Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto Satelita 2 (z racji podobieństwa do Satelity- propozycje imion mile widziane). Miły i sympatyczny ok 4- 5 letni psiak, który wiele już przeszedł. Jestem w schronisku od lipca a do tej pory nie wiedziałam, że taki pies istnieje :-( Był kompletnie łysy, chorował (świerzb), w tej chwili dochodzi do siebie, jego ciało jest w coraz lepszym stanie, pokrywa się sierścią. Nie jest wykastrowany, ale przed wydaniem do nowego domu (o ile taki sie zgłosi) będzie. Raczj niekonfliktowy w stosunku do psów, suczki akceptuje w 100 procentach, kolegów raczej sobie wybiera. Wspaniały dla ludzi, bardzo tęskni za dotykiem ludzkiem ręki, całym sobą chce być przy człowieku, gdy tylko go dojrzy- jego łańcuch napina się do granic mozliwości. Trudno przejść wobec tego faktu obojętnie... :-( To kolejna psia bida, ofiara schroniska. W nim małe ma szanse na życie w zdrowiu...a przecież tyle jeszcze pzred nim!...:-(

Piesek przebywa w Dąbrówce pod Wejherowem. Tel kontaktowy do wolontaruszki- Agata 511- 096- 432

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agatkia napisał(a):
Superowo :) A w Twoim podpisie, Danusiu, same jamnicze rudzielce :loveu:

No tak bo mamy ich ostatnio strasznie duzo,pozatym jamniki to moja słabość a ponadto one nie mają szans przetrwania w schroniskach,są małe,zadziorne i gołe:evil_lol:
Oczywiscie że zrobię tam banerek.