zuzlikowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ...ale doczekamy się...Zuzelka się doczeka! Śliczna...malowana panienko...:loveu: Quote
Katia94 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 :shake:Boże zapisuje. Sunia już pół roku ponad na dom czeka i nic. Czy nikt nie zauważa jej słodkiej mordki. A najgorsze jest to ze jakby była o te 2/3 lata młodsza to już baardzo dawno by była w nowym domu:-( Yh.__. Sama mam 2 psy i kota więc jej niestety nie moge wziąć:shake: Quote
idusiek Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ona czeka juz ponad pól roku...w pażdzierniku będzie rok, czyli za 3 miesiace :placz: Quote
idusiek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 nikt do Zuli nie zajrzał przez ostatnie 1,5 miesiąca:placz: Quote
Zuzanna.psiaki Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A kochana MĄDRA Zulcia nadal czeka :placz: Quote
idusiek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 :Dog_run: Proszę, pomóżcie - oto nasze 2 znajdy powypadkowe : Ogonek:modla::modla: http://www.allegro.pl/item726460016_kup_cegielke_pies_pomoz_ogonkowi_po_ wypadku.html Miłka:painting::painting: http://www.allegro.pl/item726509148_kartka_cegielka_pies_pomoz_milce_po_ wypadku.html Z góry dziękujemy za każdą wpłatę :calus: Quote
Zuzanna.psiaki Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Hop Zulka moze ktoś Cie w koncu zauważy. Quote
idusiek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 zulką juz się nikt nie interesuje zupełnie :oops: Quote
Fela Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Zobaczcie, jaka ona śliczna jest - i fajna! YouTube - Zuzela Quote
agaga21 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 jaka ona cudna! :placz::placz::placz:dlaczego nikt jej nie chce?????:placz: przecież to sama słodycz! wrzucam filmik na naszą klase, na profil bollowatych do adopcji... niech ktos ją w końcu pokocha! Quote
Fela Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Wrzuć koniecznie, dzięki :-) To naprawdę cudna suczka. Zrównoważona, grzeczna... Quote
Zuzanna.psiaki Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Czy ludzie są ślepi że nie widzą tak fantastycznego psa :angryy: Quote
idusiek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Zuuuuuuuuuuuuula szuuuuuuuuuuuuuuka dooooooooooooooomu :-( :-( :-( Quote
idusiek Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Zulka pojechała do hoteliku astowego do Pionek - na szkolenie :diabloti: Quote
doddy Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Magda jest ZAKOCHANA w Zuzolce. :loveu: Zresztą kto by nie był jak ją poznał osobiście. Mnie zauroczyła jak była jeszcze w Teresinie. Super stabilna sunia, normalna, domowa, wpatrzona w człowieka, współpracująca, nie niszcząca, cicha. No ideał dla ludzi! Do psiaków wiadomo jaka jest... choć wszystkie wypadki były z pewnością po części spowodowane winą człowieka... ale według oceny Magdy, Zuzolę spokojnie da się uwarunkować na mieszkanie w mieście i nie zabijanie piesków na chodnikach. Quote
zuzlikowa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 idusiek napisał(a):Zuuuuuuuuuuuuula szuuuuuuuuuuuuuuka dooooooooooooooomu :-( :-( :-( ...nie będę się powtarzać...ale to jest dla mnie największa zagadka. Niech niunia ma już swojego człowieka...niech już w końcu ma! Quote
idusiek Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ja też nie rozumiem czemu zula nie ma domu. no przeciez to piękna sunia, kochana, do ludzi glnie jak mucha ...spasiona:diabloti: Quote
eski Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Śliczna mordeczka. Dlaczego ona wciąż czeka na domek ? To niewiarygodne ! Quote
idusiek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 NO WŁASNIE NIEWIARYGODNE A MOŻLIWE... bez sensu. i znowu jest w innym hoteliku - przeniosła się juz 3 raz.:shake: bazarek na Zulę, na jej pobyt w Pionktach - zajrzyjcie cioki, fajne rzeczy.. http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-prezent-na-jesienny-wieczor-dla-kazdego-na-hotel-zuli-do-19-10-a-148700/ Quote
eski Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='idusiek']i znowu jest w innym hoteliku - przeniosła się juz 3 raz.:shake: bazarek na Zulę, na jej pobyt w Pionktach - zajrzyjcie cioki, fajne rzeczy.. http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-prezent-na-jesienny-wieczor-dla-kazdego-na-hotel-zuli-do-19-10-a-148700/ Właśnie przez ten bazarek tu trafiłam... A dlaczego Zula trzeci raz zmieniła hotelik ? Cos czytałam, że ma być tam szkolona :-o Quote
zuzlikowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 eski napisał(a):Właśnie przez ten bazarek tu trafiłam... A dlaczego Zula trzeci raz zmieniła hotelik ? Cos czytałam, że ma być tam szkolona :-o Nie wiem,czemu zmieniła trzeci raz hotelik,ale wiem,że to przecudna sunia,przesłodka dla ludzi i bardzo ich potrzebujaca!Nadto prześliczna pychulka! A jakoś nie moze trafic na swojego człowieka...tego jej jedynego człowieka!:-( Ma jeden problem-to jest nie toleruje innych piesków,ale to przecież jej nie dyskwalifikuje...ona i człowiek,to jest to na co czeka! Oczywiście wznawiam sukcesywnie allegro Zuzelce. Quote
idusiek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Zulka nie lubi innych psiaków. Po prostu. Potrzebny jej właściciel, który będzie umiał tego dopilnować. Zmieniła hotel, bo inni boją się o swoje psiaki a w Pionkach są same asty i dodatkowo sprawdzą tam jej charakter eeeeeee. Na Zulę poszła już kuupa kasy a zbiórek na nią zadnych - co mamy zrobić? Uśpić ją bo nas nie stać?:-( Quote
zuzlikowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 idusiek napisał(a):Zulka nie lubi innych psiaków. Po prostu. Potrzebny jej właściciel, który będzie umiał tego dopilnować. Zmieniła hotel, bo inni boją się o swoje psiaki a w Pionkach są same asty i dodatkowo sprawdzą tam jej charakter eeeeeee. Na Zulę poszła już kuupa kasy a zbiórek na nią zadnych - co mamy zrobić? Uśpić ją bo nas nie stać?:-( idusiek...kochana,rozumiem Cie aż za dobrze,a najgorsze,że niewiele teraz moge pomóc:-(...poza allegro...ale błagam -nie poddawajcie się...proszę! Quote
Jenny19 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 zuzlikowa możesz wkleić tutaj link do allegro albo podać tekst z jakim ogłaszasz sunie to przekopiuje na inne strony? Quote
doddy Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Super by było, jakby ciocia Jenny19 ogłosiła Zuzę. Ciotka jest solidna firma ogłoszeniowa. ;) Quote
Recommended Posts