taxelina Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Agnes napisał(a):Uzywalam Tetra Planta Min - dobre, ale dosc duzo sie leje, chociaz przy malym akwarium nie poczujesz. Jednak zachcialo mi sie czegos bardziej prof. i kupilam Planta Gainer Classic (polski wynalazek). Od tego mam tez krasnorosty ;) Dosc trudne do uzywania No wlasnie mialam ta tetre ale jakos nie zauwazylam zmian.. poczekam jak dojdzie do mnie to co tu polecaja i jakie efekty beda Quote
Agnes Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 A ja nawet nie zauwazylam, ze 500tna strona byla:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Agnes napisał(a):A ja nawet nie zauwazylam, ze 500tna strona byla:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co więcej, nikt nie zauważył :evil_lol: gratulacje oczywiście:loveu: a co do glonów- u mnie po wszadzeniu kulek rosną na małym poziomie(połowę wolniej) chociaż nawozu daję tyle samo:multi: no i roślinki rosną jak szalone:loveu: tylko korzeń nie chce się ''ułożyć'':roll: Quote
Agnes Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='Unbelievable']co więcej, nikt nie zauważył :evil_lol: gratulacje oczywiście:loveu: :mad::mad::mad::evil_lol: dziekuje:loveu: [quote name='Unbelievable']a co do glonów- u mnie po wszadzeniu kulek rosną na małym poziomie(połowę wolniej) chociaż nawozu daję tyle samo:multi: no i roślinki rosną jak szalone:loveu: tylko korzeń nie chce się ''ułożyć'':roll: a ja ostatnio zakupilam zabawke do odmulania i teraz odmulam...razem z nawozem:wallbash: bo nie pamietam gdzie go wsadzilam:oops: jeszcze rosliny musialam ciut przesadzic...:roll::lol: Dam chyba jeszcze raz troche kulek:eviltong: Azowa dostala nowa (prawie:eviltong:) obroze:cool3: Z tego powodu byla cala sesja:evil_lol: Quote
Cheritka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Piękne portrety z okazji 500 stronki zrobiłaś ;) Quote
Agnes Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Cheritka napisał(a):Piękne portrety z okazji 500 stronki zrobiłaś ;) dziekuje ;) mam dobrego modela - raz z lewej raz z prawej ;););) Quote
taxelina Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 widzialam juz foy w szkole ale tam jest ie i nie dalo sie wyslac niekotrych postow wiec dopierpo teraz chwale :D Quote
Agnes Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Swiatlo bylo przez 5 minut akurat jak wyjelam aparat - nagle COS zaswiecilo w okna;) Quote
Agnes Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Rinuś']Daj siakieś foty Azy :loveu: nie mam:placz: brak pogody do robienia zdjec, ponuro i szaro nic ciekawego by nie wyszlo:placz: czekam na slonce... Quote
Rinuś Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ojjj tam ja w niedzielę złapałam trochę słońca :loveu: Quote
Agnes Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='Rinuś']ojjj tam ja w niedzielę złapałam trochę słońca :loveu: w niedziele tez lapalam - na zajeciach w budynku nr 37:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agnes Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Moje pierwsze pierwsiejsze:loveu: Muffinki:loveu: To jeszcze nie jest ideal, ale i tak jestem z siebie dumna - ja generalnie ani nie gotuje ani nie pieke:evil_lol: Jutro mam zamiar pofocic Azowa:p Quote
Agnes Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 deer byly pycha:cool3: nastepne beda czekoladowe:eviltong: POSZUKUJE ZDJEC BOCIANOW - PILNE!!! Quote
Agnes Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Rinuś']Daj przepis :cool3::cool3: prosze:eviltong: Wersja bazowa [FONT="]2 szklanki mąki 1 łyżka proszku do pieczenia szklanka cukru 1 łyżeczka soli 1 duże jajko 1 szklanka mleka 1/2 szklanki oleju roślinnego (oliwa lub masło)[/FONT] 2,5 szklanki mrozonych jagod Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, solą i cukrem. Jajka ubić trzepaczką, dodać mleo. Płynne składniki połączyć z sypkimi i wymieszać. Dodać mrożone jagody i znowu wymieszać. Wypełnić masą foremki do 2/3 wysokości. Piec 30 (25) minut. - 175 stopni z termoobiegiem Ja bym dala wiecej cukru, bo malo slodkie i podobno przez owoce malo urosly Quote
Agnes Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Zdjecia z dzisiaj: I teraz duzo takich se zdjec - ciemno sie szybko zaczelo robic... Quote
Agnes Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 To jeszcze kilka NA POLACH NASZYCH SPACEROWYCH ZNOWU JEST TRUCIZNA cdn... Quote
Alusia Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Agnes :na polach naszych spacerowych znowu jest trucizna ..:crazyeye: Masakra jakaś z tymi trutkami :shake: ...Jakbym znalazła tych inteligentnych na opak ...yhhh :angryy::angryy::angryy:szkoda mówić :shake: Quote
Unbelievable Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Agnes'] NA POLACH NASZYCH SPACEROWYCH ZNOWU JEST TRUCIZNA cdn... widać po kagańcach... :rolleyes: bo dziewczyny zbyt fajnie sie bawiła żeby musiały być przed sobą bronione ;) Quote
Recommended Posts