Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Charly']ma allegratkę, ma gumtree, jest na cafeanimals

za kilka dni allegro wygasa. Jesli chcesz jej wyróznic następne, będę ogromnie wdzięczna

sara i oskar ( a przynajmniej sara na 100%) rodzenstwo oddane po rozpadzie rodziny do naszego schroniska w styczniu znalezli domek dzis.
dla nich allegro za trzecim razem "znalazlo właściciela"

Koss jeszcze się nie zdazylo wtłoczyc tyle energii w cokolwiek bez efektu... Będą- tym razem musimy poczekac-najwidoczniej, ale będą. obiecuję Wam to. Zosi przede wszsytkim.

Przeslij mi nr. konta -podesle te 30 zł na wyróznienie Pani Zosi:razz:...fajnie ...ze czuwasz....

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie trzeba 30. ja jej zrobilam za 14, 50. wyroznione i pogrubione. na 14 dni. jak jej zejdzie allegro, odczekam kilka dni i zrobię nowe:roll:

dziekuje w jej imieniu:buzi:

Posted

Płacz płacz....Zośka zobaczyla mnie i podbiegal do drzwi....weszlam do psiarni i zastalam malutką jak maupkę wiszącą!!! na drzwiach. skoczyla metr w góre. Nożki oparla na prętach, łapkami wyżej objęła inne pręty i tak sobie stala i piszczala:-o. Weszlam, otworzylam drzwi i ją odczepilam. Poszlysmy na spacer. Trzeba bylo widziec Zoska, kiedy zobaczyla Sarne. Kroczyla jak generał i oczywiscie chciala pobiec. mały myśliwy

wygląda coraz ładniej. Gdzie ten domek

Posted

Zosia ma doooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom

o moj Boze dooooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmm

rybcia wlasnie dzwonila ze schroniska. przyszla pewna pani, która schronisko juz raz karmą wspomogła i dziewczyny kochane zaproponowaly Zoske

hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz::multi::multi::multi:

Posted

i co...zakochała się...zakochała???????

Nie może być inaczej!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Zosieńko pilnuj swojej Pani...kochaj...całuj...miziaj;) i pozwól się też kochać,całować i miziać!!! BĄDŹ NAJSZCZĘŚLIWSZĄ ZOSIEŃKĄ...na zawsze!
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

:Dog_run::laugh2_2::iloveyou::bigcool::sweetCyb:Ach, żeby tak mieć Swojego Pana!
By oprzeć pysk na jego kolanach,
by leżeć przy nim do góry brzuchem
i żeby drapał mnie wtedy za uchem
i by dał pić, gdy jestem spragniony,
no i odpocząć, kiedy zmęczony.
I choć jestem tylko zwykłym pieskiem
to serce mam wielkie!
Może ktoś mnie zechce..!

spełniły się życzenia dla Zosienki....spełniły się:smilecol::smilecol: :shocked!::shocked!::shocked!: :jumpie::jumpie::jumpie: :drinka: :drinka::drinka::laola:

zoska będzie miala 2 koty:bigcool:

Posted

Straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie się cieszę!!!!!

Zosieńko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
wszystkiego co naj naj naj naj naj naj naj naj naj najlepsze !!!!

Charly gratulacje :) To Twoja determinacja sprawiła :multi::multi::multi::multi::multi:
Nie będziesz ciut tęskinć ? ;)

Posted

ja ją odwiedzę:diabloti:

a poza tym bardzo się cieszę, że poszła. przebywanie w schronisku z Zoską w nim bylo bardzo przykre. Ona caly czas płakała.... Reagowala na kazdy ruch. biegla do drzwiczek, a przeciez nie była jedyną, która się chcę zajmować. Serce mi się krajało...Opuszczalam schronisko zawsze przednimi drzwiami, tak aby ona mnie nie widziala...Niezle dawala po psychice...serio.
Zaden inny piesek nie byl tak zdeterminowany jak Zoska

Cieszę się, że wywalczyla sobie domek wreszcie:):loveu:

Posted

Boże jak się cieszę. Aż się poryczałam. :multi::multi::multi:A jeszcze rano na jej wątku było tak smutno.Dziewczyny jesteście kochane. Dziękuję Wam bardzo za wszystko co robiłyście dla Zosi:Rose: Zosia jest taka cudna. Zosieńko kochana ciesz się Swoim szczęściem. Zasłużyłaś sobie na to.Wszystkiego dobrego w nowym życiu Ci życzę. A napisz czasami co u Ciebie słychać :loveu:.

Posted

Pani niedawno straciła swoją kilkunastoletnią sunie, chciała pomóc jakiemuś biednemu psu.
Przyznamy,z e wpadła jej w oko, przy poprzedniej wizycie, inna sunia,ale odradziłyśmy ją jej z Rybcią ze względu na to,ze tamta sunia jest młoda, duża, żywiołowa, nie lubi innych psów, na koty te zby mogła polowac.

Rozwinęłyśmy nasz talent akwizytorski i udało się :) Pani sama powiedziała,z e faktycznie Zośka zbyt urodziwa nie jest,ale ona chce włąsnie pomóc psu, który ma małe szanse na dom :D :D :D