martama Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Dziękuję bardzo, ja z allegro mam właśnie problem:shake: Dzwoniłam do schroniska, misiu jest w kojcu 28, Bazi cały czas siedzi przy wejściu do klatki, chce żeby ktoś go zabrał.. :placz: Fredziu, pisałaś, że siedzi w 29, myślisz że został przeniesiony?? Nikt się nie odzywa w sprawie jego adopcji, wiem, wiem że to pewnie zazwyczaj trochę trwa, ale tak bardzo chciałabym go zabrać stamtąd. :-( Quote
martama Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Bazi, tobie tez pewnie zimno w schronie, jesteś tam samiusieńki i czekasz na swojego człowieka. Hopaj maleństwo po domek. Nie zapominajmy o Bazim. Quote
Fredzia:) Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Bazi w pon odwiedzinki;)po domek mały Quote
Fredzia:) Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 BAZI SZUKA DOMKU A TAK WYGLADAM:)ciag dalszy:)chyba nie jestem taki brzydki:cool3:Podgryzałem ta koleżanke co siedzi obok bo jest ładniejsza a ja chciałem zwrócic na siebie tylko uwage> Kto pokocha Baziego Quote
martama Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Baziu słoneczko jesteś prześlicznym, mądrym psiakiem:loveu:. Pokochajcie Baza, on jest tego warty. Za kawałek serca i podłogi odwdzięczy się psią miłością i wiernością.:loveu: Nie pozwólmy mu spędzić reszty życia w schronie. Quote
martama Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Baziulku kochany, robimy co w naszej mocy, staramy się znaleźć ci domek. Wytrzymaj jeszcze troszkę:-( Quote
Fredzia:) Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 w góre pieseczku dzis zrobie ci allegro Quote
martama Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Justynko dziękuję, że chociaż Ty interesujesz się losem Baziego:loveu: Bazz bądź silny, jeszcze trochę..:-( Quote
martama Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Bazii, Twoje schroniskowe koleżanki znajdują domki:loveu:, Ciebie też ktoś zabierze, jeszcze troszkę wytrzymaj:-( Quote
Fredzia:) Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Napewno zabiora tezba byc cierpliwym:) Quote
martama Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Dobranoc Baziu:loveu: To już Twój 5 dzień w schronisku:-( Quote
NaamahsChild Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Bazzzz... Do roboty, chłopie i wytrzymaj.. Quote
xmartix Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 trafił na zimny beton POMÓŻ!!! (477118914) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Fredzia:) Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ojejku a ja wlasnie mialam uaktywaniac allegro.Dziekujemy:loveu: to ja wstawiam innego pieska:) Quote
martama Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Dziękujemy za allegro :loveu: Bazzi jeszcze chwilkę, przyjdzie i po ciebie wspaniały ludź.. Quote
martama Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Bazi przypomina o swojej wilczastej mordeczce:loveu: Prosimy o domek:oops: Quote
martama Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Bazi, do góry piesku.. W sprawie adopcji ciszaaaaa:-( Quote
Recommended Posts