Daga&Maks Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Olena84 napisał(a):Fajnie jakby się udało odnowić:roll:. teraz na stronie pisze że są prace modernizacyjne i że będą do 4 marca Quote
Olena84 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Do gory po domek, bo nie mam koronek:evil_lol:... Ech, chyba Ci Ada nie dorównam z rymami:evil_lol:. Quote
_ogonek_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Olena84']Do gory po domek, bo nie mam koronek:evil_lol:... Ech, chyba Ci Ada nie dorównam z rymami. :evil_lol::evil_lol: musisz złapać wenę :evil_lol: Kama do domu! Quote
Olena84 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 :-o, a czyj telefon podałaś, swój czy Pań z przytuliska? Mam nadzieje, że tym razem dojdzie do adopcji i Panie zgodzą sie wydać psa, jeśli to dobry dom oczywiscie. Quote
kamilka91 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Poprosiłam tą panią o kontakt z Paniami z Przytuliska, w celu uzyskania więcej informacji na temat Kamy ;) Trzymajcie kciuki :kciuki: Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 kamilka91 napisał(a):Poprosiłam tą panią o kontakt z Paniami z Przytuliska, w celu uzyskania więcej informacji na temat Kamy ;) Trzymajcie kciuki :kciuki: Jejku jejku czekam niecierpliwie :multi::multi::multi: Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 kamilka91 napisał(a):Podnoszę... (żadnych wieści... :roll:) trzymasz nas w niepewności ktorej nie lubię :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Olena84 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Boje sie, żeby panie znowu nie wymyslily jakis rzeczy zniechecajacych do adopcji:roll:, czyli ze Kama ma jeszcze wiecej lat... Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Olena84 napisał(a):Boje sie, żeby panie znowu nie wymyslily jakis rzeczy zniechecajacych do adopcji:roll:, czyli ze Kama ma jeszcze wiecej lat... :hmmmm: czyli to panie podały fałszywą informację dot. wieku Kamy? Bo wcześniej było że ma 8 (tak w ogóle dałabym jej 5 :evil_lol:)... Wychodzi na to że panie z przytuliska nie chcą oddać Kamy :hmmmm: Quote
Olena84 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Panie boja się oddac psy w nieodpowiednie ręcę i jak ktoś jest zainteresowany to bardzo dokładnie chcą sprawdzić dom. Jeśli podałaś że ma 5 lat, panie napewno powiedza że ma 10. Może nowych włascicieli to nie zniechęci:roll:. Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Olena84 napisał(a):Panie boja się oddac psy w nieodpowiednie ręcę i jak ktoś jest zainteresowany to bardzo dokładnie chcą sprawdzić dom. Jeśli podałaś że ma 5 lat, panie napewno powiedza że ma 10. Może nowych włascicieli to nie zniechęci:roll:. Ale na jakiej podstawie panie twierdzą że Kama ma aż 10 lat? Quote
kamilka91 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 AdaK napisał(a):trzymasz nas w niepewności ktorej nie lubię :diabloti::diabloti::diabloti: Ja też nie lubię niepewności, ale to nie ode mnie zależy... Panią chętną na Kamę poprosiłam o kontakt z przytuliskiem, no i od tej pory nie wiem, czy 'potencjalna właścicielka' się zdecydowała, czy też nie. Być może jakoś tam się z Paniami z Przytuliska umówiła, albo jej 'zgłoszenie' zostało odrzucone. Nie wiem, naprawdę. :roll: EDIT: Wysłałam maila do tej pani. ;) Na razie czekam na odpowiedź ;) Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 kamilka91 napisał(a):Ja też nie lubię niepewności, ale to nie ode mnie zależy... Panią chętną na Kamę poprosiłam o kontakt z przytuliskiem, no i od tej pory nie wiem, czy 'potencjalna właścicielka' się zdecydowała, czy też nie. Być może jakoś tam się z Paniami z Przytuliska umówiła, albo jej 'zgłoszenie' zostało odrzucone. Nie wiem, naprawdę. :roll: EDIT: Wysłałam maila do tej pani. ;) Na razie czekam na odpowiedź ;) Pozwol ze i ja dolacze sie do czekania :oops: Quote
Daga&Maks Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Olena84 napisał(a):Panie boja się oddac psy w nieodpowiednie ręcę i jak ktoś jest zainteresowany to bardzo dokładnie chcą sprawdzić dom. Jeśli podałaś że ma 5 lat, panie napewno powiedza że ma 10. Może nowych włascicieli to nie zniechęci:roll:. rozumiem że panie chcą żeby Kama znalazła jak najlepszy dom ale chyba nie powinny wymyślać jakiś dziwnych rzeczy byleby kogoś zniechęcić :roll: Gdyby okazało się że jednak Kama jest młodsza to szanse na adopcje znacznie wzrastają,bo ludzie bardzo często chcą młodszego psa żeby był z nimi jak najdłużej Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Daga & Maks napisał(a):rozumiem że panie chcą żeby Kama znalazła jak najlepszy dom ale chyba nie powinny wymyślać jakiś dziwnych rzeczy byleby kogoś zniechęcić :roll: Gdyby okazało się że jednak Kama jest młodsza to szanse na adopcje znacznie wzrastają,bo ludzie bardzo często chcą młodszego psa żeby był z nimi jak najdłużej Zgadzam się z powyższym i nie rozumiem powodu dla którego panie mówią takie niestworzone rzeczy...:roll: Quote
Recommended Posts