fizia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Wierzę, że się uda - musi! Strasznie bym chciała zobaczyć zdjęcia Bafiego w ciepłym przytulnym Domu...:loveu: Quote
truskawa144 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Nie wiem ile raz telefonowała ale niestety ja pracuje i nie zawszę mogę odebrać i trzeba się liczyć z tym że się nie uda za pierwszym razem,. Maile napisała dokładnie 2. Pierwszy z pytaniem o Bafiego na który jej odpisałam a drugi z informacją,że przyjedzie w piątek. Oby się tym razem udało:loveu: Quote
Isadora7 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 truskawa144 napisał(a):Nie wiem ile raz telefonowała ale niestety ja pracuje i nie zawszę mogę odebrać i trzeba się liczyć z tym że się nie uda za pierwszym razem,. Maile napisała dokładnie 2. Pierwszy z pytaniem o Bafiego na który jej odpisałam a drugi z informacją,że przyjedzie w piątek. Oby się tym razem udał:loveu:o I to jest najwazniejsz aby Bafi miał już domek. Quote
danka1234 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 trzymamy kciuki ,oby sie Bafiemu poszczęściło z tym domkiem. Quote
fizia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Oj ja tez trzymam - bardzo, bardzo mocno!!! Quote
Isadora7 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dajcie znać jak coś będzie wiadomo, zżera mnie ciekawość, a ja zżeram pazury z niecierpliwości. Quote
luka1 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 To juz koniec piątku :crazyeye: :placz: :angryy: :diabloti: Quote
fizia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ja nic nie wiem, ale nie traćmy nadziei, musiał się Pani spodobać Quote
Isadora7 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Hurrrra jak ja się cieszę. Bifi wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. :happy1::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
fizia Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 O jak cudownie!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę!!!!! Quote
Isadora7 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Podałam nowej Pani link do wątku Bafiego. Poprosiłam aby jeżeli zechce napisała coś z domku. Tymczasem pozwolę sobie dac piewrwsze jakże sympatyczne wrażenia: Bafi jest juz od wczoraj w Warszawie i uczy sie nowego zycia:) To ciepły i kochany pies. Lekarz stwierdził, ze ma ok 3 lat i jest w bardzo dobrym stanie, jak na psa ze schroniska. Jest znacznei wiekszy, niz "na zdjeciach". To biegajace 19 kg! Cuchnał straszliwie, ale nie było duzych problemow z kapielą. Uczy sie szybko i juz dzisiaj nie musze tego przegubowca wnosic po schodach: Quote
danka1234 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ależ cudne wieści :multi::multi::multi::multi: Bafi nareszcie w domku:loveu: Isadorko jesteś niezawodna:calus: Quote
luka1 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 nareszcie :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
fizia Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 O jak miło, że Pani się odezwała - Bafi szczęściarz:loveu: Quote
truskawa144 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Od początku mówiłam,że on wygląda jak jamnik-mutant:evil_lol: Bądź grzeczny Bafi:loveu: Quote
nika28 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Długo nie byłam na wątku, a tu takie wieści :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts