Natussiaa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 :angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad: Quote
diabelkowa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 o widze ze korka juz przeniesiono na psy do adopcji dobrze ze tak szybko :) Quote
phase Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 `. A może ktoś by mógł zrobić dla niego allegro ?! Quote
diabelkowa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 pewno standardowo ja zrobie ale przez kilka dni nie mam po prostu sily na to Quote
tanitka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Korku, alez masz pecha, ALE JUZ KONIEC!! Quote
tanitka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 że w końcu ten pech misi go przestać prześladować, bo tego jest już za dużo jak na jednego psa.:shake: Quote
diabelkowa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 buu myslalam ze wiesz o jakims zaainteresowanym korkiem Quote
phase Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 `. Korek na pierwszą Hop !!!!!!! Bo tylko tyle mogę :-( Quote
tanitka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 no niestety nie:shake:. Diabelkowa jesli mozesz wystaw allegro za 12 zł wyróznione, a jesli nie to podaj tekst ogloszenia, to ja wystawie. Quote
diabelkowa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 ja do allegro zawsze dawalam tekst z pierwszej strony z tym ze mozna dodac ze pies juz 3 raz w schronisku i tylko dla doswiadczonych wlascicieli. Jak chcesz moge cos napisac bardziej ekhm wzruszajacego ;) Quote
tanitka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 no to proszę napisz, coś chwytającego za serce Quote
diabelkowa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Sliczny czekoladowy wyzel w schronisku Korek bo tak został nazwany jest przepięknym wyżłem niemieckim szorstkowłosym o cudownym czekoladowym kolorze ma 4-5 lat. Jego historia nie jest już taka kolorowa i piękna. Korek jest w schronisku już conajmniej po raz trzeci. Widać miał kiedyś dom, kochającą rodzine lecz to wszystko się skończyło... wywalili go jak śmiecia, a nie jak członka rodziny... Korek ma chorą łape i uszkodzony nerw na niej trochę nią częsie ale chodzić normalnie potrafi. Pierwszy raz był w schronisku w bytomiu nastepnie był adoptowany i był oddany bo się znudził, następnie trafił do chorzowskiego schroniska gdzie był w opłakanym stanie, depresja... nie chciał wstać... nie chciał żyć... pies skrajnie wychudzony w fatalnym stanie psychicznym... jednak los się do niego uśmiechnął i został adoptowany do domu z innymi psami... szczęście nie trwało niestety długo bo znowu został oddany do chorzowskiego schroniska... Oddany bo ? Bo miał zbyt indywidualne podejście do życia i nie spełniał oczekiwań... Pies jest teraz w jeszcze większej depresji... Bez szans... powoli umiera... Daj mu dom, nie pozwól patrzeć jak powoli odchodzi... jest za młody Korek powinien trafić tylko w ręce doświadczonego właściciela Adres schroniska: UL. OPOLSKA 36 41-500 CHORZÓW TEL. /FAX: (0-32) 249 84 52 w razie pytań : gg: 1230919 mail: [email protected] nie umiem dzis nic napisac wiecej :/ Quote
Marlena:) Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Wygląda jak Hugo,którego w tym roku oddałysmy do adopcji :shake:... biedaczysko. Wskakujna pierwszą,po domek na świeta:multi: Quote
tanitka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 zrobiłam mu allegro, na pewno ktoś się zainteresuje http://allegro.pl/show_item.php?item=501508938 Quote
diabelkowa Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='tanitka']zrobiłam mu allegro, na pewno ktoś się zainteresuje http://allegro.pl/show_item.php?item=501508938 wielkie dzieki:modla::modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts