diabelkowa Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 i guzik... korka ktos w piatek zabral... mieli go zostawic ale wrrr .... no coz nie mam pojecia gdzie jest... Ale panstwo zdecydowali sie na 4 letniego sznaucera z chorzowskiego schroniska i jada po niego w przyszlym tygodniu, tak sie boje ze korka znowu ktos wywali bo taki domek nie czesto sie trafia:placz: ale mam nadzieje ze przynajmniej ten sznaucer bedzie szczesliwy Quote
tanitka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 :lol:życzę Korkowi aby to był już jego ostatni dom Quote
Daga&Maks Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 miejmy nadzieję że w końcu trafił na porządny dom Quote
bigos Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 no oby tym razem się udało:roll: Chyba czas na zmianę tytułu! Quote
diabelkowa Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 a jakie maja byc wiesci nie mam pojecia kto go zabral... Panstwo prosilo ze nawet jak zaadoptuja tego sznaucera a korek znowu sie pojawi w schronie to sie zastanowia na kolejnego psa ale nie obiecuja nic dodam ze maja jeszcze 2 wlasnie. zmieniam tytul. Quote
phase Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 `. A nie udałoby się "załatwić" jakiś fotek? :cool3: Quote
malgoss Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 korek zgubił się i juz dwa tygodnie gdzieś biega sam.. a wiadomo że jest zima.. gdyby ktoś go widział niech daje znac. właścicielka tez szuka go. Quote
tanitka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) biega po Tarnowie, dodam. Edited January 21, 2012 by tanitka Quote
Recommended Posts