diabelkowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [SIZE="4"]Korek jest slicznym ok 3-4 letnim psem w typie wyzla niemieckiego szorstkowlosego o cudownym czekoladowym kolorze. Jednak jego zycie je jest takie kolorowe. W schronisku jest juz conajmniej drugi raz wczesniej byl w bytomskim schronie. Ma za soba juz jedna nieudana adopcje, wczesniej mial dom bo wie do czego sluzy kanapa i lozko :loveu: jest na prawde przesympatycznym psiakiem. Na spacerach szczeka i rzuca sie czasem na inne psy dlatego najlepiej by bylo jakby mieszkal sam. Pies w schronisku ma straszna depresje nie umie sie odnalezc w takiej sytuacji, ze znowu stracil domek. Prawdopodbnie ulegl jakiemus wypadkowi bo ma w tylniej lapie na udzie lekkie wglebienie jakby niemial miesnia i lekko naruszony uklad nerwowy tej nogi co powoduje ze raz na jakis czas nia trzesie. Szczeka tez tak jakby mial problemy ze strunami glosowymi. Jest to na prawde cudowny psiak, ktory wreszczie zasluguje na domek, w ktorym zostanie na reszte swoich dni. Aktualnie korek przebywa w schronisku ADRES SCHRONISKA: SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT W CHORZOWIE UL. OPOLSKA 36 41-500 CHORZÓW TEL. /FAX: (0-32) 249 84 52 schronisko w Chorzowie w sprawach związanych ze schroniskiem - prosimy pisać na: [email protected] ZDJECIA [SIZE="2"]w razie konkretnych pytan o zachowanie psa przed wyladowaniem w chorzowskim schronisku mozna dzwonic do mnie 511940194 Quote
diabelkowa Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 allegro Korka : wyżeł szorstkowłosy (463635322) - Aukcje internetowe Allegro adopcapsa.pl [url=http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,1705,L2Fkb3BjamEtcHNhLXBpZXMtc3p1a2EtZG9tdSxzenVrYWosLFd5v2WzLCxwMC5odG1s.html]Korek jest slicznym ok 3-4 letnim psem w / Wy Quote
BasiaD Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Korek ależ z Ciebie piękniś, co Ty jeszcze robisz w tym schronie/?? Wskakuj do góry po domeczek, szybciutko... Quote
diabelkowa Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 i hop! w niedziele postaram zrobic ci bannerek korasku :-) Quote
Natussiaa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Przepraszam ale dzisiaj niestety nie dałam rady.. Jutro jade na 100%;) Quote
diabelkowa Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Ok to napisz tu jutro co i jak prosze ;-) Quote
tanitka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 a ja dostałam takeigo maila, co Wy na to??, co mam odpisać?? witam, dzwoniłam przed chwilą do schroniska w Chorzowie. Otrzymałam informację, że w tej chwili nie ma tam ŻADNEGO wyżła, a także, że nie było tam żednago wyżła od tygodni,a nawet miesięcy. O co więc chodzi? Będę wdzięczna za informację. Quote
diabelkowa Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 tanitka napisał(a):a ja dostałam takeigo maila, co Wy na to??, co mam odpisać?? poczekaj do jutra zobaczymy co Natusia powie jak wroci ze schronu. Czyzby nie wiedzieli co maja ?Mam nadzieje ze sprawa sie wyjasni jak Natusia wroci :-) Quote
Natussiaa Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Byłam w schronisku no i niestety facet,który pracuje w schronisku nie wpuszcza do schroniska osób ,które nie są pełnoletnie..:roll: Jak Pani Ela w poniedziałek będzie w schronisku to będzie na szczęście inaczej..;) Quote
diabelkowa Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 niby czemu nie wpuszcza? mnie tam sie nikt nie pytal czy jestem pelnoletnia czy nie a byl jakis tam facet jak bylam kiedys. a wiesz w jakim boksie jest korek ? Quote
Natussiaa Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 diabelkowa napisał(a):niby czemu nie wpuszcza? mnie tam sie nikt nie pytal czy jestem pelnoletnia czy nie a byl jakis tam facet jak bylam kiedys. a wiesz w jakim boksie jest korek ? to jak Ty byłaś to wtedy chyba był opiekun schroniska tylko że teraz był tam jakiś starszy facet ,który remontuje w schronisku.. Quote
diabelkowa Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 nie wiem bylam byl jakis starszy siwy facet siedzial na stolku, nie znam sie na tamtym schronie. Quote
olekg89 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Kochana mamusia jak cholera:angryy: Wiedziałem ,że z Timem to też stara maczała palce:shake: Ale on nie lepszy nie potrafi się postawić :mad: Jeszcze bardziej go nie lubie Quote
diabelkowa Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 olekg18 napisał(a):Kochana mamusia jak cholera:angryy: Wiedziałem ,że z Timem to też stara maczała palce:shake: Ale on nie lepszy nie potrafi się postawić :mad: Jeszcze bardziej go nie lubie a co mial zrobic? wziac go z powrotem, zeby jak tylko wyjdzie do pracy go z powrotem go oddac? i pies jeszcze bardziej by latal? juz niech siedzi narazie w tym schronie dopuki go nie wyciagniemy... Quote
olekg89 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Na pewno matka go o tym fakcie uprzedzała ,że ma dość opieki nad jego psem.Powienien mu szukać domu jak jeszcze go miał w domu ,a i teraz się tym zajmować...Ale cóż Quote
diabelkowa Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 gwarantuje ci ze jego matka go nie uprzedzila... dobra stalo sie to co sie stalo teraz najwazniejsze zeby korek znalazl wreszcie normalny dom. Quote
Recommended Posts