majka50 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Zosieńko kochana z całego serca życzę Ci domku.Jesteś taka śliczną sunieczką.Gdybym tylko mogła zaraz bym Cię wzięła. Gdybym mogła:shake::shake::shake: Quote
Lionees Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='majka50']Zosieńko kochana z całego serca życzę Ci domku.Jesteś taka śliczną sunieczką[B].Gdybym tylko mogła zaraz bym Cię wzięła. Gdybym mogła:shake::shake::shake:[/B][/QUOTE] Tak samo i ja...gdybym mogła:-( Quote
Cybulka_m Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Zosiu kochana trzymam kciuki za domek;););););) Ps. Przekażcie Zosi ode mnie głaskanko... tylko takie długie i porządne :calus: Quote
lunarmermaid Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Czy Zosia szuka DT? Być może w okolicach czerwca (niestety dopiero) będę mieć wolny tymczas.To nie jest jeszcze pewne.Będę myśleć o Zosi....Taka śliczna maluszka.:loveu: Quote
kordonia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 No pewnie, ze tymczas byłby dla niej zbawieniem. Quote
cytryna12345 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [COLOR=black][FONT=Verdana]Witam, sorki że się wtrącam, ale może pomogłoby gdyby ogłoszenia zawierały konkretne informacje o suni, jak wielkość/waga (na zdjęciach wygląda na średnią, a piszecie, że jest mała), ile czasu w schronisku, stosunek do innych zwierząt/dzieci/ ludzi, czy jest wysterylizowana, itp., ale oczywiście to tylko moja osobista opinia :oops:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
kordonia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Cytryna, masz racje- ona zawsze na zdjeciach wygląda taka wielka, zdziwiłam sie, jak ją w końcu zobaczyłam na zywo. Dlatego zrobiłam to zdjecie: [IMG]http://upload.miau.pl/3/181742.jpg[/IMG] Tu doskonale widac,z e jest mała. Sunia nie jest steryzliowana, ma jużm kilka latek- 6-7, jest miła do dorosłych, dzieci, psów i kotów, ładnie jeździ samochodem, jest posłuszna i łągodna. Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Pokazujemy Zosieńkę...maleńką Zosieńkę!:loveu: Quote
Charly Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 no i jest wielką przylepą. Na zdjęciu Ewki faktycznie wygląda na mniejszą niz jest. taka ciut większ ona jest. głowką jak stoi siega kolana..chyba;) a poza tym jest kochana, oddana, grzeczna, nie reaguje na koty, zgadza sie z psamii do ludzi wiadomo; miodzik:loveu: Piszę mała, bo ona jest taka "moja malutka";) Quote
cytryna12345 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [SIZE=3][FONT=Calibri]Wielkie dzięki za szybkie odpowiedzi [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Calibri] ja niestety dopiero się zastanawiam nad wzięciem jakiejś bidulki. Zosia mnie bardzo ujęła ale ……. obawiam się że jest ciut za duża (mam już jednego psiaczka i POWOLI zastanawiam się nad koleżanką dla niego, taką Zosią jego wzrostu (do pół łydki) [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT][/SIZE] Quote
Charly Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 :( szkoda. do pol łydki to taki jamnik. Zoska jest większa Quote
kordonia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='cytryna12345'][SIZE=3][FONT=Calibri]Wielkie dzięki za szybkie odpowiedzi [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Calibri] ja niestety dopiero się zastanawiam nad wzięciem jakiejś bidulki. Zosia mnie bardzo ujęła ale ……. obawiam się że jest ciut za duża (mam już jednego psiaczka i POWOLI zastanawiam się nad koleżanką dla niego, taką Zosią jego wzrostu (do pół łydki) [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT][/SIZE][/quote] Jak za duża? Przeciez to maleństwo. Zważ na to,z e ja jestem bardzo mała i nogi mam krótkie :lol: I moze dlatego wydaje Ci się duża? Jelsi to ma w czymś pomóc, to zaznaczę,z e Zosia ma małe szanse na dom- powiedzmy soebie szczerze, nie jest zbyt urodziwa, naprawde nikt na nią nie zwraca uwagi,a ona w schronisku umera. Jak niewyjdzie na spacer w ciagu dnia, gaśnie ( a naprawde nie ma czasu wychodzic z kazdym psem codziennie). A charakter ma cudowny. Na pewno nie zdominuje innego psa, nawet nższego od siebie. Quote
Charly Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Ewus kocham Cie, ale malenstwo to ona nie jest. Malenstwo to inne psiaki- jamnikopodobne. Zoska jest większa niz pół lydki. Ale nic. Zoska znajdzie swojego ludzia:) a cala reszta to najswiętsza prawda:-(:placz::-( Zoska to najwierniejszy, najbardziej nieszczęsliwy pies w schronisku:-(:-(:-( Quote
gameta Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='kordonia']Jak za duża? Przeciez to maleństwo. Zważ na to,z e ja jestem bardzo mała i nogi mam krótkie :lol:[/quote] potwierdzam, Kordonia jest z tych niskorosłych :evil_lol: Byłam i widziałam na własne oczy ;) A Zosieńka jest przecudowna i przemiła :loveu: Quote
kordonia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Jelsi to ma w czymś pomóc, to zaznaczę,z e Zosia ma małe szanse na dom- powiedzmy soebie szczerze, nie jest zbyt urodziwa, naprawde nikt na nią nie zwraca uwagi,a ona w schronisku umera. Jak niewyjdzie na spacer w ciagu dnia, gaśnie ( a naprawde nie ma czasu wychodzic z kazdym psem codziennie). A charakter ma cudowny. Na pewno nie zdominuje innego psa, nawet nższego od siebie. Quote
lunarmermaid Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Zosieńka jest śliczna!!! :loveu: Jeżeli nie znajdzie domu,a będziecie reflektować to jak tylko będę mieć miejsce wezmę Zosieńkę na tymczas. Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Jeśli ktoś patrzy kategoriami...zimnej estetyki,to rzeczywiście może w Zosieńce nie zagustować...przynajmniej niektórzy mogą,ale...wystarczy odrobina pewnego mięśnia to...jej nie można się oprzeć!Niestety nie zawsze przekłada się na domki!:-( [B]A wielkość psa.[/B]..dla mnie ona jest maleńka...10cm w tę,10cm w tamtą...to nie ma przecież najmniejszego znaczenia:shake:!A jeśli dochodzi do tego taaaaki charakter...Przecież maleńka jest chodzącą słodyczą!:loveu: [B]Zosieńko...nie zmieniaj się!!![/B]:loveu::loveu::loveu::loveu: zobaczcie...:-(życie lub... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-z-jelitami-w-klatce-piersiowej-schron-chce-ratowac-potrzebne-wsparcie-133491/index3.html#post11956983[/URL] Quote
cytryna12345 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [B][SIZE=3][FONT=Calibri]Mi Zosieńka się podoba, a może ona jest po prostu jak modelka taka fotogeniczna ;-) Jednak dla mojego psa 10 cm w tą (znaczy w górę) robi różnicę, po prostu boi się psów większych od siebie i reaguje na nie warczeniem (co może mieć różne zakończenie). I tu muszę brać pod uwagę dobro psiaka którego już mam. A tak w ogóle to gdzie jest Zosia (w Elblągu czy w Gdyni)?[/FONT][/SIZE][/B] Quote
Charly Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 zosia jest w elblagu:) ale skoro chcesz sunieczke malutką, rezolutną i sprytniutką a do tego przytulankę...to:cool3: może mam coś dla Ciebie;) zaraz wsatwie wątek Quote
Charly Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f78/jasiu-umarl-130887/index26.html[/URL] Quote
cytryna12345 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Zosienka bardzo mi się spodobała i z wyglądu i z charakteru (mój psiak to raczej spokojna duszyczka i trochę gapciowata ;-) i w dodatku żal mi jej bardzo. Elbląg jest na mojej trasie tylko że pewnie dopiero w okolicach świąt, to może wtedy jakoś bym zajżała i można by było "zapoznac" ze sobą pieski i zobaczyc co z tego wyniknie (coś mi się wydaje, że one mogą byc równe wzrostem i powinno byc ok). Jednak ze wzgledu na fakt, że tu gdzie mieszkam też mam schronisko i mnóstwo bidek (dla których brakuje wolontariuszy i które mogą jedynie liczyc ze ktos przyjdzie i je zobaczy), jesli nie Zosia to raczej wezmę "miejscową" suńkę. Proszę jednak pamietac, że w pierwszym poście pisałam, że "powoli zastanawiam się" nad adopcją. Quote
Valeur248 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='lunarmermaid']Zosieńka jest śliczna!!! :loveu: Jeżeli nie znajdzie domu,a będziecie reflektować to jak tylko będę mieć miejsce wezmę Zosieńkę na tymczas.[/quote] Nie działa Ci bannerek ze Spajkiem. Chciałam wejść, bo Spajky jakby skórę zdjąć z mojej Westy:razz: A tymczasem, Zosieńko, po domek! Quote
Recommended Posts