Noriko DM Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ehhh smutno mi to czytac, jak se go wyobraże jeszcze jak siedzi z deprechą szczególnie na początku jak nie wiedział co sie dzieje i czemu się tu znalazł:placz::placz:bidulka taka i ta kolczatka :angryy: no ale teraz sie wyszaleje za te czasy:multi: mój anołek:loveu: Quote
Noriko DM Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Pozwole sobie wkleić duuuużo zdjęć Serafka, sprzed kilku dni oraz dzisiejszych, a także foty nowych lokatorów mojej łąki ;) Dodam jeszcze że Seraf ma sie dobrze :p na ogonie nie ma śladu po rance juz odrasta sierśc tylko wygląda troche jak miotełka ;) lokatory: kunie koniuszy ocierjący sie o śliwke i Samarka: śliczna mordka:loveu: Quote
Noriko DM Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 teraz troszke białasów sprzed kilku dni: dewastacja pola uprawnego :eviltong: biegały aż sie kurzyło ( Seraf robił przycupnięte pozy) parowozy strzelali tez dzikie minki :loveu: ( Seraf zrobił tzw. mine "o" - śpiewak operowy ) Quote
Noriko DM Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 troche wyciszenia :cool1: z łopatką w kwiatkach i znowu dzika zabawa :evil_lol: Quote
Noriko DM Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 a dzisiaj znowu było standardowo "szaleńczo" szał w wodzie i szał na lądzie to tyle :lol: pozdrawiamy prawdziwych dogomaniaków :multi: Quote
Charly Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 szybko wpadalam i wypadam, bo czuje, że przypalam psu jedzenie, ale zdjęcia wspaaaaaaaniałe:loveu:Jestes cudowna:loveu::loveu::loveu: Taki dom to jest TEN dom. Chcę takiego dla każdego naszego psa:loveu: Quote
Noriko DM Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Dziękować dziękować :lol: staram się aby psiaki były happy :loveu: a jak się przypala to rzeczywiście trzeba pilnować :evil_lol: pozdroksy serdeczne Quote
Noriko DM Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 zapomniałam dodać ze chłopakowi sie przytyło :p nie czuć juz tak kosteczek, wcześniej to sie bałam dotychać takie chuchero było,a teraz sadła powoli nabiera, juz nie daje sie przewracać Samarze, twardo trzyma sie na łapach:multi: Quote
Noriko DM Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ojojoj Serafcz dzis przed 16 podniósł się i zaczoł strasznei machać głową, i tylko jak lezał to był spokój. Pomyslałąm o zapaleniu ucha bo w książeczce ma że był na to leczony i zaraz zadzwoniłam do weta. Okazało się że juz nie przyjmuje ale ze możemy przyjechać do niego do domu. Wet zajrzał w ucho, póżniej w odbycik i sie okazało że zapalenie ucha jest efektem zapalenia gruczołów odbytniczych. Wycisnoł mu cośtam z pupy i podał 2 zastrzyki :-( biedny Seraf Quote
Charly Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 no...te gruczołki nieszczęsne czasem trzeba wycisnąc. szczegołnie u starszych psiaków. a jaki smród:crazyeye::lol: super ze tak szybko reagujesz...tak się cieszę, zę pieski są w tak dobrych rękach:lol: Quote
magenka1 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ojoj jakoś ostatnio białasy chorują :( Jakoś dawno nie było zdjęć już się stęskniłam, chce nowe zdjęcia!!! Quote
Noriko DM Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Dziękuje za troske :loveu: Wyczytałm że z zapeleniem ucha trza szybko bo jak sie rozwinie to sie długo leczy no i przede wszystkim Seraf nie moze na luzie se pomykać po trawce tylko macha głową jak metalowiec:roll: No coś ostatnio i Serafin i Samara mają problemy. Serafin z ogonem ( który juz jest cacy:lol:) i teraz te gruczoły, a Samare cos prawdopodobnie pogryzlo i przez calą noc jak spałam se tarła oko i nos, i rano patrze a ona caaała spuchnięta, ale była interwencja, kropeliki, zastrzyki i tez juz jest O.K. Zdjęcia postaram się wstawić ale jak znajde chwilke bo sie ucze do egzama ;) Uściski :p Quote
Noriko DM Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 dziś udało mi sie zarejestrować: żarłacza białego polskich łąk chńczyka pieszczolina pyszności oraz cud miód i orzeszki czyli pies sąsiadów Max ( niestety na łańcuchu :-( ) Quote
Charly Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 hihihi...żarłacz jest boski:evil_lol: A Serafin po prostu cudowny, prześliczny. Jak nie ten. Piesek sąsiadów bardzo fajny- a oni go nigdy nie spuszczają? Quote
Noriko DM Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Dziękasy wielkasy :lol: Czasem chyba chodzą z nim na smyczy ( ale nie wiem czy często, może ja się zaoferuje do wyprowadzek :razz:) bo nie mają ogrodzonego domostwa podobnie zresztą jak ja, w samowolce to chyba taki dzikus. Ale jest niesamowity takie małe - wielkie dziecko i straszny pieszczoch. Pozdrówka Quote
magenka1 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [LEFT]A ja się upominam o zdjęcia!!! Chcę zobaczyć SERAFINA :) [/LEFT] Quote
magenka1 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 To jak nie jestem sama w czekaniu na zdjęcie to Pancia Serafina w końcu się zlituje nad nami :) Quote
Noriko DM Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jak tylko zdobęde program do obróbki zdjęć to wrzuce :oops: a narazie kompik mi padł a na lapku nie mam :shake: Quote
Charly Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 o jak fajnie. Noriko dzięki:) a jak się miewa chlopak? Quote
Noriko DM Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 obiecane foty Serafina :multi: Serafin ziewający :oops: tu ( mam nadzieje ze sie nie obrazi za rozpowszechnianie :evil_lol:) zrobłam z niego słodką panienkę :oops: tu kochanieńkie razem :loveu: Serafin kąsający :razz: Quote
Noriko DM Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 cd. fotek standardowe szaleństwa łąkowe Quote
Charly Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 achahahhahahahahh:loveu: Niemożliwa jesteś- on jest prześliczny:mdrmed: W życiu nie poznałabym go już. To zupełnie inny psiak teraz:) Quote
Recommended Posts