Vitka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jutro pójdziemu na spacerek. I nie ważne jaka będzie pogoda, będzie dłuuuugi!!! :loveu: Quote
kordonia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Vitka, czy ogłaszasz gdzies Kopiego? Czy ma allegro, alegratke, cafeanimal, i inne ogłoszenia? Czy mogłabys dac go do Metro? Quote
Vitka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ogłaszałam go kiedyś na portelu i na jakichś portalach. Jak mogę "dać go do Metro"? Quote
kordonia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Zrobię mu Allegro i alegratke, ale METRO jest super skuteczne- chyba wszystkie psy, które sie tam dostaną, znajdują domy. Nie wiem własnie, jak to sie robi, bo Adama dały dziewcyzny z labkowego forum, i zaraz miałam kilkanaście telefonów, a przedtem,po kilkumiesięcznym ogłaszaniu żadnego odzewu. Zapytaj Lucynę lub Hop- one dają tam zwierzaki, moze poradzą, jak dac tam Kopiego. Quote
agata51 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jeszcze jeden cudny szorściak! Co tu tak pusto? Czyżby Kopi już w domku? Quote
kordonia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 No bez ustawicznego ogłaszania będzie cięzko... Quote
Vitka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 .............................................. Quote
Valeur248 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Kopia prawdziwa kopia Kopiego! Jak rodzeństwo :D Quote
Vitka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Po dłuuugiej, długiej przerwie dotarłam do schroniska... Niestety jest w nim Kopi. Nie jest równie radosny jak kiedyś. Jest chudy i zdominowany... Strasznie mi go szkoda. :placz: Wciąż pamięta wszystkie komendy, których go nauczyłam... I waruj. Przez sierść nie widać, ale czuć mu wszystkie żeberka i miednicę... :( Quote
Vitka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Ciągle się uśmiecha, ale nawet na pyszczku widać chudość... Mieszka w boksie z dość zgodnymi psami. Zważywszy na przepełnienie jakie jest w schronisku to i tak ma dobrze z 5 innymi psami. Proszę o jakąkolwiek pomoc! Quote
Recommended Posts