majka50 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Zosieńko całym sercem życzę ci wspaniałego domku.:loveu: Quote
koss Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Sprawa ma sie w nastepujacy sposób: - Pani,która wyraziła swoje zainteresowanie niunią -jest ciagle niezdecydowana-jej pies odszedł 2 tyg. temu( same wiecie, ze to boli i długo ..) ciagle sie bije z tą myslą -a ja i jej córka ( moja kumpelka) pracujemy ..ale bez nacisku...to delikatna sprawa...czyli : myslę,ze jednak powinnysmy zrobić Zosi allegro, ogłoszenia -swoja droga. A ja czuwam, ale nie zdawałabym sie tylko na Panią ...:oops: Zrobie Niuni ogłoszenie na trójmiejskiej ,w allegratce,moim pupilu[SIZE=3][COLOR=green][B]...bardzo prosze kto zrobi jeszcze, a kto allegro -ja niestety nie potrafię ... do dzieła dziewczynki...[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Charly Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 porobie parę ogloszen. moze akurat. tzn. ona ma non stop. ostatnio miala allegro. wygaslo tydzien temu. nic nie dalo:-( Quote
koss Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 WIESZ, JA WIERZE TYLKO W WYRÓZNIONE -ZAWSZE MIAŁAM ODZEW -NIE ZAWSZE OCZYWISCIE TAKI O JAKIM MARZYŁABYM...:shake:, moze trzeba spóbowac -Majce robiłam -a raczej Tomcug:loveu: n-razy..aż do skutku... Quote
Charly Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 ona zawzse miala wyroznione. wyroznione, podswietlone i pogrubione. tak jak Niko. Nikous mial ponad 2000 wejsc i nawet jednego telefonu. a Zoska kilkaset i tez zero odzewu. wlasnie robie jej nowe ogloszenia Quote
Charly Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 zaraz jadę do maluszka. biedna Zoska ech Quote
Charly Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 kochany maluszek płakal dzis bardzo i skarżył się. Byla grzecznie na spacerku. na krotkiej smyczy a i tak byla za dluga. Zoska przy nodze chodziła cały czas. Jaka ona będzie wdzięczna, jaka wierna, kiedy ktoś ją pokocha w końcu. Rupak zrobila kilka zdjęc. Ja też. komorkowe więc wiadomo, ale są;) Pozniej Rupak pewnie wstawi:) Quote
koss Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 -PANI CIĄGLE ..RÓŻNIE ,NAWET JA ROZUMIEM- i chce i nie, ale boje sie,ze czas raczej działa na niekorzysc -czy malutka ma ogłoszenia,allegro -TRZEBABY O TYM POMYSLEC ..BEZ TEGO :-(CZARNO WIDZE ..jezeli Pani sie w końcu zdecyduje -fajnie:multi:..ale musimy brac i inna obcję pod uwage i to juz ...z hopania domu nie znajdzie..prawda?;) Quote
Charly Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 zoska ma wzsytkie ogloszenia oprocz wyroznionego allegro. nie wklejam linkow, bo i tak nie dzialają, a po drugie nie chce mi się allegro wyroznione skonczylo się kilka tygodni temu. ktores juz z kolei. oglaszam ją przez caly czas. tak jak nikusia np czy Dzordza. teraz dochodzi nero i slepa sunia oraz inne pieski Quote
Charly Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 ...i juz ma allegro ( wyróżnione, pogrubione) [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=575744977]Uratuj jej życie- podaruj Zosi dom! (575744977) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
Charly Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jaką twarz ma Cierpienie....Myślę, że taką jak Zośki buzinka.. [IMG]http://upload.miau.pl/3/181738.jpg[/IMG] Quote
koss Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='charly']jaką twarz ma cierpienie....myślę, że taką jak zośki buzinka.. [img]http://upload.miau.pl/3/181738.jpg[/img][/quote] wysŁaŁam to zdjĘcie do pani,...kurcze jak ono nie wezmie to juz nie wiem ...co Quote
gameta Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='koss']wysŁaŁam to zdjĘcie do pani,...kurcze jak ono nie wezmie to juz nie wiem ...co[/quote] trzymam mocno kciuki, żeby wzięło :roll: ona jest cudowna :loveu: Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Zakochałam się...:placz::placz: [url]http://upload.miau.pl/3/181738.jpg[/url] Quote
Lionees Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [quote name='Gonia13']:shake:Zosiu.... dalej nic...[/QUOTE] Kurcze...ona jest taka słodka:loveu: Quote
Lionees Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [quote name='Charly']dalej nic. allegro nie allegro. wyroznione. miala juz ich kilka. i nie tylko allegro. nikt jej nie chce. [B][COLOR="Magenta"]może nie wygląda szczególnie,[/COLOR][/B] ale serduszko to ona ma szczególne. naprawde[/QUOTE] Ludzie są głupi i ślepi...ona jest cudna i przesłodka:loveu: Quote
Charly Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 dalej nic. allegro nie allegro. wyroznione. miala juz ich kilka. i nie tylko allegro. nikt jej nie chce. może nie wygląda szczególnie, ale serduszko to ona ma szczególne. naprawde Quote
Charly Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 tak bym chciala, żeby w końcu jakis super domek po nią zadzwonił:roll: Quote
sdal2 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 śliczna jest ta wasza Zosieńka i rzeczywiscie taka smutna. Quote
zuzlikowa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='sdal2']śliczna jest ta wasza Zosieńka i rzeczywiscie taka smutna.[/quote] [IMG]http://upload.miau.pl/3/181738.jpg[/IMG] Piękna...doświadczona... DOMKU,ONA CIĘ POTRZEBUJE! Quote
Charly Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 malutka Zosia jutro pójdzie na spacerek znow...prawdziwy nie wirtualny;)....Domku nadchodz.. Quote
Recommended Posts