Sylwia K Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Teraz tylko domki stałe dla sunieczek! Quote
tanitka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 super dziewczyny:lol:, mam nadzieję, ze nie zdążyły podłapać czegoś w schronisku, takie maluszki i bez mamusi w dodatku:-(. Quote
Bazyliah Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Łobuzy już dziś żwawsze, kupy też już odrobinę gęstsze. Kurczaka z kleikiem ryżowym rąbią, że hej - na razie dieta - 3/4 kleiku i 1/4 kurczaka, małe porcje. i fotki: 1. Dori 2. Draka 3. Dasza 4. Dixi Quote
Bazyliah Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Srajtki rozrabiają, biegunka z robalami jeszcze jest, jutro odrobaczamy ponownie. Jak na razie Draka jest największą cholerą - odgryza innym głowy, zagryza ciotkę i wujka. Dasza za to jest największym przytulakiem i wyjcem- tylko na kolankach jest dobrze. Dori i Dixi zdecydowanie najspokojniejsze, tylko wyściółkę do załatwiania się przenoszą do leżanki. Generalnie wszystkie są bardzo czyste - starają się załatwiać w jednym kąciku, jak najdalej leżanki. A porównuję do moich poprzednich tymczasów w tym samym wieku - one po zostawieniu je na 3 godziny były usr...ne nawet na uszach :roll: Sylwia - zmień może tytuł na: Cudne 4-tygodniowe suczki. Szukamy domków stałych i tymczasowych. W pierwszym poście wrzuć info, że są u mnie na DT, po 1.11 szukamy domków stałych i tymczasowych, bo ja z tą całą czwórką osiwieję, a za chwilę klatka (choć olbrzymia) dla całej czwórki będzie za mała. Po mieszkaniu puszczam tylko pod kontrolą na razie. Ogłoszenia zrobię też po 1.11 - szczeniurki trochę dojdą do siebie do tego czasu, a i teraz ludzie wyjeżdżają, bo święto. Quote
Bazyliah Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Napisałam post i mi zżarło :angryy: Sylwia - dzięki za zaktualizowanie :) Smrody nabiegały się po kuchni i padły - wreszcie chwila ciszy ;) Bo szczeniury piszczą w klatce, a pod klatką piszczy moja tymczasowa sucz Zula. Jutro zawożę apartat foto do serwisu - jak naprawią w miarę szybko, to zrobię szczeniurkom przyzwoite fotki. Quote
Minitaur Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Podnoszę z rana... i czekamy na przyzwoite fotki chociaż tym niczego nie brakuje ;) Quote
Bazyliah Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Fotkom brakuje dużo - a przede wszystkim tego, że szczeniurki na żywo 1000 razy piękniejsze :cool3: Quote
Sylwia K Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 parę zdjęc jeszcze ze schroniska Quote
Bazyliah Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Maluchy coraz bardziej rozrabiają, jak jedzą, to całym psem - tzn. cały pies musi być w misce :lol: Są strasznie słodkie, szczególnie jak obgryzają człowiekowi palce u stóp :evil_lol: Quote
credita Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 dziś przeczytałam ogłoszenie że firma z chęcią zaopiekuje się 2-ma szczeniakami w typie owczarka tylko to aż Dąbrowa Górnicza co wy na to? Quote
credita Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 piszcie do mnie na pw ok ?jak co to podam nr telefonu tej firmy:p Quote
Sylwia K Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 ale one raczej nie są w typie owczarków.... Quote
Sylwia K Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Co tu taka cisza? Czekamy na aktualne zdjęcia i jakieś relacje, sunie pewnie już sporo podrosły! A jak ich charakterki? A co z domkami, sa już jacyś pierwsi chętni????? Mam nadzieję, że celestynowiaki nie dają Ci się za bardzo we znaki!:p Quote
Recommended Posts