Rybc!a Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... Ale choć tak bardzo chciałbym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu... Wygodne miejsce na Twojej kanapie lub ciepła buda w Twoim ogrodzie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć. W schronisku nie przeszkadza mi moje szczekające głośno towarzystwo. Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Jestem przyjaznym zwierzakiem, nie ma we mnie cienia agresji.Tyle się nasłuchałem o tym, co człowiek może zrobić psu w zamian za Jego wielką miłość i przywiązanie... Czy to jest sprawiedliwe? Ale ja chcę znaleźć człowieka, który będzie wspaniały i mądry, taki, jakiego sobie wymarzyłem. Kochający. Jestem zaszczepiony i zachipowany, można mnie również za darmo wysterylizować w jednej z elbląskich lecznic . Mam około dwóch lat. Pomóż mi, proszę-Kopi . Kontakt Rybc!a GG 5722414 email [email protected] GSM 691364660 Kopi jest wspaniały! Normalnie się zakochałam :loveu: Wyprowadziłam go dziś na spacer do lasu. Jest przekochany. Do innych psów przyjaźnie nastawiony, do kotów również ;-) Na smyczy ciągnie, ale myślę, że to da się wypracować, bo jest bardzo grzeczny i się słucha. Pięknie aportuje kijek i bawi się nim. Nie mogłam go spuścić ze smyczy z oczywistych względów, więc byłam zmuszona biegać za nim. :evil_lol: Na koniec spaceru oczywiście nie wiedziałam którędy do domu... :roll: Ale Kopi wiedział doskonale gdzie ciągnąć... jak zaczęłam się zastanawiać w którą stronę, on jakby czytał mi w myślach... znalazł drogę i prowadził mnie do schroniska. ;-) Na spacerze nie miałam aparatu, ale jak wróciliśmy to zrobiłam kilka zdjęć. A tu pozazdrościliśmy Kordoni i Skoczkowi pamiątkowego zdjęcia i też sobie zrobiliśmy!:loveu: A co! :diabloti: Z tym psem można robić wszystko! Przytulać, całować, ciągać za uszy, zaglądać w zęby... wszystko! :lol: Quote
Valeur248 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 A Kopi dalej w schronie? Taka cisza u niego... Quote
deathgs Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Kopi - śliczny, biszkoptowy, szorstkowłosy E-g (520744940) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Valeur248 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Kopi na budzie- przewodnik stada:evil_lol: Quote
Rybc!a Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 No zbytnim przewodnikiem to on nie jest, dostaje mu się od Marleya ;) Quote
Vitka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ale przynajmniej sprawia pozory :diabloti: Quote
deathgs Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Fajny psiak, widać że mądry i jeszcze taki biszkopt dziwne, że jeszcze nie ma domu. Quote
Valeur248 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Vitka napisał(a):Ale przynajmniej sprawia pozory :diabloti: Tak, chodziło mi o pozory:evil_lol: Quote
deathgs Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Kopi jest bardzo zdominowany przez inne psy. Nawet nie dają mu podejść tylko odrazu rzucają się z zębami na niego. Quote
Rybc!a Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 deathgs napisał(a):Kopi jest bardzo zdominowany przez inne psy. Nawet nie dają mu podejść tylko odrazu rzucają się z zębami na niego. Deathgs, Fakt, Kopi jest zdominowany. Ale nie dominują go wszystkie psy, a dwa. Jestem tam bardzo często i zawsze wchodzę na długo do boksu Kopiego, lubię bawić się z Marleyem i Murzynem. Kochają mnie z wzajemnością. Marley jest o Kopiego bardzo zazdrosny i rzeczywiście nie raz pokaże mu, kto jest ważniejszy,ale nie jest tak strasznie, jak piszesz. Kopi może podejść do ludzi. Quote
deathgs Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 No widziałam na zdjęciach, że podchodzi ale akurat ja tak trafiłam, może też dlatego, że mnie nie znają i poszła taka rywalizacja. Quote
deathgs Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Super, że go wziełaś. Gdybym mogła też bym właśnie z nim chciała wyjść. Dużo super info do ogłoszeń. Tego brakowało :) Quote
Vitka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kopi jest wspaniały! Normalnie się zakochałam :loveu: Wyprowadziłam go dziś na spacer do lasu. Jest przekochany. Do innych psów przyjaźnie nastawiony, do kotów również ;) Na smyczy ciągnie, ale myślę, że to da się wypracować, bo jest bardzo grzeczny i się słucha. Pięknie aportuje kijek i bawi się nim. Nie mogłam go spuścić ze smyczy z oczywistych względów, więc byłam zmuszona biegać za nim. :evil_lol: Na koniec spaceru oczywiście nie wiedziałam którędy do domu... :roll: Ale Kopi wiedział doskonale gdzie ciągnąć... jak zaczęłam się zastanawiać w którą stronę, on jakby czytał mi w myślach... znalazł drogę i prowadził mnie do schroniska. ;) Na spacerze nie miałam aparatu, ale jak wróciliśmy to zrobiłam kilka zdjęć. A tu pozazdrościliśmy Kordoni i Skoczkowi pamiątkowego zdjęcia i też sobie zrobiliśmy!:loveu: A co! :diabloti: Z tym psem można robić wszystko! Przytulać, całować, ciągać za uszy, zaglądać w zęby... wszystko! :lol: Quote
Rybc!a Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Vitka, super zdjęcia. Razem z twoim postem daję to na 1 stronę :) Quote
Vitka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dziękuję Rybciu! :loveu: Kopi jest wspaniały, sama widziałaś ile czasu z nim spędziłam :cool3: Quote
Vitka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Kopi się przypomina! :loveu: Ten pies nie ma w sobie agresji... ani razu nie szczeknął, anie nie warknął na spacerze. Do wszystkich piesków obok których przechodziliśmy w schronisku podlatywał z merdającym ogonkiem...:loveu: one niestety nie zawsze były tak samo miłe... :roll: Nawet z amstaffem, którego trzymała Ania chciał się bawić... :loveu: Quote
Valeur248 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Cudny pies! Na spacerze zupełnie inaczej niż za kratami. A uszko ma zabójcze:loveu: Quote
Vitka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Uszko jest cudowne... taki oryginalny pies! :loveu: Quote
Recommended Posts