Jump to content
Dogomania

Cudne 4-tygodniowe suczki. Już w nowych domkach!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łobuzy już dziś żwawsze, kupy też już odrobinę gęstsze. Kurczaka z kleikiem ryżowym rąbią, że hej - na razie dieta - 3/4 kleiku i 1/4 kurczaka, małe porcje.

i fotki:

1. Dori

2. Draka

3. Dasza

4. Dixi

Posted

Srajtki rozrabiają, biegunka z robalami jeszcze jest, jutro odrobaczamy ponownie.
Jak na razie Draka jest największą cholerą - odgryza innym głowy, zagryza ciotkę i wujka. Dasza za to jest największym przytulakiem i wyjcem- tylko na kolankach jest dobrze. Dori i Dixi zdecydowanie najspokojniejsze, tylko wyściółkę do załatwiania się przenoszą do leżanki.
Generalnie wszystkie są bardzo czyste - starają się załatwiać w jednym kąciku, jak najdalej leżanki. A porównuję do moich poprzednich tymczasów w tym samym wieku - one po zostawieniu je na 3 godziny były usr...ne nawet na uszach :roll:

Sylwia - zmień może tytuł na: Cudne 4-tygodniowe suczki. Szukamy domków stałych i tymczasowych. W pierwszym poście wrzuć info, że są u mnie na DT, po 1.11 szukamy domków stałych i tymczasowych, bo ja z tą całą czwórką osiwieję, a za chwilę klatka (choć olbrzymia) dla całej czwórki będzie za mała. Po mieszkaniu puszczam tylko pod kontrolą na razie.

Ogłoszenia zrobię też po 1.11 - szczeniurki trochę dojdą do siebie do tego czasu, a i teraz ludzie wyjeżdżają, bo święto.

Posted

Napisałam post i mi zżarło :angryy:

Sylwia - dzięki za zaktualizowanie :)

Smrody nabiegały się po kuchni i padły - wreszcie chwila ciszy ;) Bo szczeniury piszczą w klatce, a pod klatką piszczy moja tymczasowa sucz Zula.

Jutro zawożę apartat foto do serwisu - jak naprawią w miarę szybko, to zrobię szczeniurkom przyzwoite fotki.

Posted

Maluchy coraz bardziej rozrabiają, jak jedzą, to całym psem - tzn. cały pies musi być w misce :lol: Są strasznie słodkie, szczególnie jak obgryzają człowiekowi palce u stóp :evil_lol:

Posted

Co tu taka cisza?
Czekamy na aktualne zdjęcia i jakieś relacje, sunie pewnie już sporo podrosły! A jak ich charakterki?
A co z domkami, sa już jacyś pierwsi chętni?????
Mam nadzieję, że celestynowiaki nie dają Ci się za bardzo we znaki!:p