Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Calibri]To jest Nora. Super piękna, super mądra, SUPER PIES. [/FONT]
[FONT=Calibri]Nore ktoś przywiózł do schroniska bo wałęsała się koło jego domu. Ponieważ dom już był „dopsiony” nie mógł przyjąć następnej mordy do karmienia. Nora jest mieszańcem husky z czymś. Choć to „coś” w dużym stopniu zaważyło na jej wyglądzie to husky zdecydował o charakterze.[/FONT]
[FONT=Calibri]Nora uwielbia biegać, przeskakiwać przez ogrodzenie, jest bardzo żywiołowa i uwielbia polować na kury i inne ptactwo domowe – o czym mógł się przekonać pierwszy jej właściciel, który ją adoptował. Właśnie to zamiłowanie do drobiu sąsiada sprawiło, że Nora wróciła z adopcji. Wróciła [/FONT]
[FONT=Calibri]do boksu i całymi dniami wyje tęskniąc za wolnością.[/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

Posted

luka1 napisał(a):
Bo lubi ptaśki :evil_lol: Renata czemu ty nie masz gg?

Ma gg..............2799692 :diabloti: sorki Renia że publicznie napisałam :mad:

Posted

kinga-kinia napisał(a):
wow śliczna :cool3: ona musi do miasta trafić tam kur raczej ludzie nie mają ...

Ha! Ja mieszkam na ulicy(no nie dosłownie:p),która według prawa należy do centrum miasta i mam kury:eviltong:.Z jednej strony sąsiadka też ma kury,z drugiej strony mają kaczki i gęsi-normalnie WIOCHA na całego ten nasz Sochaczew:diabloti:

Posted

Renata5 napisał(a):
No ta idziemy:multi:.Ja też mam Ramba-to ten z białym w moim awatarku:razz:.Bierzemy wszystkie piesy i zasuwamy!!!

Ja ciem z Wami :placz:

Posted

Renata5 napisał(a):
No ta idziemy:multi:.Ja też mam Ramba-to ten z białym w moim awatarku:razz:.Bierzemy wszystkie piesy i zasuwamy!!!

Tak to ten w awatarku :)

Ziutka napisał(a):
Ja ciem z Wami :placz:

No to zwijaj manele i chodź.

Posted

kinga-kinia napisał(a):
w takim towarzystwie to zawsze mamy ochotę ;)

No to idziemy...tylko nie wiem gdzie się podziały cioteczki :cool1:, które zarzuciły temat wspólnego wyjścia :mad: