anetek100 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 jak cos moze jeszcze bym zrobila jakis tekscik,wierszyk,przerobki zdjec fajne...moze jakos pomoc inaczej jak cos dajcie znac :):):) Quote
Vitka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 oh oh :loveu: Czuję się współwinna szczęściu Asterka / Serafinka :lol: Dzięki Charly, że posłuchałaś pokręconej Vitki :eviltong: Quote
Charly Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 no od razu tam polazlam:D Depresji i siedzeniu w budzie mówimy kategoryczne NIE:-D Quote
deathgs Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 kiedys dałam go na portel i co nic :/ Quote
Charly Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 to jest niesamowite jak jeden spacerek, trochę mizianka i uwagi może zmienic psa. Ten depresyjny spędzający cały czas w budzie pies dzis biegal, skakal, cieszyl sie na widok czlowieka. Kochaniutki jest Quote
Dyzia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ale kochany pisio :loveu: W typie goldenka :multi::multi: Piękniusi :loveu: Love!:evil_lol: Quote
deathgs Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 podnoszę białego puchatka, takie cudo i czeka tak długo w tej budzie Quote
Maupa4 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Rybc!a - chyba hopnę Ci dzisiaj wszystkie wątki. Quote
Charly Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 a o co chodzi? co to za ostrzeżenie i dla kogo? czy taki tylko nowy fajny podpis moda?:eviltong: Quote
Vitka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Rybcia dodała więcej niż 5 fotek w pierwszym poście!:mad::diabloti: Quote
Charly Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 lepiej zamilczmy Vitka, zamilczmy:nerwy::oops: Quote
anetek100 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 no to ja podniosę psiulka:):):)no i na pojutko idziemy na spacerek Quote
Vitka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Aster kazał wam przekazać: :cool3: "A wiecie, ze ja już się nie chowam w budzie! Już się nie boję! Znów mam nadzieję i jestem radośniejszy, dziś mimo okropnej pogody podszedłem do wolontariuszek i dałem się pogłaskać, nie szczekałem! ;) Vitka zrobiła mi kilka zdjęć. Jestem teraz taki pięny, bez tych kołtunów, a jak wygodnie mi się chodzi! Kocham Cię Charly! :loveu:" Hahaha :lol: Asterek / Serafin jest teraz taki kochany! Quote
Charly Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 :calus: tak to mozna byc wolontariuszem:fadein: Jeden spacer, jedno "obcięcie" i piesa jak nowa:) w ogóle dziś mialam spotkanie wielce niebezpieczne. Karmilam Noska...z ręki:smhair2::lol: ps. widzialam Was na drodze do schronu. Najpierw Kamila, potem Ty z Madzią(?). Siedzialam sobie w samochodzie z Anią. Ja załapałam się na świetną pogodę. od 15 znów padało obleśnie... Quote
Vitka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Charly napisał(a):ps. widzialam Was na drodze do schronu. Najpierw Kamila, potem Ty z Madzią(?). Siedzialam sobie w samochodzie z Anią. Ja załapałam się na świetną pogodę. od 15 znów padało obleśnie... Tak, tak. :) Szłyśmy za Kamilą, która nas nie zauważyła :roll: Aster znów pięknie się prezentuje przy drzwiach od boksu. :loveu: Quote
Charly Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dzis mialam byc w schronisku własnie dla niego. Ale nic z tego nie wyszlo. Bidulek już tak dlugo nie byl na spacerze:-( Quote
anetek100 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Asterjku wedruj na pierwsza niech Cie zobacza:):):):) Quote
Vitka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Madzia napisała mi sms'a że Serafinek w nowym domku!!! :lol: Quote
Charly Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 magenka1 napisał(a):A ja nawet wiem u kogo :) Będzie miał superr domek i kolezankę Samarkę :) oooooo:loveu: a to Ty ten domek przygnałas? jakby co..to wiesz...powiedz, że ten, że dawna pani kierowniczk go tak żadnie ostrzygla ahahahhahaah Quote
magenka1 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 A ja nawet wiem u kogo :) Będzie miał superr domek i kolezankę Samarkę :) Quote
magenka1 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Charly napisał(a):oooooo:loveu: a to Ty ten domek przygnałas? jakby co..to wiesz...powiedz, że ten, że dawna pani kierowniczk go tak żadnie ostrzygla ahahahhahaah Domek jest blisko mnie u znanej mi osobie :) Nowa Pani się na pewno odezwie Ostatnio jak rozmawiałam z Nią to Asterek grzecznie spał :) Quote
nika28 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Bardzo się cieszę :loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts