kika22 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Poprosiłam o przywrócenie Ineczki na kieleckim watku:eviltong: Miejmy nadzieje, ze zybciutko uda sie jej znalesc dom;) Quote
eliza_sk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dostałam maila ws. Inki ... nie wróży najlepiej, ale z obowiązku przekazuję, odpiszcie proszę, żeby nie pozostawiać bez echa - adres mailowy podam na pw - kto chętny ? ;) : Treść wiadomości: witam Mogłbym przygarnac pieska, jesli warunki ktore mu moge zapewnic beda dla niego odpowiednie. Mieszkam w domu pod krakowem (Łuczyce), nie mam ogrodzenia. W nocy i gdy jestem w domu bylby ze mna w domu , w ciagu dnia gdy jestem w pracy bylaby na zewnatrz (mam zrobiona bude, mialaby oczywiscie jedzenie i wode). W sąsiedztwie jest wesoły szczeniak, ktorego sąsiedzi wypuszczaja na dzien na zewnatrz, wiec mialaby towarzystwo do zabawy pozdrawiam XX Quote
eliza_sk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Przepraszam za offa :oops: Bardzo serdecznie proszę wszystkich o głosowanie na Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w marcowej ankiecie Dogo, która ma wyłonić na kogo głosujemy na Krakvecie. Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców: http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-ankieta-wybieramy-kandydata-dogo-na-marzec-132967/ Z góry dziękujemy za każdy głosik. Quote
wiosna Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mam pytań kilka do Pana z zacytowanego maila ;) W jaki sposób pies miałby być na zewnątrz - puszczony luzem, przywiązany do budy, czy w jakimś kojcu? Czy pies miałby być puszczany samopas? Czy brak ogrodzenia jest chwilowy, i ma być ono niedługo zrobione, czy nie jest w ogóle planowane ? Czy budowa kojca, jeśli go nie ma, wchodzi w grę? To takie na już ;) Nie wiem, czy dla Inki dobrym wyjściem będzie mieszkanie w domu. Ale może inny pies, jeśli mógłby być tam kojec ? Quote
Miśka79 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Cisza u Ineczki.I co odezwał sie pan z maila? Quote
eliza_sk Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Przeprasza za offa :oops: Bardzo proszę wszystkich o oddanie głosu na Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w ankiecie Krakvetu - wygrałyśmy ankietę Dogo i teraz serdecznie proszę o wsparcie nas na Krakvecie. Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców. Jesteśmy zdane tylko na własną przedsiębiorczość ... Bardzo proszę o głosiki: Forum o psach i kotach Z góry dziękujemy ;) Quote
wiosna Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Przepraszam, że tak mało mnie na dogo ostatnio - ciągle brakuje mi czasu na komputer ;/ Pan z maila się nie odezwał. Dzwoniła dzisiaj jedna pani zapytać o Inkę, obiecała, że porozmawia z mężem jeszcze, bo ten nie całkiem zdecydowany, i da znać jakby co. To pierwszy od dość dawna telefon - mam nadzieję, że pani zadzwoni. CHociaż Inka miałaby mieszkać w domu, więc znowu obawiam się o jej kłopot z czystością. No,ale zobaczymy, mam nadzieję, że się pani odezwie. Może warto byłoby zrobić Ince ogłoszenia w jakiejś gazecie ? sieć jest dość 'nasycona', więc może łatwiej będzie znaleźć chętnych takim sposobem. Quote
eliza_sk Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Mail ws. Inki: adres zwrotny: [email protected] Odpiszcie proszę. Wiadomość od: kratka76 (173) , wysłana z komputera o numerze IP: 83.238.182.5 Strona z przedmiotem: INKA-piękna sunia-URATOWANA od ŚMIERCI GŁODOWEJ Treść wiadomości: witam, jakiej wielkości jest sunia? i ile waży? (ma to znaczenie w moim przypadku bo mam problemy ze stawami) i jak radzi sobie pozostawiona samotnie w mieszkaniu? czy będzie problem, gdy zostanie sama na czas pracy (8-9 godzin) oglądam kilka piesków, cięzko się zdecydować zwłaszcza, że nie mam mozliwości poznac pieska osobiście, więc na razie robię wywiad. bardzo dziekuje za odpowiedź pozdawiam Kasia Quote
wiosna Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Odpisałam na maila. Chociaż boję się, Inka sama w mieszkaniu.. :shake: Myślę, że jej najlepiej byłoby znaleźć kojec albo miejsce w ogrodzie, gdzie mogłaby biegać i miałaby ciepłą budę. Quote
Miśka79 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Wiosna ja też się boję.Inka na 9 godzin sama w mieszkaniu +problemy z utrzymaniem czystości... Quote
kika22 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Wiadomo cos :roll: Czy osoba z maila kontaktowała się :razz: Quote
wiosna Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 tak, Pani z maila się odezwała, ale nie decyduje się na Inkę. Ona szuka psiaka dość spokojnego, niekłopotliwego - a Inka niestety wymaga sporo. W tej chwili Inka dużo czasu spędza na dworze, z Faguskiem dogaduje się fantastycznie, biegają, bawią się wiecznie ;) Tylko gdzie ten domek ? :shake: Quote
Miśka79 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Jaka cisza.... Byłam na urlopie nie wchodziłąm ok 10 dni a tu cichutko........ Quote
kika22 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Zapraszam na bazarek dla Inki:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/portrety-psow-robaki-na-inke-do-25-04-2009r-135144/ Quote
kika22 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Moc prezentów od zajączka, co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego dla Ciotek psiolubnych! Quote
Miśka79 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wszystkiego co najlepsze dla Was i pupili:)rodzinnej atmosfery, smacznego jajka a dla Ineczki wspaniałego domku. Quote
Recommended Posts