Edi100 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 xmartix napisał(a):Edusia ja porobię ogłoszenia :multi: tylko jak chcesz łzawy tekst... to musisz mi go wysłać..;) a tak to zdjecia z wątku wezmę Oj wybawczyni:) Dziekuję:) Prześlij mi email na pw:) Quote
Edi100 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Kochani, prosze o pomoc w szukaniu DT lub DS, sytuacja naprawdę robi się nie fajna:shake::shake::shake::shake: Quote
irysek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 to my go wezmiemy na dt. pasuje? (mam jeszcze royala dla kociakow, to bedzie jak znalazl) kiedy przywieziesz malca :razz: Quote
xmartix Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 irysek napisał(a):to my go wezmiemy na dt. pasuje? (mam jeszcze royala dla kociakow, to bedzie jak znalazl) kiedy przywieziesz malca :razz: super! a ja mogę te ogloszenia porobic (ale dopiero we wt z rana), jak ktos ma chec porobic wczesniej to zapraszamy! ;) Quote
irysek Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 oj cos zero reakcji. nie wiem czy predzej nie wezme koteczka ze schronu jakiegos bidulka... ps. kasy nadal na koncie brak (wplynelo jedynie 12zl) Quote
xmartix Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ogłoszenia: uratowany przed śmiercią! jego rodzina zginęła (474909106) - Aukcje internetowe Allegro adopcje.org drobne.centrumofert.pl ojej.pl Quote
irysek Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 nie wiem czy dobrze rozumiem znaczenie slowa cito. jesli znaczy ono natychmiast i na juz, to trzeba zmienic temat. zaproponowalam edi, ze kotka wezme, zeby ja odciazyc, jak to dla niej klopot. nie jest zainteresowana :roll: czyli nie jest w domu tak zle... powodzenia zycze. Quote
zmierzchnica Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 irysek, wydaje mi się, że edi od jakiegoś czasu nie było na dogo, więc chyba nie widziała Twojej propozycji... Quote
zmierzchnica Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ach, rozumiem. Trzymam kciuki za dom stały dla kociaka w takim razie.. Quote
xmartix Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Edi odpisz na maila: Treść wiadomości: Witam serdecznie, jestem zainteresowana adopcją kociaka. Czy mogłaby Pani napisać o nim coś więcej? Kiedy - ewentualnie - byłby do odebrania? Zaznaczam, że jestem osobą dorosłą i odpowiedzialną. Oprócz pracy zawodowej i mężczyzny nie mam żadnych innych obowiązków. Kot przebywałby w domu, w którym nie ma dzieci ani żadnych innych zwierząt. Pozdrawiam, Małgosia Vranić mail: [email protected] Quote
Edi100 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Nie chodziło mi dogo:( Już odpisuje!!!!! Quote
Edi100 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Korasek jutro jedzie do swojego domku!:) Hurra:):):) Quote
halbina Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 będę sie cieszyć, jak już pójdzie... ;) Quote
Edi100 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Korasek u siebie i wszystko dobrze:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
xmartix Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 no to super~! :multi: a co z innymi kociakami które tam kiedyś miałaś wziąć? Quote
Edi100 Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 xmartix napisał(a):no to super~! :multi: a co z innymi kociakami które tam kiedyś miałaś wziąć?Poluję na nie. Ale one teraz większe ciut i dzikuski straszne:shake: Quote
Karolina14022 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Edi100 napisał(a):Poluję na nie. Ale one teraz większe ciut i dzikuski straszne:shake: i co z kociakami ? :-( zostały tam już prawda ? :placz: wiedziałam,że tak będzie ... :shake: Quote
Edi100 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Karolina14022 napisał(a):i co z kociakami ? :-( zostały tam już prawda ? :placz: wiedziałam,że tak będzie ... :shake: Jest jeden z mamą w budzie pod blokiem. Panie starają się go złapać i mają go do mnie przynieść. Ja do 17.00 jestem w pracy i jak kończę to juz ciemnica:( Quote
Edi100 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Mraulina napisał(a):I jak? Jak z kociulizną? Wszystko dobrze:) Quote
Recommended Posts