martama Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Ehhh, dałam się namówic, żeby mały został u mnie na kilku dniowym tymczasie i chyba zaczynam tego żałować:shake::shake: Przyzwyczaiłam się do niego, jego los nie jest mi obojętny, a jak pomyślę ze trafi do schronu to mi serce pęka.. :placz: Może jakby odrazu tam pojechał byłoby inaczej, musiałby się przyzwyczaic, a tak?? Przyzwyczaił się do domu, ciepła, kontaktu z człowiekiem i to po raz kolejny bedzie musiało się skończyc, nie wiem jak on da sobie rade na tym betonie.. Złapami jest lepeiej bo noce spędza w ciepełku, przez dzień tez odpoczywa w domu. Ratunku!! Quote
Poker Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Nie myśl o swoim przyzwyczajeniu tylko o jego uczuciach,on jest ważniejszy. Może pójść jutro na bazar ,gdzie sprzedają psy,może ktoś trafi się sensowny ,sama już nie wiem co wymyśleć Quote
Poker Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 gdzie się podziały jego zdjęcia :crazyeye: Quote
martama Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Jasne, że on jest ważniejszy, ale chodzi mi o to, że strasznie boli mnie to że będę musiała go oddać do schroniska:shake: Dlatego próbuje mu na wszelkie sposoby znaleźć jakieś miejsce. Idę z nimi teraz na spacer, jak wrócę to sprawdzę co się dzieje ze zdjęciami. Edit: A dodatkowo właśnie myślę co on będzie czuł, jak tam trafi, dlatego tego nie chce.. poczuł co to jest dom i nie chciałabym, żeby się rozczarował, że znów go ktoś zostawił.. dlatego myślałam, że może lepiej by to zniósł jakby tam odrazu trafił:-( Quote
Edi100 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Schronisko Go załamie:( Biendy tyle przeszedl i nieciekawa perspektywa przed nim:( Kurczę, musi się udac! Quote
martama Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Mały już zaszczepiony na wściekliznę, jutro dostanie tabletkę na robale, ma założoną książeczkę zdrowia. A w poniedziałek dostanie kropelki na pchły i kleszcze.:lol: Dostałam też specjalny płyn, żeby smarować mu skórę bo w jednym miejscu ma takie wyłysienie, niby nowe włosy już rosną, ale skóra tam idealna nie jest.. Skubaniec waży 22 kilo, ile było zachodu żeby go na wagę wciągnąć, uparte to jak osiołek:evil_lol::evil_lol: Misiu nadal czeka na upragniony pełen miłości domek:loveu: Quote
martama Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Zdjęcia małego są na 1 i 2 stronie, u mnie wszystko działa, strony się wyświetlają. Nowe zdjęcia Małego, zamazałam moją sucz, żeby nie było porównań:evil_lol: Kochane maleństwo prosi o domek [URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/19db5bc9ca6fdf50.html[/URL] Quote
martama Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 coś mi się zdjęcia, a raczej linki wkleja nie chcą :shake::roll: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d4f1ed08a8bb39d8.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7adb34008525a469.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d7356647a6d2a338.html Quote
martama Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Czy mógłby ktoś zrobić małemu allegro?? Byłabym wdzięczna. Dane do kontaktu: Marta: 791 501 621 Quote
NaamahsChild Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Martuś, ja Ci mogę ogłoszenia do rozwieszania na słupach porobić ładne. Quote
xmartix Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 do góry piesku spróbuję wystawić mu allegro ale nie wiem czy pomoże a na nasza klase dalas go? Quote
xmartix Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=468190659]już w poniedziałek trafi na zimny beton POMÓŻ (468190659) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
martama Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Dziękuję bardzo za allegro, łapie za serce :-( Postaram się negocjować z tata, żeby dał mu jeszcze trochę czasu, ale w dalszym ciągu dom tymczasowy lub stały będzie na już potrzebny.. Nie wiem ile czasu jeszcze będzie mógł być u mnie. Jeszcze raz dziękuję:loveu: Hopsaj do góry malutki. On jest taki kochany, zasługuje na kochający dom. Jak można byc tak okrutnym i nieodpowiedzialnym, żeby wyrzucać zwierzęta. Nawet nie chcę sobie wyobrażać co bym czuła gdyby zginęła moja Delta i co ona by czuła, poruszyłabym niebo i ziemię, żeby ją odnaleźć. A małego nikt nie szuka, to bardzo smutne:placz: Quote
martama Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Mały w dalszym ciągu prosi o domek.. Za kawałek podłogi i serducha odwdzięczy się wierną psią miłością..:loveu::loveu: Quote
martama Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Hopamy, hopamy, ale wciąż cisza :-( Quote
Edi100 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='martama']Hopamy, hopamy, ale wciąż cisza :-([/quote] Na dogo to On raczej domu nie znajdzie:( Liczę na cud i DT bo w schronie....:( Poproś ciotki o ogłoszenia i daj do wyborczej. Musi ktoś go pokochać! Quote
martama Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 No właśnie, ja również liczę na jakiś domek tymczasowy, że ktoś przed małym otworzy serducho.. On w schronie się poskłada i fizycznie i psychicznie, narazie to jest wesołe psie dziecko:-( Dlatego raz jeszcze proszę Dogomaniaków o pomoc w zorganizowaniu małemu domu tymczasowego lub stałego. Mały przesyła merdy :lol: Quote
Poker Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 daj ogłoszenie do Wyborczej,jest bezpłatne adres: [email][email protected][/email]a. pl Quote
martama Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Do Wyborczej napisałam, dzięki wielkie :loveu: Quote
martama Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Mały w środę idzie na prześwietlenie stawów biodrowych ;) pooglądamy co i jak z nóżkami:cool3: Cwaniak małpuje moją Deltę we wszystkim.. Dzisiaj nauczył się komendy waruj, minimalnie muszę go naprowadzić, ale załapał o co chodzi:loveu: Z Deltą wykonywali siad i waruj synchronicznie, widok rewelacyjny:lol: Kijki to to co Mały uwielbia, oczywista zwalił od Delty:eviltong: chodzili razem jak w zaprzęgu, jedno przyczepione do jednego końca kijka, drugie do drugiego i żadne nie chciało ustąpić:diabloti:.. Mały to zdolniacha i cwaniak jest, wczoraj wepchnął się do Delty na posłanie i razem spali.. oczywiście Del została zepchnięta w sam tył, a królewicz wygodnie się porozkładał:diabloti: i tak chwilę sobie odpoczywali:evil_lol: [B]Mały to taki cukiereczek, zasługuje na wspaniały domek. [/B] Quote
viverna Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 cudny psinek! a jak Twój Tato zobaczy jak Mały synchronicznie waruje, to nie zmięknie? Quote
Recommended Posts