Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do dzieci, to ciężko sprawdzić w tym przytulisku, myślę, że jest grzeczna dla wszystkich;). A co do wieku to nie wiem czemu została określona na 10 lat:roll:, no ale niestety pewnie już tyle ma.

Posted

nawet starsze psy mogą mieć w sobie mnóstwo enegrii i chęci do zabaw.Nie rozumiem czemu 10 letnie psy często są pozbawione szansy na adopcję :shake: Na szczęście są ludzie którzy doceniają starsze czworonogi i dają im wspaniały dom.Miejmy nadzieję że Kama trafi na kogoś takiego

Posted

AdaK napisał(a):
10 lat to nie koniec życia i świata!

Ja to wiem, sama mam psa, który wymłodniał po przyjściu ze schroniska, ale Państwo, którzy po nią przyjechali zrezygnowali własnie przez wiek:shake:.

Posted

AdaK napisał(a):
To ja sugeruję nie mówić ile ma lat (pomysł głupi, ale jeśli - jakie jeśli?! musi!- by jej się udało ) :roll:

No własnie, tylko Ci Państwo byli z poza Warszawy, już ją pokochali, przyjechali i wiek ich odstraszył. Ja myślę, że lepiej kawe na ławe i niech ktos odpowiedzialny sie zdecyduje, bo juz wszystko wie o psie. tak mi sie wydaje.

Posted

Toffina napisał(a):
To może odmłodzić ja tak o 2 latka;D w końcu i tak dokładnie nie wiadomo ile ma to może mieć więcej lub mniej niż 10, to możemy przyjąć że ma mniej:cool3:

Fajny pomysł... :razz:

Posted

dobra siedem. Zmienię treść ogłoszenia.
[FONT=Georgia]Czasem los płata istotom takim jak zwierzęta różne figle, ale najczęściej tym sprawcą jest człowiek, przez swoją lekkomyślność i brak inteligencji... [/FONT]
[FONT=Georgia] Kolejną ofiarą ludzkiej bezmyślności stała się dalmatynka Kama. Została ona oddana przez właścicieli do przytuliska...[/FONT]
[FONT=Georgia] Kama ma ok. 7 lat jest wysterylizowana i zdrowa. Znalazła dom w przytulisku AMI. Tu w przytulisku znajdzie dom każde zwierzę porzucone, połamane, chore. Często one nie mają szans na adopcję... Czy tak musi się dziać? Czy człowiek nadal musi krzywdzić mniejszych i słabszych od siebie? Czy przytulny dom musi zamieniać się w budę i łańcuch?[/FONT]
[FONT=Georgia] To ty zadecyduj. Adoptuj![/FONT]
[FONT=Georgia]
[/FONT]

[FONT=Georgia]Tel kontaktowy: 502-388-663[/FONT]
[FONT=Georgia] Nie bądź egoistą, przygarnij Kamę pod swój dach.[/FONT]

Może być?:razz:

Posted

Tekt nie jest objęty prawami autorskimi, ale demonstrowanie go jako swojej własności jest karalne (kopa w... cztery litery i pa pa :diabloti:) . Może być on powielany i kopiowqany :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Prosze oficjalne oświadczenie żeby nie było że blef :evil_lol: