Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="4"]Korek jest slicznym ok 3-4 letnim psem w typie wyzla niemieckiego szorstkowlosego o cudownym czekoladowym kolorze. Jednak jego zycie je jest takie kolorowe. W schronisku jest juz conajmniej drugi raz wczesniej byl w bytomskim schronie. Ma za soba juz jedna nieudana adopcje, wczesniej mial dom bo wie do czego sluzy kanapa i lozko :loveu: jest na prawde przesympatycznym psiakiem. Na spacerach szczeka i rzuca sie czasem na inne psy dlatego najlepiej by bylo jakby mieszkal sam. Pies w schronisku ma straszna depresje nie umie sie odnalezc w takiej sytuacji, ze znowu stracil domek. Prawdopodbnie ulegl jakiemus wypadkowi bo ma w tylniej lapie na udzie lekkie wglebienie jakby niemial miesnia i lekko naruszony uklad nerwowy tej nogi co powoduje ze raz na jakis czas nia trzesie. Szczeka tez tak jakby mial problemy ze strunami glosowymi. Jest to na prawde cudowny psiak, ktory wreszczie zasluguje na domek, w ktorym zostanie na reszte swoich dni.

Aktualnie korek przebywa w schronisku
ADRES SCHRONISKA:
SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT W CHORZOWIE
UL. OPOLSKA 36
41-500 CHORZÓW
TEL. /FAX: (0-32) 249 84 52

schronisko w Chorzowie

w sprawach związanych ze schroniskiem - prosimy pisać na:
[email protected]

ZDJECIA

[SIZE="2"]w razie konkretnych pytan o zachowanie psa przed wyladowaniem w chorzowskim schronisku mozna dzwonic do mnie 511940194

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja dostałam takeigo maila, co Wy na to??, co mam odpisać??

witam,
dzwoniłam przed chwilą do schroniska w Chorzowie. Otrzymałam informację, że w tej chwili nie ma tam ŻADNEGO wyżła, a także, że nie było tam żednago wyżła od tygodni,a nawet miesięcy. O co więc chodzi?
Będę wdzięczna za informację.

Posted

tanitka napisał(a):
a ja dostałam takeigo maila, co Wy na to??, co mam odpisać??

poczekaj do jutra zobaczymy co Natusia powie jak wroci ze schronu. Czyzby nie wiedzieli co maja ?Mam nadzieje ze sprawa sie wyjasni jak Natusia wroci :-)

Posted

Byłam w schronisku no i niestety facet,który pracuje w schronisku nie wpuszcza do schroniska osób ,które nie są pełnoletnie..:roll:
Jak Pani Ela w poniedziałek będzie w schronisku to będzie na szczęście inaczej..;)

Posted

diabelkowa napisał(a):
niby czemu nie wpuszcza? mnie tam sie nikt nie pytal czy jestem pelnoletnia czy nie a byl jakis tam facet jak bylam kiedys. a wiesz w jakim boksie jest korek ?

to jak Ty byłaś to wtedy chyba był opiekun schroniska
tylko że teraz był tam jakiś starszy facet ,który remontuje w schronisku..

Posted

Kochana mamusia jak cholera:angryy:
Wiedziałem ,że z Timem to też stara maczała palce:shake:
Ale on nie lepszy nie potrafi się postawić :mad: Jeszcze bardziej go nie lubie

Posted

olekg18 napisał(a):
Kochana mamusia jak cholera:angryy:
Wiedziałem ,że z Timem to też stara maczała palce:shake:
Ale on nie lepszy nie potrafi się postawić :mad: Jeszcze bardziej go nie lubie

a co mial zrobic? wziac go z powrotem, zeby jak tylko wyjdzie do pracy go z powrotem go oddac? i pies jeszcze bardziej by latal? juz niech siedzi narazie w tym schronie dopuki go nie wyciagniemy...

Posted

Na pewno matka go o tym fakcie uprzedzała ,że ma dość opieki nad jego psem.Powienien mu szukać domu jak jeszcze go miał w domu ,a i teraz się tym zajmować...Ale cóż