fizia Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Niech ten Nowy Rok będzie szczęśliwy dla Bafiego!! Quote
luka1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 w takie mrozisko to chyba mała szansa by ktoś do schroniska przyszedł Quote
Isadora7 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Odezwała sie do mnie mailowo pani Anna W. - podała również numer telefonu w sprawie Bafiego (z allegro u mnie). Jak aktualne mogę podać na priva jej telefon. Chyba że zadzwoni - jej telefon zaczyna się na 602.... Quote
fizia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 To jest numer adopcyjny do Truskawy 518 125 320 cudownie by było, gdyby Go wzięła z tego mrozu napsiałam Truskawie na gg o ty, że Pani Anna może dzwonić Quote
fizia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Będę trzymać bardzo mocno!!! Nie wiem tylko czy mail do schroniska będzie miał jakiś odzew, bo chyba nie zawsze tam ktoś odpisuje - najpewniejszy jest ten telefon adopcyjny, bo to i tak Truskawa zajmuje się adopcjami. Quote
Isadora7 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Wiem ze Pani Anna napisała dzisiaj do schroniska i ma jutro dzwonić. Trzymajmy kciuki aby psina poszła do domu. Quote
luka1 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 co za wiadomość :multi:. tylko żeby się udało :-o Quote
fizia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Nie mam żadnych wieści, może Truskawa coś napisze Quote
Isadora7 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 fizia napisał(a):Nie mam żadnych wieści, może Truskawa coś napisze To ja napisze: "Witam ponownie, wolontariuszka nie odbiera telefonu, ale rozmawiałam z kierownikiem schroniska. Bafi jest ( chyba, bo musi sprawdzic:)). Będę chciała pojechać do niego/po niego w najbliższy piątek i mam nadzieje, ze przypadniemy sobie do serca." Quote
fizia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Dzięki serdeczne za wiadomość!!! Oby tylko przypadli sobie do serca! Quote
truskawa144 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Odpisałam tej pani na maila. Niestety do mnie czasem trzeba dzwonić więcej niż raz bo nie zawsze mogę odebrać. Oby się udało! Quote
danka1234 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 trzymamy mocno kciuki,oby wreszcie mu sie udało z domkiem, Quote
luka1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 tylko jak tu do tego piatku wytrzymać, obgryzę wszystkie pazury :-o Quote
Isadora7 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 luka1 napisał(a):tylko jak tu do tego piatku wytrzymać, obgryzę wszystkie pazury :-o Tipsy a'la Rutowicz sobie zrobisz będzie więcej do ogryzania :evil_lol: Quote
luka1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Isadora7 napisał(a):Tipsy a'la Rutowicz sobie zrobisz będzie więcej do ogryzania :evil_lol: a one nie są szkodliwe :lol: Quote
Isadora7 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 luka1 napisał(a):a one nie są szkodliwe :lol: Nie są szkodliwe pod warunkiem że używasz błyszczyku i ubrań z latexu. Quote
fizia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Miejmy nadzieję, że Pani przyjedzie i że wszystko będzie OK Quote
Isadora7 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 fizia napisał(a):Miejmy nadzieję, że Pani przyjedzie i że wszystko będzie OK Pani wyglądała na taką której Bafi naprawdę w serducho wszedł. Nie zrezygnowała mimo parokrotnych prób telefonowania i nie dodzwonienia sie, pisała pare maili... teraz tylko aby się sobie spodobali. Quote
fizia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 To faktycznie dobry znak Trzymam bardzo mocno kciuki!!!!:loveu: Będziemy się cieszyć, jak już Bafi będzie w Domu, czego Mu z całego serca życzę! Isadoro - dzięki serdeczne za pomoc!!!:loveu: Dzisiaj okazało się, że umówiona Pani nie zjawiła się po biednego Kapselka z mojego podpisu (z tego samego schroniska), a ta bida juz 2 lata czeka i to już kolejna osoba, która maiła przyjechać i zrezygnowała:-( Quote
luka1 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 dziś już czwartek - jeszcze jeden dzień. Isadora - sprawdziłam twoje rady odnośnie pazurów - ty mnie sie chcesz pozbyć !!! (:evil_lol:) Quote
Recommended Posts