Jump to content
Dogomania

Śnieżnobiały ' Aster ' . Mix goldena? Owczarka podhalańskiego ? MA DOMEK!

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no najlepszy ten smrodek :lol: nawet nie mialam siły krzyczeć ....i tak zawsze jak jest masa kupy to trzeba się wytarzać:diabloti: pozostaje mi tylko unikanie dużych pokładów kup :eviltong:

Posted

Raczej jest grzeczny jak odchodzi za daleko to go wołam, (chyba że zobaczy zająca, choć teraz w miejsca gdzie wcześniej były jakies inne zwierzęta, chodzi na smyczy :eviltong:)
Przekaze mu komplement o ogonie napewno się ucieszy :lol:

Mysle że to on puszczał do mnie oko z monitora :loveu:

Posted

heh no troche go przystopuje jak zacznie przybierac kształt dorodnej parówki ;)

Dziś mi się obie bestie skompały w jakiś ciemnych stawkach :mad: pierw Samara wpadła to jakiegoś leśniego z zamiarem pobrodzenia a okazało sie że jest głeboki to popływała...pózneij niedałeko na łączce zaczeli biegać jak szaleni i Seraf zachaczył o tamtejszy staw i popływał troche :evil_lol: ehhhh

Posted

a jakiego mamy fajnego psa w schronisku:cool3::cool3:. Kudlaty, typ północny. mozna by się kłócić ze to grenland:lol:. Wiesz jakby tak ci miejsca przybylo czy cus;)

Szalenstwa cudo- wsciekly i pędzący Seraf jest najlepszy. miód na serce zdolowanego wolontariusza:loveu::multi: