idusiek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 no pewnie, że ma ! :cool3: tylko nic z niego nie wychodzi ... :roll: Quote
kiiniaa Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [quote name='kiiniaa']Allegro ma, przydały by się ogłoszenia na innych portalach ( tekst na allegro autorstwa AgiUzi proszę się częstować:evil_lol:) Niezwykły amstaff- piękna sunia wciąż wierzy.. (511307586) - Aukcje internetowe Allegro tak na pocieszenie - dwie osoby obserwują, to niewiele ale zawsze jakaś iskierka...:roll: wszystko przeskakuje:mad: Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok,nowe nadzieje... niech te będą tymi,które spełnią wszystkie Twoje psie pragnienia i marzenia...tymi,które zaspokoją Twoje wszystkie potrzeby...tymi,które dadzą Ci cieplutki domeczek z pełną michą strawy i na dokładkę będzie w nim...człowiek- dobry opiekun i przyjaciel !!! Szczęśliwego Nowego Roku!!! Niech Ci się wszystko spełni!!!!:loveu: Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Zuzelko ....życzę Co domeczku w Nowym Roku Quote
idusiek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Alicja']Zuzelko ....życzę Co domeczku w Nowym Roku ja tez, ja tez !!! :loveu: Quote
zuzlikowa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Wiem,że Zuzelka ma allegro, ale nie zaszkodzi jej drugie! Wystawiłam znowu Amstaff Zuzela_RATUNKU...ZAMARZAM!!! pilnie dom !! (521294708) - Aukcje internetowe Allegro Trzymaj się piękna! Quote
zuzlikowa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Zuzelka ma nowe ogłoszenia Nr referencyjny ogłoszenia Amstaff Zuzela_ RATUNKU...ZAMARZAM!!! pilnie potrzebny dom !! na : 97276249 Takie samo ma na portalu - Krakowa, Katowic,Wrocławia,Warszawy i Łodzi! Niech ją domek zobaczy!!!!:loveu: Quote
idusiek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 no piękne ,piękne - dziękujemy i trzymamy kciuki za Zulę ! :multi: Quote
kiiniaa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 DZIĘKI!!! Może w końcu ktoś ją dostrzeże:roll: Quote
idusiek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 a dlaczego zuli ani fuska nie ma na stronach astów? nie mozemy ich poprosic o dołączenie naszych psiaków? moze tam ktoś je wypatrzy ? :roll: Quote
zuzlikowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Może to by się też przydało http://www.dogomania.pl/forum/f942/plakaty-ogloszenia-ulotki-banery-grafiki-128462/#post11540436 Quote
kiiniaa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Super zaraz ją wykorzystam:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 kiiniaa napisał(a):Super zaraz ją wykorzystam:evil_lol: I o to chodzi! Pozdrowionka dla ...dziewczyn z i bez ogonka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
idusiek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Przesłałam opis i zdjęcia Zuli i Fuska, są już na adopcjach bullowatych . Trzymamy kciuki i czekamy na telefony :cool3: Quote
zuzlikowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Co u Zuzelki??? Odnowiłam jej ogłoszenie na Gumtree na Warszawę! Nr referencyjny ogłoszenia _ Zuzela_ RATUNKU ... ZAMARZAM !!! Pilnie potrzebny dom !!! na : 100110564 Jutro mogę na inne miasto. Kończy się allegro. Odnawiać? Czy coś nowego u dziewczyny??? Quote
zuzlikowa Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='zuzlikowa']Co u Zuzelki??? Odnowiłam jej ogłoszenie na Gumtree na Warszawę! Nr referencyjny ogłoszenia _ Zuzela_ RATUNKU ... ZAMARZAM !!! Pilnie potrzebny dom !!! na : 100110564 Jutro mogę na inne miasto. Kończy się allegro. Odnawiać? Czy coś nowego u dziewczyny??? Odnawiać??? Co u Zuzelki??? Quote
idusiek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ponawiac, ponawiac ! :cool3: z sobotę u Zuzoli była Fela i kiniaa, na pewno napiszą co u niej ;) Quote
kiiniaa Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Zuzelka wygląda kwitnąco (tyjąco)!!!:loveu: Jest w świetnej formie!!! Bardzo chętnie bawi się w śniegu, aportuje, skacze i trochę szczypie!!!;) Zdjęcia są w posiadaniu Feli:razz: Kubraczek piękny dziękuję, ale Zuzelka woli biegać na golasa:oops: Był ciekawy tel. z ogłoszenia na Gumtree (dzięki;)) czekam na potwierdzenie i ruszmy!!! Pan z Wołomina, miał już adoptowanego amstaffa Quote
zuzlikowa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='kiiniaa']Zuzelka wygląda kwitnąco (tyjąco)!!!:loveu: Jest w świetnej formie!!! Bardzo chętnie bawi się w śniegu, aportuje, skacze i trochę szczypie!!!;) Zdjęcia są w posiadaniu Feli:razz: Kubraczek piękny dziękuję, ale Zuzelka woli biegać na golasa:oops: Był ciekawy tel. z ogłoszenia na Gumtree (dzięki;)) czekam na potwierdzenie i ruszmy!!! Pan z Wołomina, miał już adoptowanego amstaffa Wołomina...? to okolice Warszawy? Można wstawiać to samo zwierzę dziennie do jednego miasta. Zuzelka ma w Warszawie i Katowicach! Ojej...tak bym się cieszyła gdyby panience się udało dobry i ciepły domek znaleźć! A jeszcze miłośnika amstaffów...toż Zuzelka jest do zakochania i bez tego! TRZYMAM MOCNO KCIUKI! Quote
Recommended Posts