Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... Ale choć tak bardzo chciałbym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu... Wygodne miejsce na Twojej kanapie lub ciepła buda w Twoim ogrodzie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć. W schronisku nie przeszkadza mi moje szczekające głośno towarzystwo. Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Jestem przyjaznym zwierzakiem, nie ma we mnie cienia agresji.Tyle się nasłuchałem o tym, co człowiek może zrobić psu w zamian za Jego wielką miłość i przywiązanie... Czy to jest sprawiedliwe? Ale ja chcę znaleźć człowieka, który będzie wspaniały i mądry, taki, jakiego sobie wymarzyłem. Kochający. Jestem zaszczepiony i zachipowany, można mnie również za darmo wysterylizować w jednej z elbląskich lecznic . Mam około dwóch lat.
Pomóż mi, proszę-Kopi .

Kontakt
Rybc!a
GG 5722414
email [email protected]
GSM 691364660

Kopi jest wspaniały! Normalnie się zakochałam :loveu:

Wyprowadziłam go dziś na spacer do lasu. Jest przekochany. Do innych psów przyjaźnie nastawiony, do kotów również ;-)
Na smyczy ciągnie, ale myślę, że to da się wypracować, bo jest bardzo grzeczny i się słucha. Pięknie aportuje kijek i bawi się nim. Nie mogłam go spuścić ze smyczy z oczywistych względów, więc byłam zmuszona biegać za nim. :evil_lol: Na koniec spaceru oczywiście nie wiedziałam którędy do domu... :roll: Ale Kopi wiedział doskonale gdzie ciągnąć... jak zaczęłam się zastanawiać w którą stronę, on jakby czytał mi w myślach... znalazł drogę i prowadził mnie do schroniska. ;-) Na spacerze nie miałam aparatu, ale jak wróciliśmy to zrobiłam kilka zdjęć.

A tu pozazdrościliśmy Kordoni i Skoczkowi pamiątkowego zdjęcia i też sobie zrobiliśmy!:loveu: A co! :diabloti:

Z tym psem można robić wszystko! Przytulać, całować, ciągać za uszy, zaglądać w zęby... wszystko! :lol:

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

deathgs napisał(a):
Kopi jest bardzo zdominowany przez inne psy. Nawet nie dają mu podejść tylko odrazu rzucają się z zębami na niego.

Deathgs,
Fakt, Kopi jest zdominowany. Ale nie dominują go wszystkie psy, a dwa. Jestem tam bardzo często i zawsze wchodzę na długo do boksu Kopiego, lubię bawić się z Marleyem i Murzynem. Kochają mnie z wzajemnością.
Marley jest o Kopiego bardzo zazdrosny i rzeczywiście nie raz pokaże mu, kto jest ważniejszy,ale nie jest tak strasznie, jak piszesz. Kopi może podejść do ludzi.

Posted

Kopi jest wspaniały! Normalnie się zakochałam :loveu:

Wyprowadziłam go dziś na spacer do lasu. Jest przekochany. Do innych psów przyjaźnie nastawiony, do kotów również ;)
Na smyczy ciągnie, ale myślę, że to da się wypracować, bo jest bardzo grzeczny i się słucha. Pięknie aportuje kijek i bawi się nim. Nie mogłam go spuścić ze smyczy z oczywistych względów, więc byłam zmuszona biegać za nim. :evil_lol: Na koniec spaceru oczywiście nie wiedziałam którędy do domu... :roll: Ale Kopi wiedział doskonale gdzie ciągnąć... jak zaczęłam się zastanawiać w którą stronę, on jakby czytał mi w myślach... znalazł drogę i prowadził mnie do schroniska. ;) Na spacerze nie miałam aparatu, ale jak wróciliśmy to zrobiłam kilka zdjęć.

A tu pozazdrościliśmy Kordoni i Skoczkowi pamiątkowego zdjęcia i też sobie zrobiliśmy!:loveu: A co! :diabloti:

Z tym psem można robić wszystko! Przytulać, całować, ciągać za uszy, zaglądać w zęby... wszystko! :lol:

Posted

Kopi się przypomina! :loveu:

Ten pies nie ma w sobie agresji... ani razu nie szczeknął, anie nie warknął na spacerze. Do wszystkich piesków obok których przechodziliśmy w schronisku podlatywał z merdającym ogonkiem...:loveu: one niestety nie zawsze były tak samo miłe... :roll: Nawet z amstaffem, którego trzymała Ania chciał się bawić... :loveu: