supergoga Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Dzisiaj zobaczyłam go po raz pierwszy. Nazwałam go Larry, sama nie wiem dlaczego. Wyglada jak dzieciak sznaucera olbrzyma - w każdym razie jest w tym typie. Nie wiem dokładnie w jakim jest wieku - ale kilka m-cy ma - taki gapowaty, przerażony dzieciak. Jeszcze kluskowaty, jeszcze nie związany dobrze, miekki. Kocha być przytulony - pakował sie na ręce, ale nie dałam rady go unieść (oj, te moje korzonki dostały dzisiaj w kość). Nie wiemy, ale mamy nadzieje, że się zgubił - ma obrożę - jutro i pojutrze postaramy się nagłośnić sprawę. Ale jeśli nie - jeśli nikt sie o niego nie zapyta - trzeba będzie szybko go zabrać - tam gdzie jest - szczęsliwy nie będzie na bank. Oto Larry Jeśli nikt nie będzie go szukał - malec Larry szukac będzie domu! Quote
snuszak Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 moge plakaty porozklejac w puszczy i popytac, ale ktos musialby je wydrukowac bo ja nie mam drukarki Quote
supergoga Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Nikt inny nie wchodzi do sznupka.:shake::-( Quote
snuszak Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 beda wchodzic nie boj sie :evil_lol: mały jest piekny i zadbany wiec mam nadzieje ze tylko zaginal a moja w niedziele poszla do swojego domku :loveu::loveu: Quote
supergoga Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Ja mogę w razie czego wydrukować kilka plakatów - jeszcze resztka tuszu w drukarce kołacze. Tylko będe w puszczy dopiero w środę po Cobrę. Na zabieg. Quote
supergoga Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 A o której bęzie w domu, żebym wiedziała, jak dostane wieści od weta o której jedziemy po sunię. Wiem na bank że po południu Quote
snuszak Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 rano jade na trening popoludniu bede tak do 17 bo pozniej jade popracowac :cool3: Quote
supergoga Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Bęziemy w schronisku 16.45 - podejdziesz. Bo nie wiem jak my z czasem a od drugiej strony zajedziemy - prosto z pracy i wszystko biegiem jutro. Zaraz zrobię plakaciki o Larrym. Quote
supergoga Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Przekazałam Kasi plakaty - jutro rozlepi. A ja po dzisiejszych oględzinach malca doszłam do wniosku, że nikt nie będzie chyba go szukał (obym była złym prorokiem). Otóż Larry miał na szyi zacisnieta na maksa obrożę, wielkości chyba paska do zegarka. Szeroki ale na mały obwód szyi. Dusiła psiaka okropnie. Nie mogłam nawet zdjąć, bo do tego musiałam jeszcze troche zacisna, a jego bolało. W końcu zdjęłam. To było odciete z paska do spodni - całość długości 28 cm. Proszę teraz zobaczyc na fotki, to spory szczeniak. Udusiłby się jak nic. Z tego wnoszę, że to chyba nie był dom idealny. Naprawdę chcę sie mylić. Quote
marta23t Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 :-( kolejny malec.... może faktycznie jeśli właściciel był taki jaki był lepiej szukać nowego domku... jeśli przez weekend nie znajdzie sie właściciel może będę miała tymczas dla malca- kumpela zgodziła sie że może u siebie przetrzymać jakiegoś szczeniorka dopóki domek sie nie znajdzie... Quote
supergoga Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 BYłoby super,tylko czy zdaje sobie sprawę, że ten szczeniorek jest całkiem spory :roll::p Quote
Margolka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Kolejny kandydat do eksportu w świat...:multi: Quote
snuszak Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Larry jutro rozwiesze plakaciki moze jak sie zglosza wlasciciele to sie moze wytlumacza dlaczego psa dusza i jest w schroniku a oni go nei szukaja :angryy::angryy::angryy: Quote
marta23t Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 wie, wie dlatego powiedziała że przez weekend przemyśli bo chce żeby to była świadoma decyzja...mam nadzieję że sie uda bo szkoda malca...w sumie on póki co duży nie jest..do kolanek:cool3: Quote
supergoga Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Larry ma już allegro i jest w kilku netowych portalach, w tym w cafeanimal, alegratka, kupsprzedaj. Jest na stronie Fundacji oraz w poniedziałek prawdopodobnie ukaże się z Gringo i Cobra w Echo Miasta. Quote
snuszak Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 plakaty rozwieszone na tablich informacyjnychw puszczykowie, zobaczymy czy to cos da Quote
snuszak Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 podnosze malucha bo nikt nie zaglada do niego, a szkoda bo to wspanialy pies! Quote
Margolka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Kto chętny na duże sznupie dziecko?:loveu: Quote
supergoga Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Bardzo się cieszymy. Mam nadzieję, że domek wie, iż ze sznupcia może wyrosnąć duzy sznup. Że wymaga konsekwencji, odpowiedniego prowadzenia, żeby nie zdominował domku. Bo one to lubią. Larry - jeszcze trochę. Quote
Recommended Posts