martitaa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='Genesis']Pozdrawiam!!! Jakie one są razem szczęśliwe! Szczególnie ujmujące są te zdjęcia z czułymi przytulankami Andzi i Ghany. Jeśli Twoje pieszczochy też tak stukają w podłogę pazurkami, to musicie mieć całą perkusję na 12 łapek! Zdrówka życzymy i do kolejnej sesji.[/QUOTE] Witam:)Ucieszylam sie z Twojej wizyty:)troche stukaja-tam,gdzie panele:evil_lol:ale juz przywyklismy!Pozdrawiam! Quote
martitaa Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 ostatnio nic nie wstawialam,bo jakos smutno sie zrobilo.Flat proboszcza o ktorym tu napisalam nie zyje...odwiedzcie go za teczowym mostem.Moim labkom jakies zdjecia porobie to sie tu pokazemy.Dzieki za odwiedziny. Quote
Bartiśkowa_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Szkoda bo po zdjęciach było widać że pastor bardzo przywiązany do psiaka :roll: Quote
martitaa Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Szkoda bo po zdjęciach było widać że pastor bardzo przywiązany do psiaka :roll:[/QUOTE] tak:(byl z nim ponad 10 lat:(a tu takie nieszczescie.Dzis bylam odwiedzic proboszcza,pochowal go kolo kosciolka pod swierkami. Quote
martitaa Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 nawet mnie sie trudno z tego otrzasnac,a co dopiero on przechodzi.Byl taki smutny jak pojechalismy tam.Z forum flatowego chcieli mu sie na malego flatka skladac nawet,zaprosili go na forum,z tym tam pojechalismy do niego.Ale juz jest szczeniak na plebanii.Maly golden. Quote
martitaa Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 pozdrawiam wszystkich.chce zamknac moja galerie.Nie byla zbyt udana od poczatku i tak jakos dzis postanowilam juz nie kontynuowac jej dalszego ciagu.Mam tez gorsze jakies dni. Quote
jbk Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='martitaa']pozdrawiam wszystkich.chce zamknac moja galerie.Nie byla zbyt udana od poczatku i tak jakos dzis postanowilam juz nie kontynuowac jej dalszego ciagu.Mam tez gorsze jakies dni.[/quote] Ale przecież będzie lepiej!! Poprawi się! Nie likwiduj galerii! Quote
Ewa i flatki Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ja też protestuję - wszyscy czasami mamy dość, ale potem znów świeci słoneczko - zostań, pisz o swoich dziewczynach i wklejaj fotki, prooooszę :loveu: Quote
martitaa Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Jestescie kochane:)jak sloneczka w pochmurny dzien:)Duzo rzeczy nie poszlo po mojej mysli,lub calkiem nie tak jak to sobie wyobrazilam,duzo sie nie udalo,mialam gorszy dzien i automatycznie likwidowalam co najbardziej mi kochane:(:(:(bo zawsze tak robie,ja zostaje z Wami,nigdzie nie uciekam,jest mnie troszke mniej,ale jestem codziennie.Na razie bez galerii.Ale na pewno tu jestem:) Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='martitaa']Jestescie kochane:)jak sloneczka w pochmurny dzien:)Duzo rzeczy nie poszlo po mojej mysli,lub calkiem nie tak jak to sobie wyobrazilam,duzo sie nie udalo,mialam gorszy dzien i automatycznie likwidowalam co najbardziej mi kochane:(:(:(bo zawsze tak robie,ja zostaje z Wami,nigdzie nie uciekam,jest mnie troszke mniej,ale jestem codziennie.Na razie bez galerii.Ale na pewno tu jestem:)[/quote] Ale my chcemy Twoje dziewczynki pooglądać czasami, bo my tu codziennie zaglądamy, i jeszcze chcemy, żeby Ci się dołek skończył, bo po deszczu zawsze wychodzi słońce...... :) Quote
martitaa Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 mysle,ze kiedys znow zrobie galerie,moze ladniejsza..tamta byla od poczatku taka pogmatwana tymi linkami do zdjec,nie umialam wstawiac na poczatku...Rzadziej pisze,bo ciezko mi przesiadywac na necie,cos mi sie z okiem porobilo zlego przez szkla kontaktowe prawdopodobnie i sie mecze:-(pozdrawiam.Psiaki zdrowe:) Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='martitaa']mysle,ze kiedys znow zrobie galerie,moze ladniejsza..tamta byla od poczatku taka pogmatwana tymi linkami do zdjec,nie umialam wstawiac na poczatku...Rzadziej pisze,bo ciezko mi przesiadywac na necie,cos mi sie z okiem porobilo zlego przez szkla kontaktowe prawdopodobnie i sie mecze:-(pozdrawiam.Psiaki zdrowe:)[/quote] Ale mnie teraz postraszyłaś, ja też noszę kontakty...... To załóż od razu drugą galerię i będzie po problemie :) Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='martitaa'];)nie przejmuj sie,szkla jesli nosi sie z rozsadkiem sa bezpieczne.Ja,niestety jesli chodzi o zdrowie i sama siebie do rozsadnych nie naleze,powinnam byla sciagac ich na noc:oops:ale mi bylo wygodniej pospac 5 nocy z rzedu.Wiem,wiem-slow nie ma nqa taka glupote.teraz mam za swoje.A galeria tym razem nim powstanie musze pomyslec jak ja dziewczynom zrobic,zeby byly zadowolone;)pozbierac jakies fajne zdjecia ,ktore spia gdzies na plytach i cos z tego sprobowac zlepic.To pewnie potrwa,tym bardziej,ze te moje oczy i w ogole gorsze jakies dni mam:shake:[/quote] Eeeee...... hm. No ja też potrafię tydzień chodzić w szkłach, ale mam takie, że niby do dwóch tygodni mogę bez zdejmowania..... Dziewczyny na pewno będą zadowolone z każdej galerii, a my tutaj tym bardziej :) Quote
martitaa Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 ;)nie przejmuj sie,szkla jesli nosi sie z rozsadkiem sa bezpieczne.Ja,niestety jesli chodzi o zdrowie i sama siebie do rozsadnych nie naleze,powinnam byla sciagac ich na noc:oops:ale mi bylo wygodniej pospac 5 nocy z rzedu.Wiem,wiem-slow nie ma nqa taka glupote.teraz mam za swoje.A galeria tym razem nim powstanie musze pomyslec jak ja dziewczynom zrobic,zeby byly zadowolone;)pozbierac jakies fajne zdjecia ,ktore spia gdzies na plytach i cos z tego sprobowac zlepic.To pewnie potrwa,tym bardziej,ze te moje oczy i w ogole gorsze jakies dni mam:shake: Quote
martitaa Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 nie wiecie gdzie mozna prosic o usuniecie galerii?juz nawet w tytule napisalam a ona dalej tu tkwi taka "wyczyszczona":roll: Quote
bonsai_88 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Moderatorzy [B]NIE SŁUCHAJCIE JEJ...[/B] Bredzi :evil_lol: Quote
Genesis Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Oj, Marta, toś mnie zadziwiła! Nieudana galeria??? No to skąd tu tyle ludzi? Ja, kiedy wchodzę na labki, to zawsze do Ciebie pierwszej zaglądam. Twoja galeria jest taka pogodna, psy śliczne, aż Ci zazdroszczę tych 12 łapek:lol:. Rozumiem, że możesz mieć gorsze dni, i - być może jesteś perfekcjonistką - chcesz mieć jeszcze piękniejszą galerię. Ale póki co, tej nie zamykaj. Powolutku sobie poskładaj zdjątka na nową, a potem tylko je zamienisz. Nam się nie spieszy, nie będziemy Cię przynaglać o nowe zdjęcia. Możemy oglądać stare;) Trzymaj się ciepło, wylecz oczyska i uszy do góry!!! Quote
bonsai_88 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Już mówiłam - przepracowała się biedna dziewczynka i nie wie co gada :razz: Quote
martitaa Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Rozwalilyscie mnie psychicznie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kocham WAS. ciagle przeciez tu jestem:evil_lol:aaa,tam,do bani z galeria:lol:,ale bede tu zawsze.Moze kiedys zrobie nowa.Siedze wlasnie z jednym okiem(:lol:)nad laptopem w kuchni po nocy,Andzisko moje najukochansze mi towarzyszy,reszta woli z panciem chrapac:mad:a my zastanawiamy sie,czy sobie nalesnikow na zly nastroj nie usmazyc:roll:.Dzieki,ze w te zgliszcza jeszcze zagadacie:)zamknelam galerie i coz...jeszcze czesciej tu zagladam...dziwnaaaaa jestem:shake:Pozdrawiam Was ludzkie i psie kochane stworzonka:) Quote
martitaa Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Po prostu Was kocham:roll:juz stad nie moge odejsc.Jednak smazymy te nalesniki-01:07 w nocy:placz:Andzia wydaje sie byc glodna,reszta towarzystwa nawet d... nie ruszyla na te zapachy.Trudno-wiecej dla nas:eviltong:jutro jade do kliniki okulistycznej,moze stad ten glod:shake:....ale Andzia nie jedzie:evil_lol: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Witam się! Zmień już ten temat, przecież musisz zostać z nami, po co jeszcze raz taką samą galerię zaczynać? Quote
Recommended Posts