Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zosieńko kochana z całego serca życzę Ci domku.Jesteś taka śliczną sunieczką.Gdybym tylko mogła zaraz bym Cię wzięła. Gdybym mogła:shake::shake::shake:

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majka50']Zosieńko kochana z całego serca życzę Ci domku.Jesteś taka śliczną sunieczką[B].Gdybym tylko mogła zaraz bym Cię wzięła. Gdybym mogła:shake::shake::shake:[/B][/QUOTE]

Tak samo i ja...gdybym mogła:-(

Posted

[COLOR=black][FONT=Verdana]Witam, sorki że się wtrącam, ale może pomogłoby gdyby ogłoszenia zawierały konkretne informacje o suni, jak wielkość/waga (na zdjęciach wygląda na średnią, a piszecie, że jest mała), ile czasu w schronisku, stosunek do innych zwierząt/dzieci/ ludzi, czy jest wysterylizowana, itp., ale oczywiście to tylko moja osobista opinia :oops:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR]
[FONT=Calibri][/FONT]

Posted

Cytryna, masz racje- ona zawsze na zdjeciach wygląda taka wielka, zdziwiłam sie, jak ją w końcu zobaczyłam na zywo.

Dlatego zrobiłam to zdjecie:

[IMG]http://upload.miau.pl/3/181742.jpg[/IMG]

Tu doskonale widac,z e jest mała.
Sunia nie jest steryzliowana, ma jużm kilka latek- 6-7, jest miła do dorosłych, dzieci, psów i kotów, ładnie jeździ samochodem, jest posłuszna i łągodna.

Posted

no i jest wielką przylepą. Na zdjęciu Ewki faktycznie wygląda na mniejszą niz jest. taka ciut większ ona jest. głowką jak stoi siega kolana..chyba;)

a poza tym jest kochana, oddana, grzeczna, nie reaguje na koty, zgadza sie z psamii do ludzi wiadomo; miodzik:loveu:

Piszę mała, bo ona jest taka "moja malutka";)

Posted

[SIZE=3][FONT=Calibri]Wielkie dzięki za szybkie odpowiedzi [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Calibri] ja niestety dopiero się zastanawiam nad wzięciem jakiejś bidulki. Zosia mnie bardzo ujęła ale ……. obawiam się że jest ciut za duża (mam już jednego psiaczka i POWOLI zastanawiam się nad koleżanką dla niego, taką Zosią jego wzrostu (do pół łydki) [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT][/SIZE]

Posted

[quote name='cytryna12345'][SIZE=3][FONT=Calibri]Wielkie dzięki za szybkie odpowiedzi [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Calibri] ja niestety dopiero się zastanawiam nad wzięciem jakiejś bidulki. Zosia mnie bardzo ujęła ale ……. obawiam się że jest ciut za duża (mam już jednego psiaczka i POWOLI zastanawiam się nad koleżanką dla niego, taką Zosią jego wzrostu (do pół łydki) [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT][/SIZE][/quote]

Jak za duża? Przeciez to maleństwo.

Zważ na to,z e ja jestem bardzo mała i nogi mam krótkie :lol: I moze dlatego wydaje Ci się duża?
Jelsi to ma w czymś pomóc, to zaznaczę,z e Zosia ma małe szanse na dom- powiedzmy soebie szczerze, nie jest zbyt urodziwa, naprawde nikt na nią nie zwraca uwagi,a ona w schronisku umera. Jak niewyjdzie na spacer w ciagu dnia, gaśnie ( a naprawde nie ma czasu wychodzic z kazdym psem codziennie).
A charakter ma cudowny. Na pewno nie zdominuje innego psa, nawet nższego od siebie.

Posted

Ewus kocham Cie, ale malenstwo to ona nie jest. Malenstwo to inne psiaki- jamnikopodobne. Zoska jest większa niz pół lydki. Ale nic. Zoska znajdzie swojego ludzia:)

a cala reszta to najswiętsza prawda:-(:placz::-(

Zoska to najwierniejszy, najbardziej nieszczęsliwy pies w schronisku:-(:-(:-(

Posted

[quote name='kordonia']Jak za duża? Przeciez to maleństwo.

Zważ na to,z e ja jestem bardzo mała i nogi mam krótkie :lol:[/quote]

potwierdzam, Kordonia jest z tych niskorosłych :evil_lol: Byłam i widziałam na własne oczy ;)
A Zosieńka jest przecudowna i przemiła :loveu:

Posted

Jelsi to ma w czymś pomóc, to zaznaczę,z e Zosia ma małe szanse na dom- powiedzmy soebie szczerze, nie jest zbyt urodziwa, naprawde nikt na nią nie zwraca uwagi,a ona w schronisku umera. Jak niewyjdzie na spacer w ciagu dnia, gaśnie ( a naprawde nie ma czasu wychodzic z kazdym psem codziennie).
A charakter ma cudowny. Na pewno nie zdominuje innego psa, nawet nższego od siebie.

Posted

Jeśli ktoś patrzy kategoriami...zimnej estetyki,to rzeczywiście może w Zosieńce nie zagustować...przynajmniej niektórzy mogą,ale...wystarczy odrobina pewnego mięśnia to...jej nie można się oprzeć!Niestety nie zawsze przekłada się na domki!:-(

[B]A wielkość psa.[/B]..dla mnie ona jest maleńka...10cm w tę,10cm w tamtą...to nie ma przecież najmniejszego znaczenia:shake:!A jeśli dochodzi do tego taaaaki charakter...Przecież maleńka jest chodzącą słodyczą!:loveu:
[B]Zosieńko...nie zmieniaj się!!![/B]:loveu::loveu::loveu::loveu:

zobaczcie...:-(życie lub...
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-z-jelitami-w-klatce-piersiowej-schron-chce-ratowac-potrzebne-wsparcie-133491/index3.html#post11956983[/URL]

Posted

[B][SIZE=3][FONT=Calibri]Mi Zosieńka się podoba, a może ona jest po prostu jak modelka taka fotogeniczna ;-) Jednak dla mojego psa 10 cm w tą (znaczy w górę) robi różnicę, po prostu boi się psów większych od siebie i reaguje na nie warczeniem (co może mieć różne zakończenie). I tu muszę brać pod uwagę dobro psiaka którego już mam. A tak w ogóle to gdzie jest Zosia (w Elblągu czy w Gdyni)?[/FONT][/SIZE][/B]

Posted

zosia jest w elblagu:) ale skoro chcesz sunieczke malutką, rezolutną i sprytniutką a do tego przytulankę...to:cool3: może mam coś dla Ciebie;)

zaraz wsatwie wątek

Posted

Zosienka bardzo mi się spodobała i z wyglądu i z charakteru (mój psiak to raczej spokojna duszyczka i trochę gapciowata ;-) i w dodatku żal mi jej bardzo. Elbląg jest na mojej trasie tylko że pewnie dopiero w okolicach świąt, to może wtedy jakoś bym zajżała i można by było "zapoznac" ze sobą pieski i zobaczyc co z tego wyniknie (coś mi się wydaje, że one mogą byc równe wzrostem i powinno byc ok). Jednak ze wzgledu na fakt, że tu gdzie mieszkam też mam schronisko i mnóstwo bidek (dla których brakuje wolontariuszy i które mogą jedynie liczyc ze ktos przyjdzie i je zobaczy), jesli nie Zosia to raczej wezmę "miejscową" suńkę.
Proszę jednak pamietac, że w pierwszym poście pisałam, że "powoli zastanawiam się" nad adopcją.

Posted

[quote name='lunarmermaid']Zosieńka jest śliczna!!! :loveu:
Jeżeli nie znajdzie domu,a będziecie reflektować to jak tylko będę mieć miejsce wezmę Zosieńkę na tymczas.[/quote]

Nie działa Ci bannerek ze Spajkiem. Chciałam wejść, bo Spajky jakby skórę zdjąć z mojej Westy:razz:

A tymczasem, Zosieńko, po domek!