agaga21 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 kiniiaa, wstaw te foteczki na watek, są świetne a sunia prześliczna!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 czy ona była sprawdzana na koty, dzieci? jaka jest do psów?są jakieś telefony w jej sprawie? Quote
zuzlikowa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A ja zaczynałam mieć nadzieję...:shake: Nic to...szukamy dalej! Wznawiam też allegro(dwa nie zaszkodzą!) i ogłoszenia! Zuzelko...:loveu: Quote
Shetanka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ślicznie wyszła na nowych fotkach,z resztą jak zawsze :loveu: Biedactwo czeka na nowy domek, trzymajmy kciuki żeby się doczekała... Quote
ludwa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 agaga21 napisał(a):czy ona była sprawdzana na koty, dzieci? jaka jest do psów?są jakieś telefony w jej sprawie? Nie wiem jak z dziećmi i kotami ale psy nie są w jej typie, ludzie za to bardzo:) Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 ....................................... Quote
zuzlikowa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Śliczna ...moja malowana panno...pokaż się światu!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
idusiek Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 a kiniaa z Ferą to wczoraj były u naszej Zuzolki :cool3: papla jestem ,a co ?! ;) Quote
zuzlikowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 idusiek napisał(a):a kiniaa z Ferą to wczoraj były u naszej Zuzolki :cool3: papla jestem ,a co ?! ;) I ci...i co? Quote
agaga21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [SIZE=3]wybaczcie offa: BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!! to jego wątek: okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23 Quote
kiiniaa Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Zuzelka wygląda kwitnąco, to super psinka, kochana i bardzo karna. Dzisiaj zmienia hotelik.... teraz będzie ciepło;) Na horyzoncie był domek, ale niestety był i się zmył...:angryy: Quote
idusiek Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Lepiej, ze się zmył niż miał być zły :mad: Quote
kiiniaa Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Ciotki RATUNKU!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-amstaff-pomocy-132348/ Quote
zuzlikowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Czy ci ludzie nigdy nie przestaną??????:shake::shake::shake: Wchodzę na wątek! Takie zaszczute biedactwo! A mówią o nich- zabójcy:angryy: ...a kto na tę nazwę zasługuje? Dobrze,że Zuzelce będzie ciepło!:loveu::loveu::loveu: Jest taka kochaną całuśnicą! Allegro i ogłoszenia kontynuowane. Quote
agaga21 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='doddy']Adoptował Pan Zuze? ??? Quote
zuzlikowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='kiiniaa']Zuzelka wygląda kwitnąco, to super psinka, kochana i bardzo karna. Dzisiaj zmienia hotelik.... teraz będzie ciepło;) Na horyzoncie był domek, ale niestety był i się zmył...:angryy: Ja się tylko tego doczytałam!:oops: O niczym innym nie wiem. Obyście wypowiedziały te słowa w szczęśliwą godzinę! Quote
idusiek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 doddy napisał(a):Adoptował Pan Zuze? nie adoptował, nie zdecydował siem.... ( moze i dla niej lepiej?) nawet tego nie pisalam dziewczyn na wtku, bo jak ktoś 5 razy przekłada spotkanie, to dla mnie nic z tego nie wtychodzi to ja sie nie podniecam, ze cos wyjdzie ...i nie wyszło :-( Quote
zuzlikowa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 A niech cię...pewnie,że dobrze,że nie ten Pan! Zuzelka nie potrzebuje niezdecydowanych i nie konsekwentnych!:angryy: Już takich miała! Zuzeleczko, Twój domek musi pokochać Cię ...taką jaka jesteś-najsłodszą i najmilejszą astkę...I nie chcieć nikogo innego!:loveu: Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Znajdzie się i dla Ciebie ten naj domeczek ... Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Znajdzie...i ma być super!!!!:loveu: A teraz...maleńki prezencik dla cioteczek,żeby na duchu nie upadały, i trochę przyjemności miały! Quote
Recommended Posts