koss Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Charly']ma allegratkę, ma gumtree, jest na cafeanimals za kilka dni allegro wygasa. Jesli chcesz jej wyróznic następne, będę ogromnie wdzięczna sara i oskar ( a przynajmniej sara na 100%) rodzenstwo oddane po rozpadzie rodziny do naszego schroniska w styczniu znalezli domek dzis. dla nich allegro za trzecim razem "znalazlo właściciela" Koss jeszcze się nie zdazylo wtłoczyc tyle energii w cokolwiek bez efektu... Będą- tym razem musimy poczekac-najwidoczniej, ale będą. obiecuję Wam to. Zosi przede wszsytkim. Przeslij mi nr. konta -podesle te 30 zł na wyróznienie Pani Zosi:razz:...fajnie ...ze czuwasz.... Quote
Charly Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 nie trzeba 30. ja jej zrobilam za 14, 50. wyroznione i pogrubione. na 14 dni. jak jej zejdzie allegro, odczekam kilka dni i zrobię nowe:roll: dziekuje w jej imieniu:buzi: Quote
Charly Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Płacz płacz....Zośka zobaczyla mnie i podbiegal do drzwi....weszlam do psiarni i zastalam malutką jak maupkę wiszącą!!! na drzwiach. skoczyla metr w góre. Nożki oparla na prętach, łapkami wyżej objęła inne pręty i tak sobie stala i piszczala:-o. Weszlam, otworzylam drzwi i ją odczepilam. Poszlysmy na spacer. Trzeba bylo widziec Zoska, kiedy zobaczyla Sarne. Kroczyla jak generał i oczywiscie chciala pobiec. mały myśliwy wygląda coraz ładniej. Gdzie ten domek Quote
lunarmermaid Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Musi się znaleźć dla cudnego maleństwa!!! Quote
Charly Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 ni ma:placz: allegro się skończylo- wystawilam nowe- dzięki Koss:loveu::loveu::loveu: może tym razem. w ostatnich godzinach Zoskę ktoś obsewowal i miala ponad 1300 wejsc:roll: Kochana Zosia- proszę przygarnij...pokochaj.. (589566148) - Aukcje internetowe Allegro Quote
gameta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Charly napisał(a):cicho głucho:roll: Ale ja pamiętam i zaglądam, choć najczęściej nie piszę... Quote
gameta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ha Zosiu, wiem, że pozwolisz na offa: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-dramat-zlikwidowana-pseudohodowla-pekinczykow-pomozcie-134056/ Quote
Charly Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Nr referencyjny ogłoszenia Zosia proszę uratuj ją darują dom na : 115445491 Quote
Charly Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Zosia ma doooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom o moj Boze dooooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmm rybcia wlasnie dzwonila ze schroniska. przyszla pewna pani, która schronisko juz raz karmą wspomogła i dziewczyny kochane zaproponowaly Zoske hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz::multi::multi::multi: Quote
Miśka84 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :cunao::cunao::cunao: Quote
Valeur248 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 :multi::multi: To cudownie! Zośka :loveu::loveu: nareszcie! Quote
Charly Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Dzidziunio kochana laleczko najslodsza wzsytkiego najlepszego na nowej drodze:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 i co...zakochała się...zakochała??????? Nie może być inaczej!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Zosieńko pilnuj swojej Pani...kochaj...całuj...miziaj;) i pozwól się też kochać,całować i miziać!!! BĄDŹ NAJSZCZĘŚLIWSZĄ ZOSIEŃKĄ...na zawsze! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Charly Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 :Dog_run::laugh2_2::iloveyou::bigcool::sweetCyb:Ach, żeby tak mieć Swojego Pana! By oprzeć pysk na jego kolanach, by leżeć przy nim do góry brzuchem i żeby drapał mnie wtedy za uchem i by dał pić, gdy jestem spragniony, no i odpocząć, kiedy zmęczony. I choć jestem tylko zwykłym pieskiem to serce mam wielkie! Może ktoś mnie zechce..! spełniły się życzenia dla Zosienki....spełniły się:smilecol::smilecol: :shocked!::shocked!::shocked!: :jumpie::jumpie::jumpie: :drinka: :drinka::drinka::laola: zoska będzie miala 2 koty:bigcool: Quote
Charly Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Zoska ma jeszcze allegro. Koss:loveu:opłaca je, więc wstawimy tam innego psiaka wedlug decyzji Koss cudnie:multi: Quote
Valeur248 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 To teraz domek dla Nikusia pilnie potrzebny :razz: Quote
gameta Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie się cieszę!!!!! Zosieńko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wszystkiego co naj naj naj naj naj naj naj naj naj najlepsze !!!! Charly gratulacje :) To Twoja determinacja sprawiła :multi::multi::multi::multi::multi: Nie będziesz ciut tęskinć ? ;) Quote
Charly Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 ja ją odwiedzę:diabloti: a poza tym bardzo się cieszę, że poszła. przebywanie w schronisku z Zoską w nim bylo bardzo przykre. Ona caly czas płakała.... Reagowala na kazdy ruch. biegla do drzwiczek, a przeciez nie była jedyną, która się chcę zajmować. Serce mi się krajało...Opuszczalam schronisko zawsze przednimi drzwiami, tak aby ona mnie nie widziala...Niezle dawala po psychice...serio. Zaden inny piesek nie byl tak zdeterminowany jak Zoska Cieszę się, że wywalczyla sobie domek wreszcie:):loveu: Quote
lunarmermaid Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Wiedziałam,wiedziała,wiedziałam.....Ze Zosieńka znajdzie swój domek!!!!!! Czyli mój tymczas Zosieńce się nie przyda.. Baaaaaardzo się cieszę!!!:multi::multi::multi: :laola: Quote
majka50 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Boże jak się cieszę. Aż się poryczałam. :multi::multi::multi:A jeszcze rano na jej wątku było tak smutno.Dziewczyny jesteście kochane. Dziękuję Wam bardzo za wszystko co robiłyście dla Zosi:Rose: Zosia jest taka cudna. Zosieńko kochana ciesz się Swoim szczęściem. Zasłużyłaś sobie na to.Wszystkiego dobrego w nowym życiu Ci życzę. A napisz czasami co u Ciebie słychać :loveu:. Quote
kordonia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Pani niedawno straciła swoją kilkunastoletnią sunie, chciała pomóc jakiemuś biednemu psu. Przyznamy,z e wpadła jej w oko, przy poprzedniej wizycie, inna sunia,ale odradziłyśmy ją jej z Rybcią ze względu na to,ze tamta sunia jest młoda, duża, żywiołowa, nie lubi innych psów, na koty te zby mogła polowac. Rozwinęłyśmy nasz talent akwizytorski i udało się :) Pani sama powiedziała,z e faktycznie Zośka zbyt urodziwa nie jest,ale ona chce włąsnie pomóc psu, który ma małe szanse na dom :D :D :D Quote
Recommended Posts