bigos Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Bosze! znowu w schronie:-(:-(:-( Kolejną rodzinę trzeba naprawdę dobrze sprawdzić:mad::diabloti: Do góry hop Quote
phase Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 `. Na pewno musi być to osoba bardzo doświadczona i odpowiedzialna. Ech... :-( Korek hop !!! Quote
diabelkowa Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 bigos napisał(a):Bosze! znowu w schronie:-(:-(:-( Kolejną rodzinę trzeba naprawdę dobrze sprawdzić:mad::diabloti: Do góry hop schronisko niestety nie sprawdza rodzin a to adopcja zbyt szybka byla bym ja mogla to sprawdzic jeszcze z takim chorobskiem jak wtedy mialam... no nic mam nadzieje ze to allegro cos da... na wyzlowym dalej nic... Quote
phase Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 `. Zrobiłam ogłoszonko dla Korka. Wszystko wzięłam z pierwszej strony. [url=http://www.adopcjapsa.pl/]Adopcja psa. Og Quote
Marlena:) Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Wrzucam naszego Koreczka w podpis i szukamy domku :roll:. Podnoszę z wieczorka Quote
phase Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 `. Teraz sprawdzałam jest na 4 stronie [url=http://www.adopcjapsa.pl]Adopcja psa. Og Quote
diabelkowa Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 ja go troche wczesniej dalam na dopcje psa pewno jest na tyle gdzies juz jest Quote
phase Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 `. no to ja go trochę bliżej wzięłam hehe na razie tylko takie ogłoszonka robię :lol: Ale niedługo nauczę się więcej :oops: Na dobranoc Korek na pierwsza hoop !!! Quote
diabelkowa Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 no a zero odzewu mimo oznaczenia na allegro... Quote
Joy106 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 co się na tym świecie porobiło że takie cuda w schronisku siedzą :angryy: Quote
Marlena:) Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 To ludzie coraz częściej zmieniają się w potwory :roll:... Koreczek na pierwszą :multi: Quote
Recommended Posts