Jump to content
Dogomania

Śnieżnobiały ' Aster ' . Mix goldena? Owczarka podhalańskiego ? MA DOMEK!

Recommended Posts

Posted

ehhh smutno mi to czytac, jak se go wyobraże jeszcze jak siedzi z deprechą szczególnie na początku jak nie wiedział co sie dzieje i czemu się tu znalazł:placz::placz:bidulka taka i ta kolczatka :angryy:
no ale teraz sie wyszaleje za te czasy:multi: mój anołek:loveu:

• 2 weeks later...
  • Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pozwole sobie wkleić duuuużo zdjęć Serafka, sprzed kilku dni oraz dzisiejszych, a także foty nowych lokatorów mojej łąki ;)
Dodam jeszcze że Seraf ma sie dobrze :p na ogonie nie ma śladu po rance juz odrasta sierśc tylko wygląda troche jak miotełka ;)

lokatory: kunie

koniuszy ocierjący sie o śliwke i Samarka:

śliczna mordka:loveu:

Posted

teraz troszke białasów sprzed kilku dni:

dewastacja pola uprawnego :eviltong:

biegały aż sie kurzyło ( Seraf robił przycupnięte pozy)

parowozy

strzelali tez dzikie minki :loveu: ( Seraf zrobił tzw. mine "o" - śpiewak operowy )

Posted

szybko wpadalam i wypadam, bo czuje, że przypalam psu jedzenie, ale zdjęcia wspaaaaaaaniałe:loveu:Jestes cudowna:loveu::loveu::loveu:

Taki dom to jest TEN dom. Chcę takiego dla każdego naszego psa:loveu:

Posted

zapomniałam dodać ze chłopakowi sie przytyło :p nie czuć juz tak kosteczek, wcześniej to sie bałam dotychać takie chuchero było,a teraz sadła powoli nabiera, juz nie daje sie przewracać Samarze, twardo trzyma sie na łapach:multi:

• 3 weeks later...
Posted

ojojoj Serafcz dzis przed 16 podniósł się i zaczoł strasznei machać głową, i tylko jak lezał to był spokój. Pomyslałąm o zapaleniu ucha bo w książeczce ma że był na to leczony i zaraz zadzwoniłam do weta. Okazało się że juz nie przyjmuje ale ze możemy przyjechać do niego do domu. Wet zajrzał w ucho, póżniej w odbycik i sie okazało że zapalenie ucha jest efektem zapalenia gruczołów odbytniczych. Wycisnoł mu cośtam z pupy i podał 2 zastrzyki :-( biedny Seraf

Posted

no...te gruczołki nieszczęsne czasem trzeba wycisnąc. szczegołnie u starszych psiaków. a jaki smród:crazyeye::lol:

super ze tak szybko reagujesz...tak się cieszę, zę pieski są w tak dobrych rękach:lol:

Posted

Dziękuje za troske :loveu:
Wyczytałm że z zapeleniem ucha trza szybko bo jak sie rozwinie to sie długo leczy no i przede wszystkim Seraf nie moze na luzie se pomykać po trawce tylko macha głową jak metalowiec:roll:
No coś ostatnio i Serafin i Samara mają problemy. Serafin z ogonem ( który juz jest cacy:lol:) i teraz te gruczoły, a Samare cos prawdopodobnie pogryzlo i przez calą noc jak spałam se tarła oko i nos, i rano patrze a ona caaała spuchnięta, ale była interwencja, kropeliki, zastrzyki i tez juz jest O.K.
Zdjęcia postaram się wstawić ale jak znajde chwilke bo sie ucze do egzama ;) Uściski :p

Posted

dziś udało mi sie zarejestrować:
żarłacza białego polskich łąk

chńczyka

pieszczolina

pyszności

oraz cud miód i orzeszki czyli pies sąsiadów Max ( niestety na łańcuchu :-( )

Posted

hihihi...żarłacz jest boski:evil_lol: A Serafin po prostu cudowny, prześliczny. Jak nie ten. Piesek sąsiadów bardzo fajny- a oni go nigdy nie spuszczają?

Posted

Dziękasy wielkasy :lol:
Czasem chyba chodzą z nim na smyczy ( ale nie wiem czy często, może ja się zaoferuje do wyprowadzek :razz:) bo nie mają ogrodzonego domostwa podobnie zresztą jak ja, w samowolce to chyba taki dzikus. Ale jest niesamowity takie małe - wielkie dziecko i straszny pieszczoch.
Pozdrówka

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

obiecane foty Serafina :multi:
Serafin ziewający :oops:

tu ( mam nadzieje ze sie nie obrazi za rozpowszechnianie :evil_lol:) zrobłam z niego słodką panienkę :oops:

tu kochanieńkie razem :loveu:

Serafin kąsający :razz: