Jump to content
Dogomania

Cudne 4-tygodniowe suczki. Już w nowych domkach!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Sunie przebywają na tymczasie pod Warszawą u Bazyliah
po 1.11 mogą trafic do domków stałych oraz do nowych tymczasówch, bo bardzo ciężko jest opiekowac się cała czwórką na raz.

2 maści wilkowatej, jedna cała pęgowana, a czwarta w łatki pręgowane

---------------------------------------------------------
Suczki zostały podrzucone do schroniska w Celestynowie i tam też przebywają (w kociarni)

Prosimy o dt!!! Takie maluszki mają marne szanse w schronisku:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia K napisał(a):
żadnych chętnych

Jak nic na horyzoncie się nie pojawi to dawaj :) Jak już będą bezpieczne, to na spokojnie będzie moższa szukać DT i DS.
Tylko transport do Zielonki potrzebny, bo jestem ostatnio uziemiona.

Posted

Ciotka - Celestynów jest po tej samej stronie W-wy, co Zielonka. Jutro mam pracowito - lecznicowy dzień - k. 15-16 mogę odebrać w Warszawie na Ochocie, k. 16-stej w Centrum albo gdzieś na drodze z Celestynowa do W-wy - po 18-stej. U mnie w domu w Zielonce po 17.00.
Tylko daj znać wcześniej, żebym kontenerek zabrała.
W raze czego tel. 600-817-205

Posted

Według mnie będą albo średniej wielkości albo duże, ale ja jestem zielona w temacie, bo nigdy nie było u nas szczeniaków w domu młodszych niż 2-3 miesięcznych...

Za jakiś czas będę rozmawiac z Panią Dyrektor o szczylkach (teraz Pani Dyrektor jest u lekarza) i zobaczymy czy któryś przez niedzielę znalazł domek.

Powiadomię, że Pati-c przyjedzie po pieski, w razie czego mogę też przyjśc do schroniska wtedy (ja mieszkam w Celestynowie, więc daleko nie mam)
mój tel: 503 795 016

Posted

Dziś Pani Dyrektor nie będzie w schronisku więc pieski do 15 muszą wyjśc ze schronu, Pati-c czy dasz radę do tej godziny je odebrac, czy wziąśc je do siebie i u mnie na Ciebie poczekają?

niestety przez niedzielę żaden nie znalazł domu i nadal jest ich 4:-(

Posted

Sylwia K napisał(a):
Już wszystko dograne, sunieczki jeszcze dziś będą na tymczasie bezpieczne!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Bardzo się cieszę !!! :sweetCyb:

Posted

Sucze już u mnie - wilkowata cały czas drze dzioba, czarna grzeczniutka, ruda wilkowata i łaciata dostały kroplówki - prawdopodobnie kiepsko się czują po odrobaczaniu. Podczas kroplówki oczywiście odżyły i wstąpiły w nie nieziemskie siły. Jutro muszę kupić kroplówę i w razie czego jeszcze podać.
Robale nieziemskie - Sylwia K - pamiętaj, żeby jutro napisać, co dziś dostały - bo przy tej ilości robali trza będzie za 2 dni powtórzyć. Przy robieniu kupy potw

Niedobra ciotka Bazyliah została obszczekana, owarczana i ciężko pogryziona przez największą wilkowatą zarazę ;) Fotki wkrótce, jak tylko ten cyrk ogarnę.

PS. Wilkowata drąca dzioba wreszcie poszła spać, za to obudziła się czarna i dzielnie siostrę zastępuje. Reszta małych przerabiaczy żarcia na sr...czkę śpi.