_ogonek_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Hej hop Kamusia na pierwszą skacz!:multi: Quote
_ogonek_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Kama na pierwszą leci, aha i czy ona kocha dzieci? (tak mi się rymło, ale pytanie na serio bo nie doczytałam...) Quote
brazowa1 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 nie widac po niej wieku.Szkoda,ze nie mozna jej odmlodzić,przynajmniej na papierze. Quote
Olena84 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Co do dzieci, to ciężko sprawdzić w tym przytulisku, myślę, że jest grzeczna dla wszystkich;). A co do wieku to nie wiem czemu została określona na 10 lat:roll:, no ale niestety pewnie już tyle ma. Quote
_ogonek_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 10 lat to nie koniec życia i świata! Quote
Daga&Maks Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 nawet starsze psy mogą mieć w sobie mnóstwo enegrii i chęci do zabaw.Nie rozumiem czemu 10 letnie psy często są pozbawione szansy na adopcję :shake: Na szczęście są ludzie którzy doceniają starsze czworonogi i dają im wspaniały dom.Miejmy nadzieję że Kama trafi na kogoś takiego Quote
Olena84 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 AdaK napisał(a):10 lat to nie koniec życia i świata! Ja to wiem, sama mam psa, który wymłodniał po przyjściu ze schroniska, ale Państwo, którzy po nią przyjechali zrezygnowali własnie przez wiek:shake:. Quote
_ogonek_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 To ja sugeruję nie mówić ile ma lat (pomysł głupi, ale jeśli - jakie jeśli?! musi!- by jej się udało ) :roll: Quote
Olena84 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 AdaK napisał(a):To ja sugeruję nie mówić ile ma lat (pomysł głupi, ale jeśli - jakie jeśli?! musi!- by jej się udało ) :roll: No własnie, tylko Ci Państwo byli z poza Warszawy, już ją pokochali, przyjechali i wiek ich odstraszył. Ja myślę, że lepiej kawe na ławe i niech ktos odpowiedzialny sie zdecyduje, bo juz wszystko wie o psie. tak mi sie wydaje. Quote
Daga&Maks Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 chyba jednak lepiej pisać wszystkie informacje o psie żeby potem nie było niespodzianek Quote
Olena84 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Przedpołudniowy spacerek :painting:. Quote
nika28 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Toffina napisał(a):To może odmłodzić ja tak o 2 latka;D w końcu i tak dokładnie nie wiadomo ile ma to może mieć więcej lub mniej niż 10, to możemy przyjąć że ma mniej:cool3: Fajny pomysł... :razz: Quote
Olena84 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Na początku było, że 7 i było dobrze, ale 10 już odstraszyło:roll::shake:. Quote
_ogonek_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 dobra siedem. Zmienię treść ogłoszenia. [FONT=Georgia]Czasem los płata istotom takim jak zwierzęta różne figle, ale najczęściej tym sprawcą jest człowiek, przez swoją lekkomyślność i brak inteligencji... [/FONT] [FONT=Georgia] Kolejną ofiarą ludzkiej bezmyślności stała się dalmatynka Kama. Została ona oddana przez właścicieli do przytuliska...[/FONT] [FONT=Georgia] Kama ma ok. 7 lat jest wysterylizowana i zdrowa. Znalazła dom w przytulisku AMI. Tu w przytulisku znajdzie dom każde zwierzę porzucone, połamane, chore. Często one nie mają szans na adopcję... Czy tak musi się dziać? Czy człowiek nadal musi krzywdzić mniejszych i słabszych od siebie? Czy przytulny dom musi zamieniać się w budę i łańcuch?[/FONT] [FONT=Georgia] To ty zadecyduj. Adoptuj![/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia]Tel kontaktowy: 502-388-663[/FONT] [FONT=Georgia] Nie bądź egoistą, przygarnij Kamę pod swój dach.[/FONT] Może być?:razz: Quote
_ogonek_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tekt nie jest objęty prawami autorskimi, ale demonstrowanie go jako swojej własności jest karalne (kopa w... cztery litery i pa pa :diabloti:) . Może być on powielany i kopiowqany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Prosze oficjalne oświadczenie żeby nie było że blef :evil_lol: Quote
Olena84 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 :crazyeye:, no żeby takie groźby tu miały miejsce:mad:! Quote
Recommended Posts