Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciężko ze zdjęciami :( One muszą być na rękach, bo jak tylko poczują twarde podłoże to zasuwają po podwórku jak szalone. Zważyć je może mogłaby p. Celina :roll:
Zdjęcia tego nie oddają, ale one tutaj wyszły na w miarę spore, a są maluśkimi psiaczkami.

Posted

Zrobcie jak najlepiej w miare Waszych mozliwosci :)
Dajcie psiaki za watek Mikrusow a znajdziemy im dom! Moze poszukamy DT, bedzie latwiej je wyadoptowac...
Kurde, a w wakacje chcialam do Was podjechac! Mam dzialke kolo radzymina i nawet widzialam napis KLEMBOW 12. Wiecie czemu nie podjechalam? bo na dzialce stacjonowalo u mnie wtedy 8 psow! a ja ze schronisk raczej nie wyjezdzam na "pusto" ;)

Posted

[quote name='Gosiapk']Czy biała krótkowłosa sunia i beżowa krótkowłosa sunia, które razem siedzą w boksie nie mieszczą sie w granicach ustalonych dla minipsów?[/QUOTE]

Myślę, że i one do mikrusów będą się nadawały

Posted

[quote name='Aga-33-76']Myślę, że i one do mikrusów będą się nadawały[/QUOTE]
super!
Madallena w takim razie mamy jeszcze dwie malizny, proszę spójrz post 1025 i 1026.:razz:

Posted

Dziewczyny na stronie Klembowa napisane jest że Russo vel.Pavarotti znalazł już dom.
Mam prośbę jak będziecie w niedzielę to proszę sprawdzcie to bo coś mi się wydaje że pracownikom mogło się pomylić - ten kudłaty psiak którego zabrałam ostatnio był bardzo podobny do Russo i był w tej samej budce i może coś im się pomyliło.

Posted

Dziewczyny! ten Banan i mikrosunie - zakochalam sie! w calej trojce!

Wrzuccie mi je prosze mna watek mikropsiakow z opisu wg szablonu. I to szybciutko! bo jeden z Mikropsiakow ma szanse na DS!
rany! rany! cuda sa normalnie!

Sunia bezowa ma wielkie szanse na znalezienie domu. Ta sunia w banerku Mikropsiakow to moja byla tymczasowiczka Mala Biala. Ladne zdjecia, dobry opis i normalnie telefony zwariowaly na jej punkcie! Dzieki niej kilka innych znalazlo tez domy, bo nawet po wyadoptowaniu trzymalam jej ogloszeenia dla innych :P:P

Sunieczka2 ta biala w latki, spokojnie mozna ja wpisac jako mix JTR albo Parson Rt. Rowniez szal!

Banan jest REWELACYJNY. zdecydowanie moj typ :) w typie papilona bym machnela :):)

Kurde, one na serio szybciutko pojda! rany...kiedy ja sie wybioeram na dzialke! pewnie wtedy jak nie bede miala zadnego tymczasowicza :> i wstapie sobie do Was :P

Posted

[quote name='anouk92']Dziewczyny na stronie Klembowa napisane jest że Russo vel.Pavarotti znalazł już dom.
Mam prośbę jak będziecie w niedzielę to proszę sprawdzcie to bo coś mi się wydaje że pracownikom mogło się pomylić - [B]ten kudłaty psiak którego zabrałam ostatnio był bardzo podobny do Russo[/B] i był w tej samej budce i może coś im się pomyliło.[/QUOTE]

[B]Ten kudłaty[/B] to był kolega naszego Pavarottiego, tylko powiększona jego wersja-tak mi się zdaje - oba psiaki przyjechały w październiku z Ząbek, zdjęcie było robione w ubiegłą niedzielę, więc ....

Posted

[quote name='Madallena']Dziewczyny! ten Banan i mikrosunie - zakochalam sie! w calej trojce!

Wrzuccie mi je prosze mna watek mikropsiakow z opisu wg szablonu. I to szybciutko! bo jeden z Mikropsiakow ma szanse na DS!
rany! rany! cuda sa normalnie!

Sunia bezowa ma wielkie szanse na znalezienie domu. Ta sunia w banerku Mikropsiakow to moja byla tymczasowiczka Mala Biala. Ladne zdjecia, dobry opis i normalnie telefony zwariowaly na jej punkcie! Dzieki niej kilka innych znalazlo tez domy, bo nawet po wyadoptowaniu trzymalam jej ogloszeenia dla innych :P:P

Sunieczka2 ta biala w latki, spokojnie mozna ja wpisac jako mix JTR albo Parson Rt. Rowniez szal!

Banan jest REWELACYJNY. zdecydowanie moj typ :) w typie papilona bym machnela :):)

Kurde, one na serio szybciutko pojda! rany...kiedy ja sie wybioeram na dzialke! pewnie wtedy jak nie bede miala zadnego tymczasowicza :> i[B] wstapie sobie do Was[/B] :P[/QUOTE]

Serdecznie zapraszamy!

Posted

Madallena jak sama napisałaś bajkowo nie jest we wszytskich schroniskach. Klembów na pewno jest prowadzony przez osoby z sercem do psów, na tyle co mogą dbają o nie ale jak wiadomo mają ograniczona pulę pieniędzy. Psy na pewno są karmione dobrze, karmami tej lepszej jakości nawet. Często , jeszcze przed moją wizytą tam, widziałam sama jak p.Celina robi zakupy(wiem co kupowała i było też w tym dużo smakołyków dla psów), nie jednokrotnie widziałam jak ratowała psie życie kiedy inny by nie walczył bo szkoda pieniędzy. Hotel czterogwiazdkowy to nie jest i wiadomo, że mogło by być lepiej, każdy ma swoje "widzi mi się" ale wg mnie krzywda tam psom się nie dzieje, nie sa głodzone, rozmnażane ani bite.

Posted

[quote name='Ilka21']Madallena jak sama napisałaś bajkowo nie jest we wszytskich schroniskach. Klembów na pewno jest prowadzony przez osoby z sercem do psów, na tyle co mogą dbają o nie ale jak wiadomo mają ograniczona pulę pieniędzy. Psy na pewno są karmione dobrze, karmami tej lepszej jakości nawet. Często , jeszcze przed moją wizytą tam, widziałam sama jak p.Celina robi zakupy(wiem co kupowała i było też w tym dużo smakołyków dla psów), nie jednokrotnie widziałam jak ratowała psie życie kiedy inny by nie walczył bo szkoda pieniędzy. Hotel czterogwiazdkowy to nie jest i wiadomo, że mogło by być lepiej, każdy ma swoje "widzi mi się" ale wg mnie krzywda tam psom się nie dzieje, nie sa głodzone, rozmnażane ani bite.[/QUOTE]

potwierdzam

Posted

Do ciotek które będą w Klembowie w niedzielę: rozmawiałam już z Agą na ten temat ale jeszcze napiszę: w Klembowie jest pies który został potraktowany siekierą, teraz jest juz po zabiegu i pod opieką wet ale trzeba mu zrobić duża kampanię marketingową. Ludzie muszą się o nim dowiedzieć. Może jego smutna historia poruszy jego serce. Proszę o fotki. Rozmawiałam z Celiną ma mi przesłać zdjęcia wcześniejsze, ale teraz trzeba mu zrobić nowe. Psiak chyba nazywa się Topik ale nie jestem pewna. Będą wiedzieli o którego psiaka chodzi.

Druga rzecz - ostation w stodole był piękny husky - czy możecie mu proszę też zrobić zdjęcia. Trzeba poruszyć ludzi od Huskich może jemu też się poszczęści.

Posted

[quote name='anouk92']Druga rzecz - ostation w stodole był piękny husky - czy możecie mu proszę też zrobić zdjęcia. Trzeba poruszyć ludzi od Huskich może jemu też się poszczęści.[/QUOTE]

ten hasior był w boksie z Bellą - zabrał go do siebie jeden z pracowników Klembowa

a oto jego zdjęcie

[img]http://images35.fotosik.pl/117/e31538f139598643med.jpg[/img]

Posted

[quote name='obraczus87']Acha... szkoda, że wczesniej dostalam info, że jechac nie bedziecie, bo trzeba ogłosic psy... :( no nic. Może uda mi sie odkręcic plany. A jak nie, to nastepnym razem pojade.[/QUOTE]

czemu nie mówiłaś, że chcesz jechać do Klembowa ? plany na niedzielę miałam zupełnie inne, przepraszam ale w natłoku zajęć zapomniałam napisać że jednak pojadę dl Klembowa, wybacz to nie zlośliwość tylko nadmiar zajęć :oops:

Posted

A oto LUIS (przynajmniej tak głosiła karta), który dzieli boks z Kostą

[img]http://images41.fotosik.pl/258/7618ee6963ccb782med.jpg[/img]

[img]http://images50.fotosik.pl/263/8b7500bf846c69e5med.jpg[/img]