wiq Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Milka w ogóle w pytę jest:loveu::evil_lol: Zacieczkowała małpa jedna .. ;) A myśmy akurat z Gosiakiem dziś w schronie o tym gadały...:evil_lol: Quote
wiq Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 śliczny, dzięki!:multi: ja co prawda nie mam już miejsca, ale przekleję zaraz do 1. postu ;) Quote
wellington Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 ja sie zakochałam:smile: Paulinko, czy istnieje w ogole jakikolwiek psiak w ktorym bys sie nie zakochala ??? A co powie Jajko jak przyjedziesz z konkurentka do domu ? Quote
PaulinaB Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 wellington napisał(a):Paulinko, czy istnieje w ogole jakikolwiek psiak w ktorym bys sie nie zakochala ??? A co powie Jajko jak przyjedziesz z konkurentka do domu ? Hehe no tak, taka juz moja natura ze malo mi potrzeba aby sie zakochac:) Pani Kseniu Jajko nie zdązy nawet pozloscic sie bardzo na mnie ze przywiozlam kolejnego psa, bo Milka szybko napewno znajdzie dom:) Przesle Pani na maila boskie zdjecie Jajeczka!!!:D Quote
Lu_Gosiak Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Co tam u Milki dalej taka pilna studentka??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 sory za offa ale tu dom potrzebny na wczoraj, dawno nie widziałam tak cudownego i spragnionego kontaktu psa, jednoczesnie w tak fatalnym stanie z powodu właśnie braku tego człowieka. Szkielet obecnie, choć ma jedzenie zżera go tęsknota. Młodziutki 2 latka i przepiekny. Pomóżcie szukać domku!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/biszkoptowy-jacus-umiera-w-schronisku-potrzebny-transport-do-lublinca-pilne-112415/ Quote
irenaka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Paulinka szybko przyjeżdżaj do domu, bo już na Milkę dom czeka:loveu: Jestem umówiona w piątek na rozmowę. Quote
PaulinaB Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 irenaka napisał(a):Paulinka szybko przyjeżdżaj do domu, bo już na Milkę dom czeka:loveu: Jestem umówiona w piątek na rozmowę. Pani Irenko jestem juz w srode:) Pani jest niesamowita jeszcze sunki nei przywiozlam a tu juz domek na nią czeka:D:D:D oby byl taki domek jaki sie Dusce trafil!!! Quote
wiq Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 świetne wieści!:multi: ja też dostałam info o fajnym domku na Śląsku, ale skoro Milkę ulokujecie w Kraku, to ja się podstaram co innego upchnąć u nas ;);) Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 irenaka napisał(a):Paulinka szybko przyjeżdżaj do domu, bo już na Milkę dom czeka:loveu: Jestem umówiona w piątek na rozmowę. Irenko Ty działasz w tempie błyskawicy!!! :loveu::loveu::loveu: Super!!!! A ja tez mam bardzo dobra wiadomość....Hienka nie przyjedzie do Krakowa....Właśnie przed chwilka pojechał do swojego nowego domu:multi::multi: (sprawdze to na pewno) Biały jakby był oswojony tez by poszedł...no jeszcze musze popracowac troche nad tym Quote
irenaka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Lu_Gosiak napisał(a):Irenko Ty działasz w tempie błyskawicy!!! :loveu::loveu::loveu: Super!!!! A ja tez mam bardzo dobra wiadomość....Hienka nie przyjedzie do Krakowa....Właśnie przed chwilka pojechał do swojego nowego domu:multi::multi: (sprawdze to na pewno) Biały jakby był oswojony tez by poszedł...no jeszcze musze popracowac troche nad tym Gosiu! Błagam, sprawdź ten dom Hieny. Dla mnie to okropna wiadomość dopóki nie będę pewna, że dom jest OK. Już był "mój":placz: a teraz się martwię. Co do propozycji z pw to się zastanowię. Quote
Romi Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 PaulinaB napisał(a):Pani Irenko jestem juz w srode:) ... No pięknie !!! Ja już sobie wziąłem na 7 listopada dzień wolny aby być pierwszym który zobaczy Milkę w Krakowie a tu....Poli przyjeżdża w środę !!! Poli Ty diabełku :diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 irenaka napisał(a):Gosiu! Błagam, sprawdź ten dom Hieny. Dla mnie to okropna wiadomość dopóki nie będę pewna, że dom jest OK. Już był "mój":placz: a teraz się martwię. Co do propozycji z pw to się zastanowię. Sprawdze na pewno w czwartek lub piatek sie tam wybieram;) Quote
Romi Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Wszyscy w Kraku już czekają, bo dla Milki domek mają...:lol: Quote
irenaka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Romi napisał(a):Wszyscy w Kraku już czekają, bo dla Milki domek mają...:lol: Już nie mają, babsko zrezygnowało :angryy:. Powód: Milka jest... za duża:mad::mad::mad: Quote
wiq Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 no pewnie, lepiej pseudojorka z bazaru wziąć..:shake: Quote
wellington Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Już nie mają, babsko zrezygnowało :angryy:. Irenko, czy prowadzisz liste, taka wlasna i osobista, do ktorej wpisujesz w.w. kretynki ? Na czarne kwiatki babona tez wpisz, ale dobrze miec taki prywatny spis , bo to forum nie jest zawsze na 100% sprawne :diabloti: Quote
Isadora7 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A to babol. To w takim razie biore sie za allegro, bo nie robiłam jak zobaczyłam info o domku Quote
Romi Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 irenaka napisał(a):Już nie mają, babsko zrezygnowało :angryy:. Powód: Milka jest... za duża:mad::mad::mad: No co za babsko :angryy: Milka za duża :crazyeye:. Może sobie chomika kupi...będzie w sam raz:angryy: Quote
PaulinaB Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Głupia baba, ale moze i dobrze ze teraz sie to wydało, Milce znajdziemy dom idealny!!! A Milka cale 5 godzin w pociagu przespała:D jest boooska i mega grzeczna:) Jutro ide z nią na przegląd ogólny:) Proba zapoznania Milki z moimi psami nie udala sie bo Milka sie stawia, poza tym jest bardzo zainteresowana kotami i zdziwiona ze przed nią nie uciekają:D Zrobilysmy obchód po ogrodzie wiec Milka jest juz panią pełną gębą:D:D:D Quote
irenaka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Isadora7']A to babol. To w takim razie biore sie za allegro, bo nie robiłam jak zobaczyłam info o domku Isadora ja mam taki mały interesik:evil_lol: do Ciebie. Czy przy "okazji" Milki nie uda Ci się zrobić jeszcze allegro dla tego psiaka: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sponiewierany-nemo-potrzebuje-dt-123412/ Szczerze przyznam, że musiałam odmówić zabrania i opłacania dla tego biedactwa hotelu. Mam w tej chwili Lorda i drugiego psiaka biorę z Lublińca jak tylko będzie miejsce w Niepołomicach, nie mogę trzeciego bo już koszty dwóch mnie przerastają. Szukamy dla Niego DT bo trafi na boksy ogólne. Pomożesz? Quote
wellington Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Czy Milka stawia sie do Jajka tez :mad: ? Quote
irenaka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 wellington napisał(a):Irenko, czy prowadzisz liste, taka wlasna i osobista, do ktorej wpisujesz w.w. kretynki ? Na czarne kwiatki babona tez wpisz, ale dobrze miec taki prywatny spis , bo to forum nie jest zawsze na 100% sprawne :diabloti: Wiesz, nie myślałam jeszcze o tym, ale może warto, bo czasami już nie nóż ale siekiera w kieszeni się otwiera jak rozmawiam z ludźmi. Tylko z drugiej strony wiem, że mam wysokie wymagania wobec DS i nie każdy wolontariusz może się z moją opinią zgadzać i dla niego może to być super dom. Ps. Zgadnij od kogo masz pozdrowienia?:loveu: Quote
irenaka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 wellington napisał(a):Czy Milka stawia sie do Jajka tez :mad: ? Milka pewnie się nie stawia, ale Jajko stawia się do wszystkich :evil_lol: Nawet nie wiesz jakie jest rozpuszczone; pierwsze do smakołyków i na kolanka:loveu:. Jajko w Niepołomicach rządzi:evil_lol: To już nie to zastraszone biedactwo które przywiozłaś:evil_lol: Quote
Recommended Posts