danka1234 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Gdzie jest ogłaszany? bo znalazłam 2 linki,ma wiecej odłoszeń? Quote
fizia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Na alegro, kupiepsa, alegratka, cafeanimalia - ale muszę odnowiśc kupiepsa i alegratke, bo szybko tam spada Quote
danka1234 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 fizia napisał(a):I jeszcze gumtree No własnie,gumtre,zaczełam od gumtre i mi odrzuciło.To porobie mu tam gdzie jeszcze nie ma. Na kupie psa dałam to nie musisz odnawiać,jak chcesz to zrobie alegratke tez. Quote
fizia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Gumtree chyba odrzuca wtedy, kiedy da się adres strony zaczynający się od www - tak już kilka razy próbowałam, jak dawałam adres schroniska z www na początku, to odrzuca, a jak tylko to, co jest po pierwszej kropce, to akceptuje Dzięki serdeczne za każde ogłoszenie!!! Ja właśnie odnowiłam alegratkę i zabieram się za kupiepsa. Zrobię jeszcze na dwukropku, bo kiedyś tez robiłam, ale już zniknęło Quote
luka1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 allegro pilnuje - ma tam ciagle obserwatora Quote
danka1234 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ogłoszenia dla Bafiego; 1 Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne 2 Interpress Og�oszenia 3 Moje og�oszenia - eOferty.com.pl 4 www.znajda.org.pl - beta - Og�oszenia - 5 ogłoszenia drobne > ojej.pl cdn...;) Quote
fizia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Dzięki serdeczne!!!!:loveu::multi: *BAFI*-w DŁUUGIM ciele zmieści się DUUŻO miłości-mix jamnika - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków Quote
danka1234 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 6 Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa 7 Psy do adopcji, koty do adopcji - adopcje.org.pl - oddam psa, oddam kota Te będą widoczne po akceptacji administratora; 8 Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t - Og�oszenia adopcyjne 9 czworonogi - Home Quote
fizia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Oj to teraz już musi się udać!!!:loveu: Quote
danka1234 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 nika28 napisał(a):Na górę Bafi ! :p Jak najwyżej,może komus wpadnie w oko.;) Quote
Isadora7 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 No prosze warto szpiegować Lukę i Danusię. Ale ładniusie toto jest. Quote
Recommended Posts