resztę wątku i widzę, że transport już załatwony. :multi: Quote
Madallena Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 obarczus no to cho! Poznasz jeszcze Nane i Pysia :) Quote
obraczus87 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Madallena']obarczus no to cho! Poznasz jeszcze Nane i Pysia :)[/QUOTE] Z chęcia ;) Quote
Kinia1984 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [B]gadalam z TZ i zgodzil sie wziac Homera na te kilka dni po kastracji.[/B] Quote
AGA35 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 kinia jesteś WIELKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Wizyta ustalona na czwartek we wtorek by było cięcie to może w sobote można by było go wieżć :multi: Quote
Recommended Posts