Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co to są za przeszkody? :-o

Te hopki&koło są regulowane i mają łatwo zrzucalne górne elementy? Bo nie wyglądają na takowe... Ciekawa jestem, jak małe psy przeskoczą te stacjonany... Ale może zdjęcia nie oddają wszystkiego :evil_lol:

Kto prowadzi zajęcia? i wciąga jamnika na palisadę

BTW za dużo zdjęć, max 5 na post.

Posted

Może i jest - ale nie do agility ;-) Tor przeszkód wygląda mi na taki sprawnościowy, robiony pod kątem może IPO, czy ratownictwa - nawet palisada, mimo że z jakimiś tam strefami, nie jest regulaminowa...

Posted

Bzikowa napisał(a):
Mnie najbardziej nurtuje dziewczynka wciągająca jamniora na tę palisadę :shake:

Ale już rotta nie wciąga :diabloti::diabloti::diabloti: .
A poza tym to zwracam uwagę, iż nikt nie napisał, że są to przeszkody do agility , a li tylko : "tor przeszkód", więc siem nie podniecajta!:evil_lol:

Posted

Szkolenie agility na flexi:lol:

Nie no, spoko, jako tor sprawnosciowy z odpowiednim pdejsciem- ok. Jako agility- ani troche. Widzialam ten torek, to jest na polach mokotowkich przy stacji metra politechnika, prawda? Jesli sie nie myle, to przeszkody nie maja nic wspolnego z agility:razz:

Posted

tor jest wolnostojacy, wiec kazdy moze robic sobie na nim co chce.

ps: ale zwracam honor. nie zauwazylam wczesniej - szkoleniowiec pomaga wciagnac jamnika.

Posted

sic! napisał(a):

A poza tym to zwracam uwagę, iż nikt nie napisał, że są to przeszkody do agility , a li tylko : "tor przeszkód", więc siem nie podniecajta!:evil_lol:

No ale wiadomość jest umieszczona w dziale "agility=> szkolenia" , tak na chłopski rozum, to w takim dziale umieszcza się posty mówiące o szkoleniu pod kątem agility...?
no chyba że... jakby przetłumaczyć dosłownie "agility"... :diabloti:

• 6 years later...
Posted

Panie Januszu za czym dostąpiłem do szkolenia dużo o Panu słyszałem (pocztą pantoflową) często brałem te wiadomości z przymrużeniem oka gdyż wydawały mi się nie możliwe.Teraz sam przekonałem się że potrafi Pan czynić cuda z psami i ich przewodnikami.Jeszcze do niedawna między mną a moim rottkiem nie było żadnej łączności a teraz po trzech miesiącach szkolenia rozumiemy się bez słów Emotikon smile Serdeczne dzięki za tak wielką pracę i zaangażowanie z Pana strony. Z poważaniem przewodnik Janusz Jermacz z psem Ilmarem rasy rottweiler hodowli Nice and Lovely gotowi do egzaminu PT Emotikon smile    [attachment=14551:falenica 215.JPG]Emotikon smile